• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik ilk ay gelişim kalp atışı lütfen yardım..

thepinkerpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2025
4
0
1
30
Merhaba kizlar ben en son 14 Kasım'da regl oldum 5 gün, birdaha regl olmadım test yaptım belli belirsiz çift çizgi çıktı 15 ocakta kan verdim betam 3338 çıktı bugün ultrasona girdim doktor gelişmemiş ama geç döllenme olabilir kalp atışı yok 10 gün sonra bakacağız dedi 5 6 haftalık tahmin ediyorum ama ona rağmen çok küçük dedi hem üstten hem alttan muayenede çıkmadı kalp atışı son reglimden itibaren gelişmiş olması gerekti dedi 10 gün sonra bakalım dedim sizce olusmamis mi lütfen yardım edin içim çok kotu oldu

Betanda çok yüksek cikmiş kalp atişlarin olmasi lazım benimde bir tanidigimda aynı sorun olmuśtu muaneyle olmayınca Altan muaneyle cikmiśti bildiğim kadarıyla insallh bir sorun yok sağlıkla ilerler

Benim son adet tarihim 13 Kasım, şuan 10 haftalık hamileyim. Sizinki geç döllenme denilen şey olabilir. Düzenli mi adetleriniz?

Bak benim de başıma aynısı geldi. Geçen sene. Sonucu Allah bilir sadece. Rızkı varsa senden bağımsız dünyaya gelecektir zaten bol bol dua et. Allah'tan hayırlısını iste. Allah büyük hakkında hayırlısı olsun canım

Back