Kızlar detaylı bir şekilde anlatmak istiyorum. Lütfen akıl verir misiniz cevaplarsanız da çok sevinirim. Çok uzun süredir karın ağrısı yaşayan bir insanım ve pcos teşhisi konulmuştu sonrasında 28 kasımda reglimin bitiminden 1 gün sonra ilişkiye girdim ve 20 aralıkta beta testi verdim ve negatif çıktı ama benim karın ağrım daha da devam ediyordu sonrasında aralarda sürekli idrarla test yaptım ve negatif çıktı sonra 22 ocakta tekrar beta testi verdim ve e nabızda negatif çıktı. İlk ay adetim normal oldu 5 ocakta sonra Yasmin kullandığım için 30 ocakta tekrar oldum 23 günlük döngüyle. Ve siyah siyah pıhtı şeklinde geldi. Geçmeyen karın ağrım için dahiliyeye gittim ve bir sorun çıkmadı. Ama benim karnım hala çok ağrıyor özellikle alt karnım kasık kısmım yani karnımın üzerine yatınca karnımda böyle kalp atışı gibi pıt pıt bir şeyin attığını hissediyorum. Sürekli göbeğime bakıyorum ve şişmiş gibi hissediyorum.özellikle alt karnım. Midem de bulanıyor artık yemek de yiyemiyorum zorlanıyorum. 81 kilo 168 boyundayım Artık napacağımıda bilmiyorum doktora da gidemiyorum testde yapamıyorum artık neden olabilir bunlar yani psikolojik mi artık bunlar düşünmeden edemiyorum hamilelik gibi bir ihtimal yoktur değil mi artık bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.