Hamilelik Için Bitkisel Destek

ELF-RCP

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
162
0
Arkadaşlar Günaydinn Herkeze Slm M,hamile Kalmak Isteyen Arkadaşlar Yada Bitkisel Destekle Hamile Kalanlar Hadi Gelin Hangi Bitkilerin Yararli Olduğunu Konuşalim Benim Bildiğim Bi Kaç Tane Var Mesela Papatya,nane,hayit,safran,biberiye V.s Bunun Gibi Başka Formül Bilenler Varmiiiii Aranizda...

Arkadaşlar Kötü Bi Konu Mu Bence önemli Bi Konu önce Tabiki Tip Sonra Bitkisel Destek Kimse Yokmuu

Arkadaşlar Kötü Bi Konu Mu Bence önemli Bi Konu önce Tabiki Tip Sonra Bitkisel Destek Kimse Yokmuu

slm canım ben hiç bilmiyorum bitkisel ilaç nette görmüştüm amile kalmaya yardımcı kür diye ama doktorum zararlı olabilir dedi ama ben ce illaki vardır nasılsın bu arada rahim ilmini naptın ne zaman çektireceksinklava:

ÖZLEMCİM BENDE BELKİ Bİ DESTEK DİYE DÜŞÜNDÜM RAHİM FİLMİ KONUSUNDADA Bİ DAHAKİ AY BAŞI GİBİ DÜŞÜNÜORUM ARTIK BİR AN ÖNCE ÇEKİTİRİP O STRESİ ÜSTÜMDEN ATMAM LAZIMMM BU ARADA BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMMMMM:teytey:

aaaa iyi ki dogdun canım yaaaaa
nice mutlu yıllara umarım seneye yeni yaşına anne olarak girersin sorması ayıp kaç yaşına girdin:içelim:

Istanbuldayim Sen Aksaray Sanirim Inşallah Allah Nasip Eder Gencecik Anne Olmayi O Güzel Yavrularimizi Modern çağda Kendi Terbiyemizle Büyütmeyi çok Isterim Sen Durumlardasin özlemcim Son Haberler Nedir Sende

Istanbuldayim Sen Aksaray Sanirim Inşallah Allah Nasip Eder Gencecik Anne Olmayi O Güzel Yavrularimizi Modern çağda Kendi Terbiyemizle Büyütmeyi çok Isterim Sen Durumlardasin özlemcim Son Haberler Nedir Sende

canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim nasip eder inşallah ben adet olmayı bekliyorum gerçi dr ilaç verdi adet olayım diye ama içmeye başlamadım sanki olacak gibi yumurtalarım büyürse aşılama olacak inşallah tutar
işte öyleeeeeeeeeee çalışıyon demi

evet çalışıorum canım sende yeni memurdun sanırım ama sen doktorun dediğini yap bence ay bazen halimize şaşırıorum kocalarımz bi bilse bu kadar taktığımızı onlar rahat olun takmayın diolar biz daha çok irdelioeuz ama ben benim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşlarımla dertleşmeyi seviorum geçen gün bursalı bi halam var o geldi fal baktı en kısa zmanda erkek bi çocupun olucak dedi ayyy eşimde bende yok canım falan dedik ama içimiz tuhaf oldu düşün onlara bile ümit bağlıosun kiii fal yani sonuçta sonrada şey dioruz ama bak bildi bizim çocuk istediğimizi bilmiosu falan:1hug:

canım inşallah olur tek cinsiyeti fark etmez rabbim versin de bence de eşim dee bilmiyo bu kadar taktığımı olur diyo zamanla diyo ama artık oda çoooooookkk istiyo son 3 aydır oda baya teleşlı ama allahtan hep destek oluyo bana inşallah ikimizde bu ay hamile kalırız ondan sonra da hamilelik nasıl gidiyor bende şu var sende varmı gibi muhabbet ederiz buradan

ayyyyyyyyyyyyyyyy düşünmesi bile süper en kısa zamanda görürüz inşallah o günleri

ay inşallahhhhhh bencede cinsiyet farketmez erkek yada kız olsun ikisinin ortası olmasında ALLAH korusunnaniknanikbenim eşimde çok istio geçen gün arkadaşım doğum yaptı gittik bebği eline aldı o kadar kötü oldumki ben elime aldım bana dediler sana çok yakıştı falan eşimin bi bakışı vardı anlatamam içimden bişeyler koptu o an deselerki yani gel çok büyük bi ameliyet ama hemen ardından hamilesin gözüm kapalı bile girerdimm o kadar kötü oldum bide arkadaşımın doğuma girerken ki videosunu gördüm kapıdan giriodu benim ismimi bağırarak sölemiş allah onada versin dieee dahada kötü oldum izleyince

aynen bana da oldu geçen arkadaşının eşi dogum yaptı bizi aradı onun için çok sevindim konuştuk kapattım sonra hıçkıra hıçkıra ağladım hiç böyle olmamıştım eşimde çok kötü oldu ben de teyzeme anlattım dedim kendimi durduramadım agladım ona da olmuş o da arkadaşı doğum yaptığında çok kötü olmuş kiii o ozman çocuk bile istemiyordu ben bile dedi o kadar kötü olduysam allah sabır versin sana

bide ben 2.5 yıl oldu evleneni sadece 3 ay korunduk kardeşim geçen temmuzda evlendi inan korkuyorum hamşleyim abla diyecek diyeeeee

NE OLUR ALLAHIM EN KISA ZAMANDA VERRR

öle düşünme bebeğim gönlünü farah tut haklısın tabi istemekte 2.5 olmuş normaldir ama ALLAH tüm olmayanlara versin onların dualarıyla bizde anne olalım çünkü hamilelerin duaları çabuk tutar melek gibi olurlar çünkü benim abiminn eşide hamile hamile 5 aylık yani hala olucam başlarda duyunca bi an kötü oldum ne yalan sölim sonra dedim kendine gel şimdi doğucağı günü sabırsızlıkla bekliorum kuzumun

Canim Kardeşimin Bebişi Olsun çok Istiyorum Inan çünkü Bende Bi Hastalik Var Onda Bişey Yok Olsun Allah Hepimize Nasip Etsin Canim Biliyomusun Ben çok Mutluyum Bu Siteyi Bulduğum Için önceden Yalniz Kendim Böylemişim Gibi Gelirdi Ama Buraya Gelince Oooooooooo Daha Kimler Var Dedim Allahim Hepimize Nasip Etsin

CANIM BENİM TABİKİ ÖLE HALİMİZE ŞÜKÜR NELER VAR BİZLER YİNE İYİZ ARTIK TIP O KDAR ÇOK İLERLEDİKİ ÇOCUK SAHİBİ OLMAYAN YOK GİBİ BİŞEY RAHAT OLMAYA ÇALIŞMAK LAZIM ÇÜNKÜ İNSAN KAFAYA TAKINCADA OLMAZMIŞ GERÇEKTEN BENİM DAYIMIN KIZIDA ÖLE İŞTE YUMURTLAMA İĞNELERİ AYAKLARI HAVAYA KALDIRMALAR 1.5 YIL YAPTI EN GÜZEL DOKTORLARA GİTTİ YOK BANA DİOKİ GEÇEN GÜN BİZ YUMURTLAMA SAATİ ÖLE DENK GELİO DİYE SABAH 6 YA SAATİ KURUP KALKIP İLİŞKİYE GİRER TEKRAR YATARDIK PSİKOLOJİYE BAK O ŞEKİLDE NASIL OLSUN MESELA AMA EN SON DOKTOR DEMİŞKİ ARA VERELİM KUZENİMDE ORDAN ÇIKMIŞ DEMİŞKİ YETERRRR İSTEMİORUM ARTIK NE ZMAN OLURSA DEMİŞ VE HİÇ TAKMAMIŞ O AY BİZİM BUNLARDAN HABERİMİZ YOK KİMSE BİLMİO KENDİ İÇLERİNDE KAR KOCA NE STRESLERE GİRMİŞLER VE BENİM KUZENİM BOŞVERDİĞİ AY HAMİLE KALDI ŞU AN EFE BEBEK 3 YAŞINDA OLDU

elf rcp bu ay adet olmayı bekliyorum adet olursam eşim bana bi cam kavanozun içinde bi karışım getirdi çok profösyonelce hazırlanmış bir cam şişe üzerinde faydaları yazıyor ama karışımını okumadım okuyup size burdan aktarırım hamile kaldırıyormuş adet olduktan sonra başlıyacam bi sonraki adet dönemine kadar ... geçen sürede içicem faydasını görürsem kızlar sizede söyledim zaten...

evet canım onun üzerine konu açarsın çok seviniriz hem diğer arkadaşlarda faydalanırlar lütfen isimlerini bize yazarsan çok seviniriz

sultan canım bizimle paylaş merakla bekliyorum sen de var mı bi sorun hastalıgın ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…