Merhaba arkadaşlar ben iki ay önce bir rüya gördüm çok etkilendim araştırsamda anlamını öğrenemedim hamile kalmayı istiyorum bilemiyorum psikolojikmi ama bana gerçek gibi geldi. Benden birkaç gün öncede kız kardeşim beni sürekli hamile olarak rüyasında görüyormuş bende o zamanlarda rüya görmüşüm. Rüyam şu...Ben yatak odamdayım karnım kocamanlık olmuş doğumum yakın birden çok fena sancı geldi yere oturdum gündüzmüş evde benden başka kimse yok Allahım tek başıma ne yapıcam diyorum ağrıdan oturdum kaldım yatağımın yanında birden karnımın içini gördüm bebeklerim ikizmiş biri kız diğeri erkek erkek olan konuştu benimle anne hiç merak etme biz çok iyiyiz daha doğmayacağız korkma dedi bende elimi karnımın üzerine koydum sancım geçti rahatladım ve uyandım hala okadar çok etkileniyorum ki yeni görmüşüm gibi hatırlıyorum aynı şeyi hissediyorum. Bu arada hamile değilim hala uğraşmaya devam.. Yorumlayabilen arkadaşlar olursa çok sevinirim teşekkürler
Rüyalar bilinç altı ama bazen tuttuğuna inanıyorum.
Rüyamda çok kilolu bir erkek bebeğim oluyodu ağlayarak ben bunu nasıl doyurucam nasıl bakıcam diyordum. Aynı gece sabah kayınvalidem aradı kızım hayrolsun gece rüyamda seni gördüm hamileydin dedi.
O gün kan testi verdim 3 4 saat sonra hamile olduğumu öğrendim. Belki tesadüftü ama bazen rüyalara inanırım ben.
Hayrolsun inşallah rabbim tez zamanda size sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin.
Bende öyle rüyalar gördüm vala umitlendirmek istemem allah herşeyi en iyisini zamanını olurunu olmazini bilir ama bende böyle rüyalar görmeye baslamistim hamile kaldım allahın bildiğini kuldan saklamaya gerek yok yumurta yemiştim ikiz bebek görmüştüm biri erkek biri kız daha neler neler canım dua et ama bol bol sana sadece bunu diyebilirim peygamber efendimize ailesine tüm peygamberlere ailelerine cemi cümlesine sabah akşam fatiha oku ben hep öyle dua ederdim besmele her işin başı olduğu gibi dua da her işin hayırlı kabulü dur .