hamilelik için Özel Tamamlayıcı sağlık sigortası tavsiyesi

Merhaba güncel bilgi paylaşayım; Tamamlayıcı sağlık sigortalarında bekleme süresi olmayan da var.Tek şartı poliçe başlangıç günü hamile olmamak.Bunların içinde 10 adet rutin kontrol,sgk nın karşıladğı testler ve doğum var. Anadolu sigortanın bekleme süresi 6 aya çıktı.Şuan bekleme süresi olmadan yapılan magdeburgerdir.Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim
Merhaba izninizle bir sorum olacaktı size.. 2024 yılı sonunda doğum teminatlı tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmıştım ancak maddi kaynaklı olarak gebelik düşüncesine giremedik ve şimdi ay sonu sigortam bitecek. Yılbaşına kadar olan bu süreçte gebe kalmış olarak sigortayı yenilemekle gebe kalmadan yenilemek arasında prosedür ve fiyat farkı olur mu acaba öncesinde bilgilenmek istedim umarım anlatabilmişimdir derdimi. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim, çok teşekkür ederim..

Merhaba güncel bilgi paylaşayım; Tamamlayıcı sağlık sigortalarında bekleme süresi olmayan da var.Tek şartı poliçe başlangıç günü hamile olmamak.Bunların içinde 10 adet rutin kontrol,sgk nın karşıladğı testler ve doğum var. Anadolu sigortanın bekleme süresi 6 aya çıktı.Şuan bekleme süresi olmadan yapılan magdeburgerdir.Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim
Merhaba madgeburger doğum teminatlı sigorta için pek yorum buladım acaba firma müşterilerini mağdur ediyor mu aldığınız dönüşler yada duyduğunuz bir şeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

dogum temınatlılar daha pahalı evet ama ben bosa gitmiş gbi düşünmüyorum bende hamile kalırsam diye 2 yıldır dogum temınatlı tamamlayıcı saglık sigortası yaptırıyorum dogum olmadı ama hastalandgım sürece normal şekilde kullandım asla devlet hastanesine gidip saatlerce sıra beklemıyorum eger istanbulda yaşıyorsanız devlet hastaneleri çok kötü durumda bilirsiniz.. ben saglık sıgortam olmadgında da özele gidiyordum bi muayene bi serum taktırıp dunyaları ödüyordum benm için cok avantajlı oldu... kadın dogumda tedavı oldum bütün muayelerımı tahlillerimi karşıladı.. yanı dogum yapmadım ama o parayı fazlasıyla geri aldım… bu arada saglık sıgortanız dogum temınatlı olmazsa kadın doğumda kullanılmıyormus diye duydum bilginiz olsun
Merhaba sigorta yenilediğinizde ilk ödediğiniz fiyattan daha mı yüksek çıktı yenileme ücreti

X