slm Kızlar Ibrahim Saraçoglunun Verdiği Küre Başladım nşallah Faydası Olur
evet Canım öyle Yapıyorum Ama Kuru Incir Aldım Herhalde öyledir
Sen Başladın Mı Canım
Evet Hayatim Bende Aldim Artik Yarin Başlicam 2 Gün Oldu Alali Ama Sabahlari Bi Acele Evden çikarken Unuttum Ama Yarin Kismetse Başlicm Bakalim Ne Olucak Inş Hayirlisi Olur özlem Hatta Konu Açtim Bu Gün Canim Ya Müthiş Kasik Ağrilarim Var Her Ay Olduğu Gibi Ama Bu Ay Daha Fazla Hem Normalde Var Hemde Iklişki Sirasinda Aşiri Derecede Var çok Canim Sikilmaya Başladi Artik Heray Bi Sorun Valla Daraldim Afaganlar Basti Bana Artik
canım Geçmiş Olsun Ama Bence Yumurtlama Dönemindesin Ondandır Canım Veeeeeeeeeeeeeeeee Umarım Bu Yumurtalar Fetusa Dönüşürrr
kızlar bir de şu var kür olarak sabahları aç karnına ve akşam yatmadan önce bal+çörekotu+tarçın karışımını yutuyorum bu kür de çok iyi bebek isteyenler için haberiniz olsun
slm canım nerden ögrendin daha dogrusu denenmiş mi ben de incir ve havuç suyu içmeye başladım hani şu ibrahim saraçoglunun verdiği
evet canım ben deniyorum bu verdiğim kürü araştırırken buldum internette sonuçta bu da doğal birşey iç bir zararı yok kadınlardaki kısırlık için faydalıymış canım
Kizlar Bende çok Korkuyorum Ya Anne Olamasam Diye Arkadaşimin 5 Gün önce Ikizleri Oldu Biri Kiz Biri Erkek çok Sevdiğim Arkadaşimi Bile Kiskanmaya Başladim