BendeAdetim 2 gün geçti ay nasıl sevindim olmayayım diye dua ettim ertesi gün bi baktım adet gördüm. Yumurtlama dönemini telefondan tespit etmiştim günlerini ona göre birlikte olduk falan umutluydum ama sonu hüsranilk kez düzenli şekilde denememizdi daha yeni bebek istemeye başladık çünkü. Yapmam gerekenler neler? Veya bana fikir verebilecek olan var mı? ☺
Bende kendimi resmen hamile gibi hissediyorumdum halsizlik vardı batmalar vardı falan ama olmadı şuan adetimin 3.günü de bitti sayılırBenimde test fersiz çıktı umutlandım sonra adet gördüm acaba olduda tutunamadı mi hamilelinbelirtileri nevcuttu
uygulamalara guvenmeyin.. standart 14 gun hesapliyor onlar. ben ovulasyon testiyle uc ay takip ettim tespit ettim bazen 12 bazen 13-16 gun oluyor.Adetim 2 gün geçti ay nasıl sevindim olmayayım diye dua ettim ertesi gün bi baktım adet gördüm. Yumurtlama dönemini telefondan tespit etmiştim günlerini ona göre birlikte olduk falan umutluydum ama sonu hüsranilk kez düzenli şekilde denememizdi daha yeni bebek istemeye başladık çünkü. Yapmam gerekenler neler? Veya bana fikir verebilecek olan var mı? ☺
Canim bol bol iliski. Tek yapman gereken bu sık iliski daimr şansı arttiriyorAdetim 2 gün geçti ay nasıl sevindim olmayayım diye dua ettim ertesi gün bi baktım adet gördüm. Yumurtlama dönemini telefondan tespit etmiştim günlerini ona göre birlikte olduk falan umutluydum ama sonu hüsranilk kez düzenli şekilde denememizdi daha yeni bebek istemeye başladık çünkü. Yapmam gerekenler neler? Veya bana fikir verebilecek olan var mı? ☺
Bende bu ay böyle yapıcam adetimin 4.günü bitti bitecek artık hayırlısı diyorumBence kafanız da soru işareti bırakmak yerine doktora gidin cok istiyorsanız yumurtlama takıbı yapıp gün söyluyor doktor bir de, stres yapmamak lazım ben akışına bıraktım gecen ay 7 gün geçti resmen hamıle gibi hissediyordum ama değilmiş doktor stres engel oluyor psikolojik olarak belirti arıyorsun kendindeakışına bırak dedı bu ay kafam rahat olursa olur zaten nasıp te varsa Allah bizede nasıp eder
İşte telefondaki programa göre yaptık ve ilk kez korunmadan ilişkide bulunduk.3aylık evliyiz daha belki stres yaptık o yüzden olmadı. Ama bu ay ovulasyon testi yapıp yumurtlama gününü belirleyip birlikte olucam bakalım sonuç ne olacakCanim bol bol iliski. Tek yapman gereken bu sık iliski daimr şansı arttiriyor
Kendin test yaptın mıGünaydın kızlar normalde bu ayın 8 sinde olup 14 ünde bitmem gerekiyor du ama hala ader olmadım ayın 7 sinde kanverdim 1.20 idi bir de ayın 14 ünde yani dün verdim sonuc 2 idi neden böyle bir artış oldu normalmi
Ben bi Instigramda bi doktorun yazisini gormustum telefondan indirip günü gunune takip etmeyin yaziyodu bugun olcsk diye sartlanmayin akisina birakin strese girmeyin canınız istedikce iliski yasayin diyodu adet olmadim stresi hemen hamile kiligina girmeyin diyodu beynimizin oyun oynaması oluyomus. Ben her ay adetduzensizligi yasarim ve hamilelik belirtilerinin hepsini yaşarım bu ay doktora gittim ve soledim test yapcak psikolojik dedi hamile kalkmak istefin için. Eger testlerde sıkıntı yoksa kafani rahatlattigin zaman olcakdediAdetim 2 gün geçti ay nasıl sevindim olmayayım diye dua ettim ertesi gün bi baktım adet gördüm. Yumurtlama dönemini telefondan tespit etmiştim günlerini ona göre birlikte olduk falan umutluydum ama sonu hüsranilk kez düzenli şekilde denememizdi daha yeni bebek istemeye başladık çünkü. Yapmam gerekenler neler? Veya bana fikir verebilecek olan var mı? ☺
İnşallah canım takmıyorum artık dün reglim bitti gece ilişki oldu artık takvim belirlemiycemBen bi Instigramda bi doktorun yazisini gormustum telefondan indirip günü gunune takip etmeyin yaziyodu bugun olcsk diye sartlanmayin akisina birakin strese girmeyin canınız istedikce iliski yasayin diyodu adet olmadim stresi hemen hamile kiligina girmeyin diyodu beynimizin oyun oynaması oluyomus. Ben her ay adetduzensizligi yasarim ve hamilelik belirtilerinin hepsini yaşarım bu ay doktora gittim ve soledim test yapcak psikolojik dedi hamile kalkmak istefin için. Eger testlerde sıkıntı yoksa kafani rahatlattigin zaman olcakdedi
Belki daha yeni oluşuyordur bilemedim ki veya başka nedenden dolayı adetin olmuyodur. Doktorla görüş benceMerhabaaaaa yine ben hala adet olmamış ve üzerinden tamı tamına 9 gün gecikmiş şekilde burdayımKafamda deli sorular neden adet öncesi test 1.20 idi şimdi iste 1 hafta gecince yaptığım test 2 neden hala olmuyorum yada kan testleri negatif deliriciim biri sorularıma yanıt bulsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?