- Konu Sahibi esraseyhan
B-HCG 744,0 çıktı dr dış gebelikte olabilir düşükte olabilir dedi düşük için prolutan depot500 mg iğne yapıldı salı tekrar tahlil için çağırdi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyle ama kimyasal gebelik olma ihtimali var. Bence bu ihtimalleri kenara bırak. Testi zamanı gelince yap. Ayrıca sana verdimleri çatlatma iğnesinin etkisi de olabiliyor. Bu yüzden dr dediği tarihte yaptır. Stres bu dönemde cidden gebeliği engelliyor. İmkanın varsa akışına bırak canım...Merhaba kızlar ben 2 martta aşılama oldum ve bugün 9.günüm ben dayanamayıp test yaptırdım doktorum bana ayın 18 .inde test yaptır demişti daha 8 gün var ama sonuç 7.9 çıktı doktor şüpheli 4 gün sonra yine yaptır dedi kızlar benim bildiğim 5in üstü değer gebelik lehine oluyor sizce gebelik varmidir bende
Can'ım sen içini ferah tut inşallah kötü bişey yaşamasın senin moralin falan da çok önemlimerhaba kızlar. birşey sorucam ben salı gunu batgunumdu test yaptırdım beta hcg 55 cıktı. bırgun sonra 105.57 cıktı. progesteronum 44 tu. bugun beta 296.57 cıkarken progesteron 32 ye dustu. doktor sancım olup olmadığını sordu yok dedim. kanamam olursa gel dedi. sizce dusuk tehlikesimi var. dalgalanma normal dedi ama içime kurt düşürdü.
Slm,kan verdiniz mi yeniden. Sonuç ne çıktı acaba?Yine kan verim ben haklisin. Ilgilendigin icin cok tesekkurler. Bebegini saglikla kucagina almani dilerim. Yine haber ederim durumumu.
Canim şuan gebesin gözün aydın ama her ihtimali dusunuyo doktorlar işte garantiye almak için 1hafta bekletiuoMerhaba bende uzun zamandir takip ediyorum dun aksamdan beri acayip mide bulantim var sabah istifra ettim idrar testi yaptim ikinci cizgi silik cikti bhcg baktirdim 88.3 cikti normalde yarin bat'im doktor adet donemlerinde boyle yikselmeler oluyor 1 hafta sonra gel tekrar yapalim testi dedi 1000 lere cikarsa hamileligin kesindir dedi ama suanda da supheli gorunuyor dedi. Kafam karisti bu ne simdi
Canım inşallah sağlıklı normal bir gebeliğin olurB-HCG 744,0 çıktı dr dış gebelikte olabilir düşükte olabilir dedi düşük için prolutan depot500 mg iğne yapıldı salı tekrar tahlil için çağırdi...