Konuyu çok dağıtmak istemiyorum ama görmüşken söylemeden edemeyeceğim:)
Forumda ilk defa nasıl evlenmeden ilişkiye girersin diye yargılamadan etmeden,sadece arkadaşın derdine ortak olmaya çalışan insanlar gördüm.(Birileri hariç)
Ben şahsım adına evlenmeden cinsel ilişki yaşamaya karşıyım,ama sadece kendim için.Fakat tüm kadınların derdini paylaştığı bir forumda ne zaman biri böyle birşey söylese,cinsellikle ilgili bi konuda yardım istese,eğerki evli değilse herkes biranda ayıplamaya ahkam kesmeye başlıyor.Yani biri yardım istiyor bişeylerden korkmuş belliki ama çoğu arkadaşımız ona yardımcı olmak yerine ahlaksız muamelesi yapıp aşağılıyor ve çok yanlış bir tutum olduğnu düşünüyorum.Herkes kendi hür iradesine sahip,orda birisi sizden yardım isterken kalkıp onu yerin dibine sokmak nedenki..Cinsellik zaten yeterince mahrem bir konu ve o kişi cesaretini toplayıp bizden yardım,fikir istiyor..
O yüzden bu konuyu görünce gerçekten mutlu oldum,aramızda cinsellik konusunda önyargısız yaklaşıp duyarlı davrananlarda az değilmiş:)
elt_gul umarım sende istediğin gün geldiğinde sağlıklı bir hamilelik geçirirsin.Adetinin son gününde hamile kalma olasılığının çok çok düşük olması gerekir.