• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelik için Özel Tamamlayıcı sağlık sigortası tavsiyesi

Merhaba güncel bilgi paylaşayım; Tamamlayıcı sağlık sigortalarında bekleme süresi olmayan da var.Tek şartı poliçe başlangıç günü hamile olmamak.Bunların içinde 10 adet rutin kontrol,sgk nın karşıladğı testler ve doğum var. Anadolu sigortanın bekleme süresi 6 aya çıktı.Şuan bekleme süresi olmadan yapılan magdeburgerdir.Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim
Merhaba izninizle bir sorum olacaktı size.. 2024 yılı sonunda doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım ancak maddi kaynaklı olarak gebelik düşüncesine giremedik ve şimdi ay sonu sigortam bitecek. Yılbaşına kadar olan bu süreçte gebe kalmış olarak sigortayı yenilemekle gebe kalmadan yenilemek arasında prosedür ve fiyat farkı olur mu acaba öncesinde bilgilenmek istedim umarım anlatabilmişimdir derdimi. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim, çok teşekkür ederim..

Merhaba güncel bilgi paylaşayım; Tamamlayıcı sağlık sigortalarında bekleme süresi olmayan da var.Tek şartı poliçe başlangıç günü hamile olmamak.Bunların içinde 10 adet rutin kontrol,sgk nın karşıladğı testler ve doğum var. Anadolu sigortanın bekleme süresi 6 aya çıktı.Şuan bekleme süresi olmadan yapılan magdeburgerdir.Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim
Merhaba madgeburger doğum teminatlı sigorta için pek yorum buladım acaba firma müşterilerini mağdur ediyor mu aldığınız dönüşler yada duyduğunuz bir şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

dogum temınatlılar daha pahalı evet ama ben bosa gitmiş gbi düşünmüyorum bende hamile kalırsam diye 2 yıldır dogum temınatlı tamamlayıcı saglık sigortası yaptırıyorum dogum olmadı ama hastalandgım sürece normal şekilde kullandım asla devlet hastanesine gidip saatlerce sıra beklemıyorum eger istanbulda yaşıyorsanız devlet hastaneleri çok kötü durumda bilirsiniz.. ben saglık sıgortam olmadgında da özele gidiyordum bi muayene bi serum taktırıp dunyaları ödüyordum benm için cok avantajlı oldu... kadın dogumda tedavı oldum bütün muayelerımı tahlillerimi karşıladı.. yanı dogum yapmadım ama o parayı fazlasıyla geri aldım… bu arada saglık sıgortanız dogum temınatlı olmazsa kadın doğumda kullanılmıyormus diye duydum bilginiz olsun
Merhaba sigorta yenilediğinizde ilk ödediğiniz fiyattan daha mı yüksek çıktı yenileme ücreti

Merhaba izninizle bir sorum olacaktı size.. 2024 yılı sonunda doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım ancak maddi kaynaklı olarak gebelik düşüncesine giremedik ve şimdi ay sonu sigortam bitecek. Yılbaşına kadar olan bu süreçte gebe kalmış olarak sigortayı yenilemekle gebe kalmadan yenilemek arasında prosedür ve fiyat farkı olur mu acaba öncesinde bilgilenmek istedim umarım anlatabilmişimdir derdimi. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim, çok teşekkür ederim
Merhabalar yurtdışındaydım anca cevaplayabiliyorum kusura bakmayın.Bu birazda hangi şirket olduğuna bağlı mesela mapfre sigorta tss de gebelikten +10 bin ekler ve değiştirmez her iki durumda da.Şuan gebe kalıp yeniletseniz de çok büyük fark olmayacaktır doğum primi değişmez çünkü genellikle.

Merhaba madgeburger doğum teminatlı sigorta için pek yorum buladım acaba firma müşterilerini mağdur ediyor mu aldığınız dönüşler yada duyduğunuz bir şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Merhaba ,magdeburgerden çok sayıda doğumlu tss poliçesi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz.Çok şükür hiçbir sorun yaşamadık.Burda biraz sigortacınız kimle doğu sorularla sizi yönlendirmesi de önemli.Örneğin bazı hastanelerin magdeburger anlaşması var,fakat doktorun yok.Bingoo noldu şimdi sigortacı halbuki geçerli mi diye bakmıştı ve kadın doğum doktorunda anlaşma gözükmüyor.Gibi durumlar önemlidir o yüzden herşeyi konuşarak yapalım lütfen.Magduriyet hiç yaşamadım ben açıkçası.

Merhabalar yurtdışındaydım anca cevaplayabiliyorum kusura bakmayın.Bu birazda hangi şirket olduğuna bağlı mesela mapfre sigorta tss de gebelikten +10 bin ekler ve değiştirmez her iki durumda da.Şuan gebe kalıp yeniletseniz de çok büyük fark olmayacaktır doğum primi değişmez çünkü genellikle.
Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏 Yazmayı unutmuşum sigortam Anadolu Sigorta idi. Geçen sene ben yaptırırken sadece 1 ay bekleme süresi vardı ama şimdi 6 aya çıkmış gördüğüm kadarıyla. Ben şimdi 2.sene olarak gebe kalmadan sigortayı yenilediğim zaman 6 ay bekleme süresine takılmam diye umut ediyorum, bu konuda bilginiz var mıdır acaba?

Çok teşekkür ederim geri dönüşünüz için 🙏 Yazmayı unutmuşum sigortam Anadolu Sigorta idi. Geçen sene ben yaptırırken sadece 1 ay bekleme süresi vardı ama şimdi 6 aya çıkmış gördüğüm kadarıyla. Ben şimdi 2.sene olarak gebe kalmadan sigortayı yenilediğim zaman 6 ay bekleme süresine takılmam diye umut ediyorum, bu konuda bilginiz var mıdır
rica ederim .Yenileme poliçelerinde bekleme süresi olmaz merak etmeyin.Bekleme ilk kez poliçe yaptıranlar için geçerlidir.

rica ederim .Yenileme poliçelerinde bekleme süresi olmaz merak etmeyin.Bekleme ilk kez poliçe yaptıranlar için geçerlidir.

Yaa çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi içimi rahatlattı. Bu arada Anadolu Sigorta yenileme tutarı o kadar artmış ki geçen senenin 3 katı fiyat verildi inanılır gibi değil..

Yaa çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgi içimi rahatlattı. Bu arada Anadolu Sigorta yenileme tutarı o kadar artmış ki geçen senenin 3 katı fiyat verildi inanılır gibi değil..
size bir fikir veriyim ; hamile kalınca gideceğiniz doktor ve hastanenin anlaşması eko paketle varsa ona geçin fiyat düşücektir.

size bir fikir veriyim ; hamile kalınca gideceğiniz doktor ve hastanenin anlaşması eko paketle varsa ona geçin fiyat düşücektir.
Eko paket olunca muayene sayısı yarı yarıya düşmüyor mu acaba? Her ay muayeneye gidileceği sormak istedim detay verebilirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler 😊

trabzonda medicalpark karadenize gidiyorum ben 🥲
MERHABA HANGİ DOKTORA GİDİYORSUNUZ. TRABZONDA BENDE DOKTOR ARAYIŞINDAYIM
trabzonda medicalpark karadenize gidiyorum

Memnun musunuz acaba
ben çok memnunum. çok sakin ve rahat bir kadın. istediğinizi sorabiliyorsunuz. günün her saati mesaj atıp soru sorabiliyorsunuz.

vajinal doğuma yönlendirme eğiliminde ama 2 tanıdığımı istekleri üzerine sezaryen yaptı. yani mecbur bırakmıyor ama destekliyor vajinal doğumu. bana her kontrolde “yaparsın, sezaryen düsünme” diyor 🥲🥲

ücreti sanırım diğer doktorlara göre biraz yüksek. ama tahlilleri hastanede yaptırmıyor. aile hekimliğinde yaptırmanızı istiyor. böylelikle en azından tahlil parası ödemiyorsunuz. 🙄😂

son kontrolümde baska bir hastası arayıp soru sordu ve çok içtendi. kapattıktan sonra da çok tatlı bahsetti hastasından. hani böyle sıkılma, bunalma gibi bir durumda değildi 🥲 daha da hosuma gitti. cünkü ben mesaj attığımda öff pöff yapıyor mudur diye cok düsünüyordum 😂😂

Eko paket olunca muayene sayısı yarı yarıya düşmüyor mu acaba? Her ay muayeneye gidileceği sormak istedim detay verebilirseniz çok mutlu olurum, teşekkürler 😊
Paket içeriğinde bir değişiklik olmaz eko paketlerde sadece hastane ağı değişir yani 10 muayeneyse o baki kalır

Merhaba, benim kafama takıldı cevaplarsanız çok memnun olurum. 19 Aralıkta anadolu eko paket yaptırdım sigortacım poliçe başlangıcından sonra 1 regl dönemi geçirmem gerektiğini söyledi yani poliçe başlangıcında hamile olmamak ve hamile değilim zaten, 19 aralıkta poliçe başladı 28 aralıkta regl oldum, bana 6 ay sonra doğumla ilgili giderlerin karşılanacağını söyledi ama 6 ay içinde hamile kalabiliyorum öyle değil mi? Yani ben şuanda hamile kalmış olsam son regl dönemi 28 aralık bu şekilde geçerli olur mu yoksa daha beklemem mi gerekiyor, siz de bekleme süresi 6 aya çıktı demişsiniz orada da bi kararsız kaldım açıkçası demek istediğiniz tam olarak giderlerin karşılanması yönünden mi hamile kalmama yönünden mi?

Back
X