Merhabalar, şu an çocuğum yok fakat ileride nasip olursa düşünüyoruz. merak ettiğim konu bir sürü tamamlayıcı sağlık sigortaları var hamilelik için özel paketlerde oluyormuş. sizin yaptırıp memnun kaldığınız sigortalar oldu mu ? şartları nasıl ? olumlu ve olumsuz yönleri var mı ? sizce mantıklı mı ? deneyimleyen bayanların konu hakkında yorumlarını merak ediyorum. teşekkür ederim şimdiden
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hamilelik için Özel Tamamlayıcı sağlık sigortası tavsiyesi
- Konu Sahibi elbarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.728
- 8.307
- 113
- 28
allianzda sağlık sigortam ama gebelik sigortası yaptıramadık. cünkü gebelikten en az 6 ay önce yapılması gerekiyor. bu 6 ay içerisinde gebelik olursa sigorta karşılamıyor ama yapanlardan öğrendiğime göre kontrolleri, doğumu ve doğumdan sonra bebeğim yendidoğan dönemini kapsıyor. nst için yine ücret ödüyorsunuz. biz su an hastaneden direkt doğum pakedi almayı düsünüyoruz. bakalım diğer şirketleri bilmiyorum. bizim sağlık sigortası hep orda olduğu için ordan devam ettik yine.
- 6 Mart 2024
- 9.728
- 8.307
- 113
- 28
tabii ki biz medicalden alıcaz mesela. şubat ayında bekleniyor doğumum ama biz yılbaşından önce alıcaz ki zamlanmasınaaa hastanelerde de mi doğum paketleri satılıyor bilmiyordum bunu araştırayım o zman
arkadasim 2 ay kadar önce doğum yaptı ve paket falan istemedi. normal doğum ücretini ödedi. 22 bin tl ödemis ve yine bebeğin 20 günlük yenidoğan dönemindeki tüm kontrolleri vs fiyata dahil.
onun dısında oda süslemesi, fotoğrafçısı vs bile pakede dahil edebiliyorsunuz. en son araştırdığımda full paket 65 bin tlydi. tabi hastaneden hastaneye muhakkak değişiyordur. benim doktorum medicalde olduğu için diğer hastaneleri hiç araştırmadım
merhabalar bende medıcalparka gitmeyi düşünüyorum ama siz hangi medicalparka gidiyorsunuz doktor öneriniz vartabii ki biz medicalden alıcaz mesela. şubat ayında bekleniyor doğumum ama biz yılbaşından önce alıcaz ki zamlanmasın
arkadasim 2 ay kadar önce doğum yaptı ve paket falan istemedi. normal doğum ücretini ödedi. 22 bin tl ödemis ve yine bebeğin 20 günlük yenidoğan dönemindeki tüm kontrolleri vs fiyata dahil.
onun dısında oda süslemesi, fotoğrafçısı vs bile pakede dahil edebiliyorsunuz. en son araştırdığımda full paket 65 bin tlydi. tabi hastaneden hastaneye muhakkak değişiyordur. benim doktorum medicalde olduğu için diğer hastaneleri hiç araştırmadım
Anadolu sıgortayı arastırmanızı öneririm normalde saglık sıgortaları dogumu kapsamak için bir yıl oncesinde saglık sıgortası istiyor ama anadolu sigorta da böyle bi madde yok.. ben son 2 senedir anadolu sigorta yaptırıyorum bi sıkıntı yaşamadım sımdı de hamileyim ocak ayında yenılemem gerekıyor.. agustos ayında görümcem dogum yaptı o da anadolu sıgorta ücret ödemeden sorunsuz bi şekilde karşıladılarMerhabalar, şu an çocuğum yok fakat ileride nasip olursa düşünüyoruz. merak ettiğim konu bir sürü tamamlayıcı sağlık sigortaları var hamilelik için özel paketlerde oluyormuş. sizin yaptırıp memnun kaldığınız sigortalar oldu mu ? şartları nasıl ? olumlu ve olumsuz yönleri var mı ? sizce mantıklı mı ? deneyimleyen bayanların konu hakkında yorumlarını merak ediyorum. teşekkür ederim şimdiden
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
- 6 Mart 2024
- 9.728
- 8.307
- 113
- 28
trabzonda medicalpark karadenize gidiyorum benmerhabalar bende medıcalparka gitmeyi düşünüyorum ama siz hangi medicalparka gidiyorsunuz doktor öneriniz var
2 sene gitmesende ödeme yapıyorsunuz değil mi yani diyelim ben bu ay yaptırdım ve planladıgım gibi hamile olmadım o zaman o ödedigim yıllar boşa olacak doğru mu anladım aslında her sene yeniliyorsunuz olma ihtimaline karşıAnadolu sıgortayı arastırmanızı öneririm normalde saglık sıgortaları dogumu kapsamak için bir yıl oncesinde saglık sıgortası istiyor ama anadolu sigorta da böyle bi madde yok.. ben son 2 senedir anadolu sigorta yaptırıyorum bi sıkıntı yaşamadım sımdı de hamileyim ocak ayında yenılemem gerekıyor.. agustos ayında görümcem dogum yaptı o da anadolu sıgorta ücret ödemeden sorunsuz bi şekilde karşıladılar
o zman
hmm doktordan paketi dediğim gibi ilk kez duydum araştıracağım mantıklı olabilirDoğum kapsamlı sigorta daha pahalı, o sene hamilelik oluşmazsa her sene ek bi ücret ödemiş olacaksınız bana pek mantıklı gelmemişti, ben de doktordan doğum paketi almıştım
dogum temınatlılar daha pahalı evet ama ben bosa gitmiş gbi düşünmüyorum bende hamile kalırsam diye 2 yıldır dogum temınatlı tamamlayıcı saglık sigortası yaptırıyorum dogum olmadı ama hastalandgım sürece normal şekilde kullandım asla devlet hastanesine gidip saatlerce sıra beklemıyorum eger istanbulda yaşıyorsanız devlet hastaneleri çok kötü durumda bilirsiniz.. ben saglık sıgortam olmadgında da özele gidiyordum bi muayene bi serum taktırıp dunyaları ödüyordum benm için cok avantajlı oldu... kadın dogumda tedavı oldum bütün muayelerımı tahlillerimi karşıladı.. yanı dogum yapmadım ama o parayı fazlasıyla geri aldım… bu arada saglık sıgortanız dogum temınatlı olmazsa kadın doğumda kullanılmıyormus diye duydum bilginiz olsun2 sene gitmesende ödeme yapıyorsunuz değil mi yani diyelim ben bu ay yaptırdım ve planladıgım gibi hamile olmadım o zaman o ödedigim yıllar boşa olacak doğru mu anladım aslında her sene yeniliyorsunuz olma ihtimaline karşı
hmm ben istanbuldayımtrabzonda medicalpark karadenize gidiyorum ben
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Doğum diye girilmediği sürece kullanılıyor, yani işte farklı hastalıklar ya da durumlar sebebiyle gidilmesini karşılıyordogum temınatlılar daha pahalı evet ama ben bosa gitmiş gbi düşünmüyorum bende hamile kalırsam diye 2 yıldır dogum temınatlı tamamlayıcı saglık sigortası yaptırıyorum dogum olmadı ama hastalandgım sürece normal şekilde kullandım asla devlet hastanesine gidip saatlerce sıra beklemıyorum eger istanbulda yaşıyorsanız devlet hastaneleri çok kötü durumda bilirsiniz.. ben saglık sıgortam olmadgında da özele gidiyordum bi muayene bi serum taktırıp dunyaları ödüyordum benm için cok avantajlı oldu... kadın dogumda tedavı oldum bütün muayelerımı tahlillerimi karşıladı.. yanı dogum yapmadım ama o parayı fazlasıyla geri aldım… bu arada saglık sıgortanız dogum temınatlı olmazsa kadın doğumda kullanılmıyormus diye duydum bilginiz olsun
dogrudur ben yenı dogum yapan birinden duymustum ayrıntısını bilmiyorumDoğum diye girilmediği sürece kullanılıyor, yani işte farklı hastalıklar ya da durumlar sebebiyle gidilmesini karşılıyor
- 12 Temmuz 2022
- 24.826
- 3
- 89.101
- 528
Evet hamileyse karşılamıyor maalesef ben hamileyim tansiyonum düştü diye bi kadın doğuma gittim tüm testlerin serumların parasını ödedim maalesefdogrudur ben yenı dogum yapan birinden duymustum ayrıntısını bilmiyorum
yaa kötü olmus saglıkla kolaylıkla kucagınıza alırsınız inşallahEvet hamileyse karşılamıyor maalesef ben hamileyim tansiyonum düştü diye bi kadın doğuma gittim tüm testlerin serumların parasını ödedim maalesef
- 26 Aralık 2017
- 19
- 2
- 86
- 34
Anadolu sigorta yaptirdim ben sigortacı kız 1 ay sonrası dogumu karsilar demisti hamileyken yada o 1 ay dolmadan hamile kalınca karsılamiyor demisti her sigorta sirketinin boyle suresi varmıs demisti anadolu sigorta en az suresi olan demistiMerhabalar, şu an çocuğum yok fakat ileride nasip olursa düşünüyoruz. merak ettiğim konu bir sürü tamamlayıcı sağlık sigortaları var hamilelik için özel paketlerde oluyormuş. sizin yaptırıp memnun kaldığınız sigortalar oldu mu ? şartları nasıl ? olumlu ve olumsuz yönleri var mı ? sizce mantıklı mı ? deneyimleyen bayanların konu hakkında yorumlarını merak ediyorum. teşekkür ederim şimdiden
Merhabalar, şu an çocuğum yok fakat ileride nasip olursa düşünüyoruz. merak ettiğim konu bir sürü tamamlayıcı sağlık sigortaları var hamilelik
En iyisi sencard sigorta isim yapmış ve bu konuda en iyisi , eğer düşünüyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirimMerhabalar, şu an çocuğum yok fakat ileride nasip olursa düşünüyoruz. merak ettiğim konu bir sürü tamamlayıcı sağlık sigortaları var hamilelik için özel paketlerde oluyormuş. sizin yaptırıp memnun kaldığınız sigortalar oldu mu ? şartları nasıl ? olumlu ve olumsuz yönleri var mı ? sizce mantıklı mı ? deneyimleyen bayanların konu hakkında yorumlarını merak ediyorum. teşekkür ederim şimdiden
Merhaba, özel sağlık sigortasıyla ilgileniyorum detaylı bilgi aktarabilirim size yardımcı olmak isterim.Merhabalar, şu an çocuğum yok fakat ileride nasip olursa düşünüyoruz. merak ettiğim konu bir sürü tamamlayıcı sağlık sigortaları var hamilelik için özel paketlerde oluyormuş. sizin yaptırıp memnun kaldığınız sigortalar oldu mu ? şartları nasıl ? olumlu ve olumsuz yönleri var mı ? sizce mantıklı mı ? deneyimleyen bayanların konu hakkında yorumlarını merak ediyorum. teşekkür ederim şimdiden
- 22 Haziran 2019
- 25
- 4
- 86
Merhaba güncel bilgi paylaşayım; Tamamlayıcı sağlık sigortalarında bekleme süresi olmayan da var.Tek şartı poliçe başlangıç günü hamile olmamak.Bunların içinde 10 adet rutin kontrol,sgk nın karşıladğı testler ve doğum var. Anadolu sigortanın bekleme süresi 6 aya çıktı.Şuan bekleme süresi olmadan yapılan magdeburgerdir.Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim