Hamilelik Için Bitkisel Destek

Hamilelik için çörekotunun çok iyi olduğunu duymuştum.Rahim yatağını hamilelik için hazırlarmış ve olası düşükleride engellermiş.Sizinle paylaşmak istedim...

evet Canım öyle Yapıyorum Ama Kuru Incir Aldım Herhalde öyledir
Sen Başladın Mı Canım

Evet Hayatim Bende Aldim Artik Yarin Başlicam 2 Gün Oldu Alali Ama Sabahlari Bi Acele Evden çikarken Unuttum Ama Yarin Kismetse Başlicm Bakalim Ne Olucak Inş Hayirlisi Olur özlem Hatta Konu Açtim Bu Gün Canim Ya Müthiş Kasik Ağrilarim Var Her Ay Olduğu Gibi Ama Bu Ay Daha Fazla Hem Normalde Var Hemde Iklişki Sirasinda Aşiri Derecede Var çok Canim Sikilmaya Başladi Artik Heray Bi Sorun Valla Daraldim Afaganlar Basti Bana Artik

Evet Hayatim Bende Aldim Artik Yarin Başlicam 2 Gün Oldu Alali Ama Sabahlari Bi Acele Evden çikarken Unuttum Ama Yarin Kismetse Başlicm Bakalim Ne Olucak Inş Hayirlisi Olur özlem Hatta Konu Açtim Bu Gün Canim Ya Müthiş Kasik Ağrilarim Var Her Ay Olduğu Gibi Ama Bu Ay Daha Fazla Hem Normalde Var Hemde Iklişki Sirasinda Aşiri Derecede Var çok Canim Sikilmaya Başladi Artik Heray Bi Sorun Valla Daraldim Afaganlar Basti Bana Artik

canım geçmiş olsun ama bence yumurtlama dönemindesin ondandır canım veeeeeeeeeeeeeeeee umarım bu yumurtalar fetusa dönüşürrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bir de şu var kür olarak sabahları aç karnına ve akşam yatmadan önce bal+çörekotu+tarçın karışımını yutuyorum bu kür de çok iyi bebek isteyenler için haberiniz olsun

kızlar bir de şu var kür olarak sabahları aç karnına ve akşam yatmadan önce bal+çörekotu+tarçın karışımını yutuyorum bu kür de çok iyi bebek isteyenler için haberiniz olsun

slm canım nerden ögrendin daha dogrusu denenmiş mi ben de incir ve havuç suyu içmeye başladım hani şu ibrahim saraçoglunun verdiği

hamile kalmak isteyenler neler yememeli :
ay çekirdeği
maydanoz
arpa
sarımsak
kahve
patates
badem
ceviz
nane
adaçayı (imza:ibrahim saraçoğlu)

hamile kalmak isteyenlere kür::emir_bebek:
10 gr pelin
5 gr nar çiçeği
5 gr mazı
2.5 gr soğan tozu
2.5 gr kilermeni
bu maddeler toz haline getirilir ve hergün 2 leblebi büyüklüğünde yutulur.şifa niyetine.:içelim:
(imza:ibrahim saraçoğlu)
:kahve: :içelim:

şutarafagitti şutarafagitti kıslar yukardaki kürü(hamile kalmak isteyenler için olanı) bala karıştırıyorsunuz,macun kıvamına gelince 2 leblebi büyüklüğünde yutuyorsunuz her gün..

Ya adaçayı hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye biliyorum ben. yumurtaların gelişimine faydali diye o kadar konu var forumda. Kafam karıştı. Yumurtlayana kadar hergün 2 bardak için diyorlardı hep forumda. İçmeyelim mi şimdi?

evet bende burda bir cay aldim hormonlari duzenleyen yaziyor icindekiler tarcin koku zencefil koku melek otu karanfil daha bazi seylerde var ama anlamadim bagirsaklarim super calismaya basladi demkki hormonlar yuzunden bagirsaklar calismiyordu

Kizlar Bende çok Korkuyorum Ya Anne Olamasam Diye Arkadaşimin 5 Gün önce Ikizleri Oldu Biri Kiz Biri Erkek çok Sevdiğim Arkadaşimi Bile Kiskanmaya Başladim

slm canım nerden ögrendin daha dogrusu denenmiş mi ben de incir ve havuç suyu içmeye başladım hani şu ibrahim saraçoglunun verdiği

evet canım ben deniyorum bu verdiğim kürü araştırırken buldum internette sonuçta bu da doğal birşey iç bir zararı yok kadınlardaki kısırlık için faydalıymış canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım ben deniyorum bu verdiğim kürü araştırırken buldum internette sonuçta bu da doğal birşey iç bir zararı yok kadınlardaki kısırlık için faydalıymış canım:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet canım bu ay aşılama da olacagım inşallah bunun da faydası olur

benim bir tane oğlum var sekiz yaşında.şimdi ona bir kardeş istiyorum fakat olmuyor bende bu havuçlu incirli kürü uygulayayım dedim.

Kizlar Bende çok Korkuyorum Ya Anne Olamasam Diye Arkadaşimin 5 Gün önce Ikizleri Oldu Biri Kiz Biri Erkek çok Sevdiğim Arkadaşimi Bile Kiskanmaya Başladim

arkadaşım hiç öyle düşünme her zaman pozitif düşün ki iyi şeyler başına gelsin umarım seninde sağlıklı güzel çocukların olur.her kadının yaşaması gereken bir duygu annelik .umarım sanada nasip olur.umut umut umut.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

X