Arkadaşlar Kötü Bi Konu Mu Bence önemli Bi Konu önce Tabiki Tip Sonra Bitkisel Destek Kimse Yokmuu
ÖZLEMCİM BENDE BELKİ Bİ DESTEK DİYE DÜŞÜNDÜM RAHİM FİLMİ KONUSUNDADA Bİ DAHAKİ AY BAŞI GİBİ DÜŞÜNÜORUM ARTIK BİR AN ÖNCE ÇEKİTİRİP O STRESİ ÜSTÜMDEN ATMAM LAZIMMM BU ARADA BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMMMMM:teytey:
İNŞALLAH AĞZIN BAL YESİN 23 YAŞIMI DOLDURDUMSEN KAÇINDASIN ÖZLEMCİM
Istanbuldayim Sen Aksaray Sanirim Inşallah Allah Nasip Eder Gencecik Anne Olmayi O Güzel Yavrularimizi Modern çağda Kendi Terbiyemizle Büyütmeyi çok Isterim Sen Durumlardasin özlemcim Son Haberler Nedir Sende
evet çalışıorum canım sende yeni memurdun sanırım ama sen doktorun dediğini yap bence ay bazen halimize şaşırıorum kocalarımz bi bilse bu kadar taktığımızı onlar rahat olun takmayın diolar biz daha çok irdelioeuz ama ben benim gibi aynı dertten muzdarip arkadaşlarımla dertleşmeyi seviorum geçen gün bursalı bi halam var o geldi fal baktı en kısa zmanda erkek bi çocupun olucak dedi ayyy eşimde bende yok canım falan dedik ama içimiz tuhaf oldu düşün onlara bile ümit bağlıosun kiii fal yani sonuçta sonrada şey dioruz ama bak bildi bizim çocuk istediğimizi bilmiosu falan:1hug:
aynen bana da oldu geçen arkadaşının eşi dogum yaptı bizi aradı onun için çok sevindim konuştuk kapattım sonra hıçkıra hıçkıra ağladım hiç böyle olmamıştım eşimde çok kötü oldu ben de teyzeme anlattım dedim kendimi durduramadım agladım ona da olmuş o da arkadaşı doğum yaptığında çok kötü olmuş kiii o ozman çocuk bile istemiyordu ben bile dedi o kadar kötü olduysam allah sabır versin sana
bide ben 2.5 yıl oldu evleneni sadece 3 ay korunduk kardeşim geçen temmuzda evlendi inan korkuyorum hamşleyim abla diyecek diyeeeee
NE OLUR ALLAHIM EN KISA ZAMANDA VERRR
öle Düşünme Bebeğim Gönlünü Farah Tut Haklısın Tabi Istemekte 2.5 Olmuş Normaldir Ama Allah Tüm Olmayanlara Versin Onların Dualarıyla Bizde Anne Olalım çünkü Hamilelerin Duaları çabuk Tutar Melek Gibi Olurlar çünkü Benim Abiminn Eşide Hamile Hamile 5 Aylık Yani Hala Olucam Başlarda Duyunca Bi An Kötü Oldum Ne Yalan Sölim Sonra Dedim Kendine Gel şimdi Doğucağı Günü Sabırsızlıkla Bekliorum Kuzumun
evet canım onun üzerine konu açarsın çok seviniriz hem diğer arkadaşlarda faydalanırlar lütfen isimlerini bize yazarsan çok sevinirizelf rcp bu ay adet olmayı bekliyorum adet olursam eşim bana bi cam kavanozun içinde bi karışım getirdi çok profösyonelce hazırlanmış bir cam şişe üzerinde faydaları yazıyor ama karışımını okumadım okuyup size burdan aktarırım hamile kaldırıyormuş adet olduktan sonra başlıyacam bi sonraki adet dönemine kadar ... geçen sürede içicem faydasını görürsem kızlar sizede söyledim zaten...
elf rcp bu ay adet olmayı bekliyorum adet olursam eşim bana bi cam kavanozun içinde bi karışım getirdi çok profösyonelce hazırlanmış bir cam şişe üzerinde faydaları yazıyor ama karışımını okumadım okuyup size burdan aktarırım hamile kaldırıyormuş adet olduktan sonra başlıyacam bi sonraki adet dönemine kadar ... geçen sürede içicem faydasını görürsem kızlar sizede söyledim zaten...