-
- Konu Sahibi esraseyhan
Slm arkadaslar 3 aylıl ewlym dûn yptrdgm hormn testinde bhcg 0.5 cktı hamile olmadgı anladm szce snucn bu kdr dsuk olması kötü bişey mi
Sonuc cok dusuk degilki canim gayet normal bi sonuç benim bi ara 0.100 falanda cikmisti 0.5 de cikmisti normalde zaten bu degerler olmasi gerekiyor.
kızlar 2 gun once hcg tahlılı yaptırdım ve sonuc 2.11 cıktı ve bende hep 0 cıkardı nerdeyse 10 kere yaptırmısımdır sonuc hep ole olur bu ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vuruldu catlatma ıgnesınden 11. gunde yaptırdım acaba varmıdır ve adet olmamada 2 gun var
Bence değilsin canım ama iki gün sonra tekrar baktır istersen. Yani 12 günden sonra daha yüksek çıkması lazımdı.Kızlar merhaba bende aranızda yeniyim 2 gün önce test yaptım ve 2. Çizgi silikti adetime daha 4 gün var ve dayanamayıp beta hcg yaptırdım 1.02 çıktı sizce hamile miyim bu değer yükselir mi?
Saol canım cevap veediğin için kırmızıları gördüm zaten ümidimi kaybetmek üzereymBence değilsin canım ama iki gün sonra tekrar baktır istersen. Yani 12 günden sonra daha yüksek çıkması lazımdı.
Akıl sır ermez şeyler varmış burada ben peşin hükümlüyüm ama sonradan yükselenlerde olmuş ama bu değeri görmedim ben poztf olduğunu.
Ne zamandır deniyosunuz neden hemen kaybediyodun ğmidini üzülme Allahım çok büyük sınavı biten herkese nasip eder.Saol canım cevap veediğin için kırmızıları gördüm zaten ümidimi kaybetmek üzereym
Kizlar merhaba araniza yeni katildim bende adetim 3 gun gecikmisti eczaneden test alip yaptigimizda ikinci cizgi cok soluk cikti dün kan testi yaptirdim ve degerim 16 cikti saglik ocagindaki doktor gebelik var dedi ama özele gittim deger düşük 2 gun sonra bi daha gel dedi ve suan adet kanamasi gibi kanamam var napcm bilmiyrm hamile miyim degil miym kafam cok karisik bilgisi olan biri varsa cevap yazsn lutfeeeennn