Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için folik asit önerisi ? Hadi bakalım umarım hayırlı gelir bu konu 🤲🤲☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Iyi akşamlar, ben de aranızda yeniyim. Bir sorum olacaktı yine bu konu ile alakalı; 3 Haziran'da folbiol'e başladım. Bu ay 4-6-7 Ağustos tarihlerini değerlendirdik, bildiğim bir sağlık sorunum yok doktor tarafından da onaylandı fakat doktorum ile yaptığım görüşmede henüz aklımda gebelik düşüncesi olmadığı için ilaç tavsiyesi istemedim. Folbiol'e de sağlık ocağı doktorunun tavsiyesi ile başladım. Şimdi sormak istediğim asıl soru şu ekstra omega 3, D vitamini ya da B12 vitamini de kullanmamakla hata mı yapıyorum? En son 19 temmuzda detaylı tahlil verdim yukarıdaki değerlerin hepsi normal referans aralığındaydı. Şimdi takviyeli folik asitleri görünce panik oldum :KK64:

Arkadaşlar hamilelik için folik asit olarak ne önerirsiniz şimdi ben 2 buçuk haftalık düşük yaptım değer 32. Deydi ve folik asit kıllanmak istiyorum .. Öner’i yaparsanız çok Sevinirim (şuan şık buna başladım )
Bunun dozu yüksek doktorum hiç bir şekilde önermedi, almışsanız birtanesini 4 parçaya bölüp günde bir parça olarak kullanın.

Folidoce kullandım bence en güzel folik asit ilacı kendisi. B12 de içeriyor.

Back