- Konu Sahibi esmeringunlugu
Evet icimden boyle bir sey yapmak geldi. Her hamile kendi belirtilerini yazarsa belki gebelik bekleyen dostlarimizda kendilerine gore kiyaslayabilirler ama tabiki her hamilelik essizdir herkesin belirtisi farklidir ve kimisinde hic belirtide olmayabilir.
Benim en net belirtilerim
-Adetime 10 gun kala surekli adet agrisi(normalde hic yasamam, adet agrisi nedir bilmem bile o yuzden suphelenmistim)
-Adetime 4 gun kala 3 gun suren yerlesme kanamasi dedigimiz kahverengi lekelenme(herkeste olmak zorunda degil annemin ilk hamileliginde olmamis ikincide olmus)
-Beklenen adet gunune yakin adet olacakmis gibi gogus agrisi ve sisligi
-Ve gogus ucu acisi(buda beni suphelendirmisti)
Mide bulantisi, bas donmesi falan olmadi zaten bunlar adet baya bi gecince oluyor. Hicte yasamadim hamilelik boyunca cok sukur
Benim en net belirtilerim
-Adetime 10 gun kala surekli adet agrisi(normalde hic yasamam, adet agrisi nedir bilmem bile o yuzden suphelenmistim)
-Adetime 4 gun kala 3 gun suren yerlesme kanamasi dedigimiz kahverengi lekelenme(herkeste olmak zorunda degil annemin ilk hamileliginde olmamis ikincide olmus)
-Beklenen adet gunune yakin adet olacakmis gibi gogus agrisi ve sisligi
-Ve gogus ucu acisi(buda beni suphelendirmisti)
Mide bulantisi, bas donmesi falan olmadi zaten bunlar adet baya bi gecince oluyor. Hicte yasamadim hamilelik boyunca cok sukur