- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Maviş napıyosunBunu ben hamileyken kullanmıştım
Omega-3 içeriyor dimi?
Peki üstüne hamilelik oldu mu ?Ekte eklemiş olduğunuz folbiolu kullandım ben
Maviş napıyosun ☺☺ Her yerde senin yorumlarını görüyom
aynen canım.. aşırı memnun kaldım...Bunu ben hamileyken kullanmıştım
Omega-3 içeriyor dimi?
Çok sağol cnm dediğini aklımda tutcam suan bitane kullanıyorum o bitsin olmadı dediğini alırım inofolic combi de iyi diyorlarGizemm0 folbiolün dozajı çok yüksek onu önermem canım doktorlar dozajı hesap etmiyolar ama doz önemli bişey
Ben folidoce kullanıyorum kalitelidir eczacı da bunu tavsiye etmişti. Bunun içinde ayrıca B12' de var. Bu folik asit hem günlük alınması gereken miktar kadar.
Bnde uzanmış yatakta ağrı cekiyomHee ya kuzum napim bende buralarda stres atmaya çalışıyorumsen napıyosun
Bnde yeni 2 3 aydır takılıyom buraya3 senedir kopamadım bu Kk'dan
Evet, o ay regl olmadım :)Peki üstüne hamilelik oldu mu ?
Bnde uzanmış yatakta ağrı cekiyomya gerçekten stres atmak için iyi oluyo ama stres mi yapıyo burası yoksa stres mi atıyo bilemedim
Maşallah cnm o zaman bnde devam edeyimEvet, o ay regl olmadım :)
Hepimize hayırlı olur inşallah cnmFolat aldim bende folbiol de var yanls yazms olablrm
Hemde ne bağımlı ya elimde olmadan girip duruyom ama kadın dayanışması çok güzelDoğru strese girsekde çıkamıyoruz buranın yüzünden bağımlı yaptı bizi
İnofolic combi folik asit zaten ikisi bir olmazDaha önce kullandım onu peki ikisini bir arada kullansam zarar olur mu sence
Et bakalımMaşallah cnm o zaman bnde devam edeyim ☺
Bunu bitireyim sonra ona geçerim o zamanİnofolic combi folik asit zaten ikisi bir olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?