Kız atraksiyonlu hatun ne gezen buralardaa![]()
komik geldi şekerim napim ya
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız atraksiyonlu hatun ne gezen buralardaa![]()
reglin son günündeki ilişkiden hamile kalınmaz.
Tüm sayfaları okuyamadım ama belki soran olmuştur..
Eczanelerde satılan gebelik testini denedin mi ?![]()
evlilik öncesi ilişki ( ZİNA ) günah değil bebek aldırmak günah ölemi...bu mübarek günlerde Ya Rabbim......ya hamile kalırsan ya içtiğin ilaçlardan sağlıkszı bi bebek dünyaya getirirsen 27 yasındasın cahilde değilsinn.....bide bunları komikmiş gibi gülerek espiriyleee yazıorsunn......Rabbim hidayet versin ne diyim
canım önyargılı olma lütfen.biz nişanlanırken dini nikahımız da oldu.yaptığımız zina değil.Allah katında evliyim ben onunla.Biz de biliyoruz sevabı günahı en az senin kadar.Keşke şu mübarek ramazanda arkadaşım dini nikahın var mı diye sorsaydın bunu yazmdan önce de sen de iftiradan günaha girmeseydin.üstelik zina yapmakla suçluyorsun iftiranın en beteri.Neyse ben hakkımı helal ettim sana.Rabbim hepimize hidayet versin.ama ayıp oldu yazdıkların.kırıcı oldu.üzüldüm gerçekten![]()
dinimizde nikahın geçerli olması için aranan şartlar herkese duyurulmasıdır
şimdi size soruyorum sizce herkes sizin evli olduğunuzu mu düşünüyor...
yoksa düğünden önce bi aksilik olsanız ayrılsanız ne olursunuz insanların gözünde dul mu??? hayır..
çünkü nişanlısınız evli değil...
resmi nikahı yapmadan dini nikah geçerli değildir, araştır istersen..
şimdi ayrılsan madur olacağın bi nikah allah katında da onaylanmaz..
istersen nişanlanmadan birlikte yaşa ben yaptığını yargılamıyorum..
ama dini nikahı doğru anlayalım..
canım yapmışsın bi hata işallah hamile değilsindir allah korusun onca ilacıda içmişsin ya bişey olsa ne yapacaksın zehirleniesin bile hamile değilsende sen bilirsin ama bidaha ilişkiye girme istersen okadar çok seni arzuluyasa istiyosa sana saygısı olur nikahı basar düğünü yapar hevesini alıpta allah korusun ayrılanları bile duyduk biran önce düğün yapın başka türlü istekleri bitmez nişanlınızın bikere olmuş çünkü
canım önyargılı olma lütfen.biz nişanlanırken dini nikahımız da oldu.yaptığımız zina değil.Allah katında evliyim ben onunla.Biz de biliyoruz sevabı günahı en az senin kadar.Keşke şu mübarek ramazanda arkadaşım dini nikahın var mı diye sorsaydın bunu yazmdan önce de sen de iftiradan günaha girmeseydin.üstelik zina yapmakla suçluyorsun iftiranın en beteri.Neyse ben hakkımı helal ettim sana.Rabbim hepimize hidayet versin.ama ayıp oldu yazdıkların.kırıcı oldu.üzüldüm gerçektenÜstelik hamileymişsin de çizelgenden anladığım kadarıyla.Ben de ne diyim sana Allah düz kurtarsın.Bebeğin sağ salim gelsin inşallah dünyaya
gülmeyin cahillik işte.insan o an naapcağını şaşıyo.benim öküzün her dediğini yaptım naapiim.ama yumurta yokmuştur daha o zaman di mi.14. ve 15. günlerde oluşmuyo mu yumurta? yumurta olmayınca nereye gitsin sperm.yaaa çok korkuyom.
valla sayfaları baştan sona okudum. herkesin hatası günahı kendine. umarım hamile değilsindir arkadaşım. ama nişanlın bu konuda sana destek olmuyosa biraz düşün derim ben. evlenince insanlar biraz daha rahatlıyo sanırım evli değilim bilemem ama sözlüyüm. bu zamanlarda eşlerin birbirlerine en bağlı en aşık olduğu zamanlar oluyor. şimdiden seni başıboş bırakıyosa evlenince daha çok sallamamazlık yapmasın![]()
eh be yavrucum erkeklere hava hoş tabi onlara ne desen hep bişey olmaz derler 27 yaşındasın bunu bilmen lazım .sen keşke önlemini alsaydın.ben adetimin 7.gününde hamile kalmıştım şimdi nur topu gibi oğluşum var ama herkeste olucak diye bişey yok.bende 3 ay uğraşmıştım hamile kalmak için hemen olmadı yani.
Allah bağışlasın canım.Allah bana da doğru zamanda nasip eder inş.Önlem derken hao kullanmaktan mı bahsediyosun.aslına bakarsan korunma yöntemlerini de çok iyi bilmiyorum.iğneyi önermiyolar.yan etkileri fazlaymış.en makul yok günlük haplar mı?