- 4 Haziran 2008
- 198
- 0
ya kızlar kavanozun üstün karışımı yazmıyordu ama eşime söyledim aktardan karışımı listesini alıcak biraz sizi bekleticem ama özür ya..
iyiyim valla işte sabah kalk işe gelll :)) sen nasılsın canım...
arkadaşının bebişini Allah analı babalı büyütsün inşaallah hep beraber buradan hamileyim diye bağıracaz kızlar...
Gelicekkkkk Gelicekkkk Inşallah Hepimize Bebiş Gelicek Yarin Abimlerin Bebişini Ultrasonda Renklide Görmeye Gidicem Ama Dönünce Nasil Olurum Bilmem O Kadar Istiorumki Yeğenimin Olmasini Ama Bi Yandanda Etkilenicem Kötü Olucam Yarin Görünce Diorum Ama Yinede Etkilensemde Güzel Pamuk Yeğenimi Halasinin Güzelini Görmeye Gidiceminşallah Canımmm Agzından Bal Damlıyo Vallaaaaaaaaaaaaaaa
Gel Artık Bebişim Gellllllllllllllllllllllllllllllllll
tşk ederim hoşbuldum 8-9tane kuru inciri yarım lt suda 7-8 dk kaynat,sonra 1tane sert havucu doğra içine3-4 dk daha kaynatıp günde 1 kere 21 gün içilecek bu karışımın yarısını kahvaltıdan bir saat sonra içilecek, diğer yarısını da öğle yemeğinden yarım saat önce içilecekmiş.Bu kadar kızlar ben denemeyi düşünüyorum bir umut belki faydası olur diye inşallah herkese faydalı olur Allah hepimize annelik duygusunu tatmayı nasip etsin
tamam canım bende dnicem çok teşekkür ederiz ne dedi peki doktor çocuk olması için yardımcımı edi ne dedi programda
rica Ederim Canım Dr Dediki çocuğu Olmayan çok Sayıda Kadın Var Polikistik Hastası Hormonlu Yiyeceklerden Dolayı Günümüzde Kadınlarda Hormon Dengesizlikleri Olduğundan Bahsetti Ve Bu Kürü Verdi O Kadarını Izleyebildim Ama Yinede Doktorun Internet Sitesine Bakıp Araştırıcam Haber Veririm Canım
Sizlerdeki Problem Nedir Bende Pcos Varsenağlama