• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik isteyen arkadaslara yardimci olalim belirtilerimizi yazalim

esmeringunlugu

Evli, mutlu!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Evet icimden boyle bir sey yapmak geldi. Her hamile kendi belirtilerini yazarsa belki gebelik bekleyen dostlarimizda kendilerine gore kiyaslayabilirler ama tabiki her hamilelik essizdir herkesin belirtisi farklidir ve kimisinde hic belirtide olmayabilir.
Benim en net belirtilerim
-Adetime 10 gun kala surekli adet agrisi(normalde hic yasamam, adet agrisi nedir bilmem bile o yuzden suphelenmistim)
-Adetime 4 gun kala 3 gun suren yerlesme kanamasi dedigimiz kahverengi lekelenme(herkeste olmak zorunda degil annemin ilk hamileliginde olmamis ikincide olmus)
-Beklenen adet gunune yakin adet olacakmis gibi gogus agrisi ve sisligi
-Ve gogus ucu acisi(buda beni suphelendirmisti)

Mide bulantisi, bas donmesi falan olmadi zaten bunlar adet baya bi gecince oluyor. Hicte yasamadim hamilelik boyunca cok sukur

Evet icimden boyle bir sey yapmak geldi. Her hamile kendi belirtilerini yazarsa belki gebelik bekleyen dostlarimizda kendilerine gore kiyaslayabilirler ama tabiki her hamilelik essizdir herkesin belirtisi farklidir ve kimisinde hic belirtide olmayabilir.
Benim en net belirtilerim
-Adetime 10 gun kala surekli adet agrisi(normalde hic yasamam, adet agrisi nedir bilmem bile o yuzden suphelenmistim)
-Adetime 4 gun kala 3 gun suren yerlesme kanamasi dedigimiz kahverengi lekelenme(herkeste olmak zorunda degil annemin ilk hamileliginde olmamis ikincide olmus)
-Beklenen adet gunune yakin adet olacakmis gibi gogus agrisi ve sisligi
-Ve gogus ucu acisi(buda beni suphelendirmisti)

Mide bulantisi, bas donmesi falan olmadi zaten bunlar adet baya bi gecince oluyor. Hicte yasamadim hamilelik boyunca cok sukur
faydalı bi konu açmışsın herkes senin gibi yazabilir aslında :)Şen'de hayırlısıyla kavuş bebeğine

Bende belirtilerimi yazıyım cunku ben de hamile kalmadan önce burda belirtilerini yazan hamileleri sürekli takip ederdim oncelikle yumurtlama günlerimi takip etmeyi bırakıp canımız istediğinde yaptığımız ayda hamile kaldığimi ogrendim hatta esimle bu ay daha gecti diger ay dikkat ederiz diyip hiç kafamiza takmadık internette gezinip hamilelik sitelerini de okumayı da kesmiştim. En büyük belirtim agdet olucak gibi her sabah karnım ağrırdı ha agdet oldum olucam diyodum ve agdet öncesi gelen beyaz bi akintim vardır benim agdete 1 hafta kala gelir o akıntı gelmiyodu sari bi akinti geliyodu hala da gelir ve bi gün sadece göğsüm çok fena sızladı ama öyle böyle değil hatta aglicaktim uzanamıyodum bile o ağrı sonraki gün geçti gitti herhal de yerleştiği gün öyle bi ağrı çektim başkada bi belirtim olmadi

En buyuk belirti normalde adete 3 gun varken adet belirtilerini yasardim. Ama ilk kez neredeyse 1 hafta kala hep adet olacakmisim gibi goguslerde hassaslik bas agrisi özelliklede kasik agrisi cektm. Hatta adetm 5 gun gecti oyle test yaptm.
Allah isteyen herkese nasip etsin zorlu bir süreç

Yerleşme kanaması yaşayıp şüphelendim adetime 7 gün kadar vardı 3 gün kahverengi leke geldi bitti adet oluyorum sanmıştım. Leke bitince test yaptım pozitif çıktı. Adet belirtilerim vardı hamilelik belirtilerini bat geçtikten sonra yaşadım göğüs hassasiyeti mide bulantısı vs.

Adetim yarın ama sadece bi kez açık pembe akıntı geldi sonra yine açık kahverengi akıntı geliyo bi beyqz oluyo bi kahverengi 3. Gün bugün. Dün belim ağrıdı dedim kesin adet olcam şimdi bişey olmadı azcık midem se bulaniyo. Gece de çok terlemisim uykumda nedir kızlar bunlar

Adetim yarın ama sadece bi kez açık pembe akıntı geldi sonra yine açık kahverengi akıntı geliyo bi beyqz oluyo bi kahverengi 3. Gün bugün. Dün belim ağrıdı dedim kesin adet olcam şimdi bişey olmadı azcık midem se bulaniyo. Gece de çok terlemisim uykumda nedir kızlar bunlar

Bi yarını bekle adet olmazsan test yaparsın. Allah gönlüne göre versin

Bende 5 ay önce spiral taktım. En gec ayın 23 ünde adet olmam gerekiyordu. Adet olacagım gün akıntımda 2 defa damar seklinde kan geldi. ondan sonra hiçbirsey gelmedi. Belim ağrıyor. Karnimda dün agrıyordu. Spiralle hamile kalmam herhalde.

İdrarı damlatır damlatmaz çift çizgi oluştu test pyro clınıce

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 217
Back
X