Daha önce kullandım onu peki ikisini bir arada kullansam zarar olur mu senceİnofolic combi canım kesinlikle
Şimdi benim adet düzenli ve hiç bir sıkıntım yok yumurta da gelişiyor bünün üstüne hemen bebek olur mu canımCanım kesinlikle bunu tavsiye ediyorum..
1 tüp bebek + 1 uzman doktor + 2 prof'un bana tavsiye ettiği folik asitti..
kesinklike tavsiye ederim
Benim adet düzenli ve yumurta da gelişiyor sende düzensiz miydi cnmbana en son doktorum bunu verdi ve inanılmaz etkisini gördüm.. yumurtalarımın gelişiminde ve regl düzenimde.. çok aşırı memnunum
bende yılda 2-3 kere reglm 40 günü buluodu.. doktor normal demişti felan ama bunun sayesinde 24-28 günde bir olmaya başladım... bütün tahlillerim düzeldi.. TSH yüksekti düştü felan.. yumurtalarım olgunlaştı biri 18 biri 15 mm idi.. hepsi bu ilaçtan sonra oldu.. ama işte bu seferde eşiimin sperm sorunu girdi araya.. regl oldum.. ay sonunda ovulasyonla denemeye devam.. yılmak yokBenim adet düzenli ve yumurta da gelişiyor sende düzensiz miydi cnm
Yılma canım elbet nasip olacaktırbende yılda 2-3 kere reglm 40 günü buluodu.. doktor normal demişti felan ama bunun sayesinde 24-28 günde bir olmaya başladım... bütün tahlillerim düzeldi.. TSH yüksekti düştü felan.. yumurtalarım olgunlaştı biri 18 biri 15 mm idi.. hepsi bu ilaçtan sonra oldu.. ama işte bu seferde eşiimin sperm sorunu girdi araya.. regl oldum.. ay sonunda ovulasyonla denemeye devam.. yılmak yok
Suan kullandığım folik asite mi yani .. bnde bi yandan inofolic combiyi kullanıyım en iyisi hayırlısı allah tanCanım ben infolic combi kullanıyorum önceden başka kullanıyodum yumurtaları kalitelestiriyor diye buna gecirdi
folikasitin her türlüsü iyi bence... ben inofolicte kullandım değerlerim düzgünken.. ama bunun kadar yararını görmedimYılma canım elbet nasip olacaktırsanırım adet düzensizliği felan olduğu için bide değerin yüksek olduğu için bunu önermiş doktor bnde sıkıntı yok sadece bebek istiyoruz allah ım sen nasip eyle hepimize yaa
Ama adet düzensizliği varmış ya sende ondan bana da iyi gelir mi acaba doktor onun için vermiş galiba of çocuğumuz olsun diye daha neler yapmamız lazım yafolikasitin her türlüsü iyi bence... ben inofolicte kullandım değerlerim düzgünken.. ama bunun kadar yararını görmedim
bunnun içindeki balık yağı bence çok etkili..
yok regl düzensizliği için vermedi.. etkiler dedi.. balık yağı ve içerisindeki barındığı vitaminler için verdi.. bebeğin kemik gelişiminde ama en önemlisi beyin gelişiminde çok etkiliymiş.. çünkü son zamanlarda HİDROSEFALİ bebek doğumları çoğalmış.. bu önlüyormuş..Ama adet düzensizliği varmış ya sende ondan bana da iyi gelir mi acaba doktor onun için vermiş galiba of çocuğumuz olsun diye daha neler yapmamız lazım ya
Hımm bnde yeni düşük yaptım zatenyok regl düzensizliği için vermedi.. etkiler dedi.. balık yağı ve içerisindeki barındığı vitaminler için verdi.. bebeğin kemik gelişiminde ama en önemlisi beyin gelişiminde çok etkiliymiş.. çünkü son zamanlarda HİDROSEFALİ bebek doğumları çoğalmış.. bu önlüyormuş..
Sanırım bnde onu alacam eşim e dedim iş çıkışı alsın bakalım canımBen de inofolic saşe öneririm
İnşallah faydasını görürsünSanırım bnde onu alacam eşim e dedim iş çıkışı alsın bakalım canım
İnşallahh cnm teşekkür ederimİnşallah faydasını görürsün
bana en son doktorum bunu verdi ve inanılmaz etkisini gördüm.. yumurtalarımın gelişiminde ve regl düzenimde.. çok aşırı memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?