Hamilelik Için Bitkisel Destek

evet Canım Aldım Kuru Incir Aldım Ama Bende Düşündün Yeşil Incirmi Ki Diye Ama Bilmiyom Aldım Iştee Rabbim Bunun Vesilesiyele Hamile Bırakır Yarın Başlarım Bende Bir Umutttttttt

Hadi Inşallah Kuzum Hayirlisi Olur Bende Alicam Ben şey Yazmişim 8-9 Adet Kuru şncir Yarim Lt Suda 7-8 Dk Kaynat Sonra Sert Havuç Doğra Içine Onunla Beraber 3-4 Dk Daha Kaynat 21 Gün Yapicaksin Yarisi Sabah Kahvaltisindan 1 Saat Sonra Diğer Yarisi öğleden Yarim Saat önce Tamam Tatlim

Hadi Inşallah Kuzum Hayirlisi Olur Bende Alicam Ben şey Yazmişim 8-9 Adet Kuru şncir Yarim Lt Suda 7-8 Dk Kaynat Sonra Sert Havuç Doğra Içine Onunla Beraber 3-4 Dk Daha Kaynat 21 Gün Yapicaksin Yarisi Sabah Kahvaltisindan 1 Saat Sonra Diğer Yarisi öğleden Yarim Saat önce Tamam Tatlim

elif inşallah canım bugün al yarın beraber başlayalım inş aynı gün de hamileligimizi haykırırız burdan bende öyle yazmışım başka sitelere de baktım herkes bundan bahsediyo rabbim yanımızda olsun inş canım

elif Inşallah Canım Bugün Al Yarın Beraber Başlayalım Inş Aynı Gün De Hamileligimizi Haykırırız Burdan Bende öyle Yazmışım Başka Sitelere De Baktım Herkes Bundan Bahsediyo Rabbim Yanımızda Olsun Inş Canım
Inşallah Canim Almaya çalişirim Dün Demiştim Bizim Abimin Bebeğini Görmeye Gidicez Bu Gün Bakalim Ne Durumda Ordan Sonra Bulursam Alirim Ben Merkezde Outuruorum Bulamazsam Yarin Alirim Artik En Geç

Inşallah Canim Almaya çalişirim Dün Demiştim Bizim Abimin Bebeğini Görmeye Gidicez Bu Gün Bakalim Ne Durumda Ordan Sonra Bulursam Alirim Ben Merkezde Outuruorum Bulamazsam Yarin Alirim Artik En Geç

a canım evet söylemiştin nasıl duyguların sevinç var mı kendini hazır hissediyormusun

a canım evet söylemiştin nasıl duyguların sevinç var mı kendini hazır hissediyormusun[/QU
evet bir an önce görmek istiorum yeğenimi merak ediorum eli kolu nasıl bişey yüzü nasıl bişey merak inş bana benzer kızlar halaya benzer derler o cimcimede bana benzer inş

ozlemkeles´isimli üyeden Alıntı
evet Canım Aldım Kuru Incir Aldım Ama Bende Düşündün Yeşil Incirmi Ki Diye Ama Bilmiyom Aldım Iştee Rabbim Bunun Vesilesiyele Hamile Bırakır Yarın Başlarım Bende Bir Umutttttttt
slm kızlar güzel konu açmışsınız bende dolaşırken sitede ilgimi çekti , bu yazdıgınız karışımları adet düzenlemek içinmi kullancaksınız

slm kızlar güzel konu açmışsınız bende dolaşırken sitede ilgimi çekti , bu yazdıgınız karışımları adet düzenlemek içinmi kullancaksınız

slm birbelebir çocuk düşünenlerde destek amaçlı dün bi programda duymuşsiteden bi arkaşımız bize söledi bizde deniycez ama sen adet için diosan hayıt tohumu iii gelir ve papatya çayı canım

canım hamile kalmaya yardımcıymış bu incir ve havuç suyu öyle söylemiş ibrahim bey deneyelim görelim inşallah rabbim yardım eder sende ne sorun var canım

a canım evet söylemiştin nasıl duyguların sevinç var mı kendini hazır hissediyormusun[/QU
evet bir an önce görmek istiorum yeğenimi merak ediorum eli kolu nasıl bişey yüzü nasıl bişey merak inş bana benzer kızlar halaya benzer derler o cimcimede bana benzer inş

evet canım inş sana benzer :) ben şahsen halama benziyorum canım darısı bize

kızlar mrb sizi unuttum sanmayın karışım elime geçer geçmez hemen yazıcam canlarım... ben adety oldum bu arada adetim bittikten sonra başlıyacam hepinizi öpüyorum...

slm birbelebir çocuk düşünenlerde destek amaçlı dün bi programda duymuşsiteden bi arkaşımız bize söledi bizde deniycez ama sen adet için diosan hayıt tohumu iii gelir ve papatya çayı canım

tamam canım sağolasın .siz bi deneyin bakalım inş. faydasını görürsünüz.bende hamiş olabilmek için uğraşıyom nerde bi yazı görsem gözüm takılıyo fisfisfis

canım hamile kalmaya yardımcıymış bu incir ve havuç suyu öyle söylemiş ibrahim bey deneyelim görelim inşallah rabbim yardım eder sende ne sorun var canım

canım bende 3 yıllık evliyim bu ay klomene başlattı ilk defa dr um .pazartesi gidecem iğne yapabiliriz belki bi görelim yumurtaları dedi bekliyoruz bakalım

Yok Canim Başlamadim Sabah Geçiktim Yapamadim Umarim Yarin Başlarim Hem Tatil Nasilsin Bugün Kimse Yok Formda

cok enteresan denemek lazim bu ender beyi surekli duyuyorum ama zayiflatmada cok iyi oldugu soyleniyordu bakalim zamani falan yokmu acaba bu incir iksirini kullanmak icin :) ben hayit tohumuda kullaniyorum tam olur ozaman

cok enteresan denemek lazim bu ender beyi surekli duyuyorum ama zayiflatmada cok iyi oldugu soyleniyordu bakalim zamani falan yokmu acaba bu incir iksirini kullanmak icin :) ben hayit tohumuda kullaniyorum tam olur ozaman
YEŞİMMM MERH EVET DEBE BAKALIM BENDE ALDIM BAŞLICAM BELKİ Bİ YARARI OLUR DİORUM EN AZINDAN DUYDUĞUMU ZU YAPMAK LAZIM ZARARI OLUCAK BİŞEY DEĞİL TAMAMEN DOĞAL HAYIRLI BEBİŞ HABERLERİ VERİRİZ İNŞALLLAHHHHHH HERKEZE İYİ HAFTALAR BU ARADA KLASİK PAZARTESİ SENDROMU:bbo::bbo:

insallah canim bakalim ben yurt disinda bir cay buldum organik hormonal dengeyi sagliyormus onu bir deneyeyim sonra ki ay denerim onu eger iyi gelirse sizede tavsiye ederim cin bitkileriyle yapilmis ama bilemiyorum

X