Hamilelik Için Bitkisel Destek

günaydın canımmmm
iyiyim ya biliyomusunuz işyerinden bi arkadaşım dogum yaptı sancı çekerken bana da dua etmiş çok sevindim ögle arası onun yanına gidecegimmmm teyze oldum yaniiiii

iyim aynı bende işte iş yerindeyim allah bağışlasın arkadaşının bebişini umarım allah tüm olmayanlara nasipppp eder

arkadaşının bebişini Allah analı babalı büyütsün inşaallah hep beraber buradan hamileyim diye bağıracaz kızlar...

inşallah Canımmm Agzından Bal Damlıyo Vallaaaaaaaaaaaaaaa

Gel Artık Bebişim Gellllllllllllllllllllllllllllllllll
Gelicekkkkk Gelicekkkk Inşallah Hepimize Bebiş Gelicek Yarin Abimlerin Bebişini Ultrasonda Renklide Görmeye Gidicem Ama Dönünce Nasil Olurum Bilmem O Kadar Istiorumki Yeğenimin Olmasini Ama Bi Yandanda Etkilenicem Kötü Olucam Yarin Görünce Diorum Ama Yinede Etkilensemde Güzel Pamuk Yeğenimi Halasinin Güzelini Görmeye Gidicem

ayyyy ne güzel bi rduygudur kim bilir o mucizeyi anne karnında izlemekkk...
canım inş bizde görcez o güznleriiiiiiii

merhaba arkadaşlar benim de bebeğim olmuyor maalesef az önce seda sayanın programında prf.dr.ibrahim saraçoğlu hamile kalmak için bir kür tarifi verdi bayanlar bunu yapsınlar dedi isteyen olursa yazabilirim

tşk ederim hoşbuldum 8-9tane kuru inciri yarım lt suda 7-8 dk kaynat,sonra 1tane sert havucu doğra içine3-4 dk daha kaynatıp günde 1 kere 21 gün içilecek bu karışımın yarısını kahvaltıdan bir saat sonra içilecek, diğer yarısını da öğle yemeğinden yarım saat önce içilecekmiş.Bu kadar kızlar ben denemeyi düşünüyorum bir umut belki faydası olur diye inşallah herkese faydalı olur Allah hepimize annelik duygusunu tatmayı nasip etsin

tamam canım bende dnicem çok teşekkür ederiz ne dedi peki doktor çocuk olması için yardımcımı edi ne dedi programda

tamam canım bende dnicem çok teşekkür ederiz ne dedi peki doktor çocuk olması için yardımcımı edi ne dedi programda

rica ederim canım dr dediki çocuğu olmayan çok sayıda kadın var polikistik hastası hormonlu yiyeceklerden dolayı günümüzde kadınlarda hormon dengesizlikleri olduğundan bahsetti ve bu kürü verdi o kadarını izleyebildim ama yinede doktorun internet sitesine bakıp araştırıcam haber veririm canım
sizlerdeki problem nedir bende pcos varsenağlama

Canim Bende De Pkos Var
Bende Deneyecegim
Bunu

inş. faydasını görürüz canım sonuçta doğal bir kür zararı olmaz napalım deneyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…