Hamilelik Için Bitkisel Destek

inş. Faydasını Görürüz Canım Sonuçta Doğal Bir Kür Zararı Olmaz Napalım Deneyeceğiz

Evet Canim Ben Inaniyorum Valla Bitkilerin çözümüne Ibrahim Saraçoglunun Sitesine Ara Ara Girerim Ben Ama Hiç Görmedim
Sende De Kilo Sorunu Var Mi Canim

rica ederim canım dr dediki çocuğu olmayan çok sayıda kadın var polikistik hastası hormonlu yiyeceklerden dolayı günümüzde kadınlarda hormon dengesizlikleri olduğundan bahsetti ve bu kürü verdi o kadarını izleyebildim ama yinede doktorun internet sitesine bakıp araştırıcam haber veririm canım
sizlerdeki problem nedir bende pcos varsenağlama
bende ne var ben anlamadım ya hiç bişey yok yada çok şey var her ay doktordayım hemde istanbulun en iii hastanelerinde en son olanlar şuydu adet öncesi oluşan kistler varmış o bende çok ağrı yaptı gece doktora gittik kist ama zararsız dedi sağtarafta varmışl sonra annem yok bu böle olmaz bide ben seni götürücem ben duyucam dedi anneler işte gittik doktor kistin adet döneminde patlamış o tarz bi kist dedi yumurtalıkların sağlam dedi dış görünümü rahim de öle için temiz dedi ben ondan önce hormon testi yaptırdım oda iii eşim sperm testi yaptırdı oda iii ama en son hsg kaldı onda çıkıcak herşey sanırım tüplerde sorun var 1 yıl az bi zman değil olmuo çünkü sendeki probelme nedir canım

Evet Canim Ben Inaniyorum Valla Bitkilerin çözümüne Ibrahim Saraçoglunun Sitesine Ara Ara Girerim Ben Ama Hiç Görmedim
Sende De Kilo Sorunu Var Mi Canim

canım tv de bugün verdi bu kürü bende görmemiştim ama bakıcam kilo sorunu şu an yok sayılır biraz verdim kilo zaten bu hastalıkta kilo çok zararlı doktorlar hep söylüyor ben 6 yıllık evliyim en son çarem tüpbebek yaptırmak başka türlü zor bu hastalıkla bakalım iyi ve uygun bir yer bulursak yaptırmak istiyoruz sen şu an tedavi görüyormusun

bende ne var ben anlamadım ya hiç bişey yok yada çok şey var her ay doktordayım hemde istanbulun en iii hastanelerinde en son olanlar şuydu adet öncesi oluşan kistler varmış o bende çok ağrı yaptı gece doktora gittik kist ama zararsız dedi sağtarafta varmışl sonra annem yok bu böle olmaz bide ben seni götürücem ben duyucam dedi anneler işte gittik doktor kistin adet döneminde patlamış o tarz bi kist dedi yumurtalıkların sağlam dedi dış görünümü rahim de öle için temiz dedi ben ondan önce hormon testi yaptırdım oda iii eşim sperm testi yaptırdı oda iii ama en son hsg kaldı onda çıkıcak herşey sanırım tüplerde sorun var 1 yıl az bi zman değil olmuo çünkü sendeki probelme nedir canım

canım Allah şifa versin üzülmeyelim herşeyde vardır bir hayır anladığım kadarıyla 1 yıllık evlisin çok yeni bence bakarsın kendiliğinden olur zaten korunmasız bir yıl geçtiği halde olmuyorsa o zaman tedaviye başlamalı umarım tüplerinde sorun çıkmaz çıksada tıpta artık herşeyin bir çaresi var sizlerinde psikolojisini çok iyi anlıyorum bende kaç yıldır çok istememe rağmen olmuyor kimi zaman çok ümitsizleniyorum ama faydası yokki sabredicez istikrarlı olucaz

canım Tv De Bugün Verdi Bu Kürü Bende Görmemiştim Ama Bakıcam Kilo Sorunu şu An Yok Sayılır Biraz Verdim Kilo Zaten Bu Hastalıkta Kilo çok Zararlı Doktorlar Hep Söylüyor Ben 6 Yıllık Evliyim En Son çarem Tüpbebek Yaptırmak Başka Türlü Zor Bu Hastalıkla Bakalım Iyi Ve Uygun Bir Yer Bulursak Yaptırmak Istiyoruz Sen şu An Tedavi Görüyormusun

Evet Canim Aşilama Yaptiracagim Bende Kilo Sorunu Da Var Kii Zorrrrrrrrr Ben Adam Akilli Tedavi Olamadim Hiç Ank Idim Sonra Memurluk Oldu Aksaraya Geldim Hep Klomen Ve Pregny Ignesi Ama Cevap Vermedim Bu Ay Aşilama Olacak Yumurtalarim Büyürseee Sen Nasil Tedavi Oluyon Aşilama Oldun Mu Caim Allahim En Kisa Zamanda Verir Inşallah

canım Allah şifa versin üzülmeyelim herşeyde vardır bir hayır anladığım kadarıyla 1 yıllık evlisin çok yeni bence bakarsın kendiliğinden olur zaten korunmasız bir yıl geçtiği halde olmuyorsa o zaman tedaviye başlamalı umarım tüplerinde sorun çıkmaz çıksada tıpta artık herşeyin bir çaresi var sizlerinde psikolojisini çok iyi anlıyorum bende kaç yıldır çok istememe rağmen olmuyor kimi zaman çok ümitsizleniyorum ama faydası yokki sabredicez istikrarlı olucaz
takıosun ister istemez yani çevre dış etkenler gördüklerin isteklerin isteyipte olamaynlar herşey birbirine karışıo bu sefer ne olcak şimdi diosun yani çok kötü bi durummuş bu ben hep derdim isteömiorum 2 sene çocuk die evlendik ertsi günü dedimki yok olmalı dedim o derece bişey miş bu şocuk isteği allah aratmasın ne diyelim

Evet Canim Aşilama Yaptiracagim Bende Kilo Sorunu Da Var Kii Zorrrrrrrrr Ben Adam Akilli Tedavi Olamadim Hiç Ank Idim Sonra Memurluk Oldu Aksaraya Geldim Hep Klomen Ve Pregny Ignesi Ama Cevap Vermedim Bu Ay Aşilama Olacak Yumurtalarim Büyürseee Sen Nasil Tedavi Oluyon Aşilama Oldun Mu Caim Allahim En Kisa Zamanda Verir Inşallah

ben eşimin işi dolayısıyle şark yaptık sivasta orda klomen ve pregnyl kullandım açık ameliyat geçirdim istanbuldayız şimdi 2 yıl önce bahçeci kliniğinde aşılama yaptırdım fakat tutmadı şu an tedavi görmüyorum sadece ara sıra hayıt tohumunu kullanıyorum adetlerimi düzenledi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz bakalım en kısa zamanda çok zor bir hastalık bu polikistik Allah yardımcımız olsun çok uğraştım ben çok yıprandım ama Allahtan gelene razıyız umudum tüpbebekte inş.senin aşılaman tutar hadi hayırlısı aşamalardan haberdar edersin canım

canım oluyorböyle şeyler bitkilerin herşeye bi çaresi var inş olur sende sorun ne canım

Bende bi sorun yok canım 7 ay önce 9 haftalık bebeğimi aldılar kalbi durduğu için 2 ay korundum 5 aydır bişey yok bekliyorum bakalım hayırlısı birde ben tek yumurtalıklıyım tabi bu durumu uzatıyor sanırım.

takıosun ister istemez yani çevre dış etkenler gördüklerin isteklerin isteyipte olamaynlar herşey birbirine karışıo bu sefer ne olcak şimdi diosun yani çok kötü bi durummuş bu ben hep derdim isteömiorum 2 sene çocuk die evlendik ertsi günü dedimki yok olmalı dedim o derece bişey miş bu şocuk isteği allah aratmasın ne diyelim

tabi seni çok iyi anlıyorum aynı duyguları bendeyaşıyorum çünkü . ne kadar takılmasada maalesef takılıyor ister istemez haklısın

ben Eşimin Işi Dolayısıyle şark Yaptık Sivasta Orda Klomen Ve Pregnyl Kullandım Açık Ameliyat Geçirdim Istanbuldayız şimdi 2 Yıl önce Bahçeci Kliniğinde Aşılama Yaptırdım Fakat Tutmadı şu An Tedavi Görmüyorum Sadece Ara Sıra Hayıt Tohumunu Kullanıyorum Adetlerimi Düzenledi Tüp Bebek Yaptırmayı Düşünüyoruz Bakalım En Kısa Zamanda çok Zor Bir Hastalık Bu Polikistik Allah Yardımcımız Olsun çok Uğraştım Ben çok Yıprandım Ama Allahtan Gelene Razıyız Umudum Tüpbebekte Inş.senin Aşılaman Tutar Hadi Hayırlısı Aşamalardan Haberdar Edersin Canım

Evet Ederim De Inşallah Sana Da Tüp Bebege Gerek Kalmaz Neden Açik Ameliyat Oldun Canim

Evet Ederim De Inşallah Sana Da Tüp Bebege Gerek Kalmaz Neden Açik Ameliyat Oldun Canim

sivataki doktorum ameliyat olursan iyi olur dedi fakat ben ameliyatın hiçbir faydasını görmedim çok pişmanım olduğuma ama insan herşeyden medet umuyor herşeyden bıktım artık senağlama

sivataki Doktorum Ameliyat Olursan Iyi Olur Dedi Fakat Ben Ameliyatın Hiçbir Faydasını Görmedim çok Pişmanım Olduğuma Ama Insan Herşeyden Medet Umuyor Herşeyden Bıktım Artık Senağlama

Canim Benim Dur Bakalim Rahat Ol Biraz Kasma Kendini öle Hemen Bikmak Pes Etmek Yok Tamammi Canim Senin Ne Zmandir Olmuo Bebeğin

Canim Benim Dur Bakalim Rahat Ol Biraz Kasma Kendini öle Hemen Bikmak Pes Etmek Yok Tamammi Canim Senin Ne Zmandir Olmuo Bebeğin
sağol canım ilgin için 6 yıldır olmuyor maalesef ama bazen insan ister istemez bıkıyor tekrar tekrar tedavilerden psikolojimiz bozuluyor

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben ögle arası ibrahim saraçoglunun kür tarifde geçen incir ve havuç almaya gidecegim de ben bunu ne zaman başlayacagım bilen var mı arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

özlemcim Slm Canim Benim Umarim Iii Gelir Hayirli Olur Ya O Sabah Akşamdi Ben Ce Yarin Sabah Başla Sultan Yok Bu Gün Herhalde

slm canım nasılsın
bende yarın başlamayı düşünüyorum dün herkes beni arayıp bunu söyledi kullan dediler deneyecegim canım

slm Canım Nasılsın
Bende Yarın Başlamayı Düşünüyorum Dün Herkes Beni Arayıp Bunu Söyledi Kullan Dediler Deneyecegim Canım
Iyim Tatlim Sen Nasilsin Hadi Bakalim Bende Bu Akşam Yada Yarin Alirim Sen Ne Kadar Aldin Gram Falan Olarak Ve Kuru Incir Aldin Dimi Aktarcidanmi Bulnur Kuru Incir

Iyim Tatlim Sen Nasilsin Hadi Bakalim Bende Bu Akşam Yada Yarin Alirim Sen Ne Kadar Aldin Gram Falan Olarak Ve Kuru Incir Aldin Dimi Aktarcidanmi Bulnur Kuru Incir

evet canım aldım kuru incir aldım ama bende düşündün yeşil incirmi ki diye ama bilmiyom aldım iştee rabbim bunun vesilesiyele hamile bırakır yarın başlarım bende bir umutttttttt

X