• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelik için “ARALIK” ayı en güzel ay diyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Cascade_

....
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
25.174
43.525
528
Son düzenleme:
Selam kızlar,

Ben müjdemi aldımmm. Dün akşam test yaptım ve anında çift çizgiyi gördüm çok şükür hamileyim. :anneadayı:
Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah :anne:
Ayyy maşallah sağlıkla kucağınıza alın.. bende 2.yi istiyorum kızım 6 yaşında bakalım bize söyleyeceğin şeyler varsa iyi olur :))

Benim bat 19 aralık

Benim de 27 aylık minik bir oğlum var. Cesaretimize topladık bi karar verdik. Eşimin tarafı kalabalık benim de 1 kardeşim var yani insanın kardeşinin olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Hem kendimiz için hem de oğlumuz için aldık bu kararı. hayırlısı bakalım :)

Benim PKO rahatsızlığımda vardı. Öncekinde hamile kalmam 1 buçuk yıl sürmüştü:( ama bu sefer azmettik ben yaklaşık 15 kilo verdim ve yediklerime dikkat ettim bence onun çok büyük etkisi var.

Bat 30 Kasım sat 31 Ekim'di. 3 gün sabrettim sonunda oldu şükürler olsun. :nazar:

Benim de 27 aylık minik bir oğlum var. Cesaretimize topladık bi karar verdik. Eşimin tarafı kalabalık benim de 1 kardeşim var yani insanın kardeşinin olmasının ne demek olduğunu çok iyi biliyoruz. Hem kendimiz için hem de oğlumuz için aldık bu kararı. hayırlısı bakalım :)

Benim PKO rahatsızlığımda vardı. Öncekinde hamile kalmam 1 buçuk yıl sürmüştü:KK43: ama bu sefer azmettik ben yaklaşık 15 kilo verdim ve yediklerime dikkat ettim bence onun çok büyük etkisi var.

Bat 30 Kasım sat 31 Ekim'di. 3 gün sabrettim sonunda oldu şükürler olsun. :nazar:
Kim ne derse desin bence çok iyi yapmışsın hem arayı açmamışsın hemde kardeş dünyanın en güzel şeyi.. bende 4 kardeşim ama eşim tarafı çok çocuk sevmiyorlar eşimi anca ikna ettim maalesef :( inşallah Rabbim nasip ederse bakalım... benim kızım hemen oldu ama şimdi üstüne düşmemekle beraber 1 yıldır deniyoruz doktora da gittim e2 tsh yüksek ve ne dedi biliyomusun rahmim tersmiş :KK43: doğum yaptığımda dönmüş gebeliğe engel değilmiş ama bazı yerlerde zor olur yazıyo bakalım görücez...

Kim ne derse desin bence çok iyi yapmışsın hem arayı açmamışsın hemde kardeş dünyanın en güzel şeyi.. bende 4 kardeşim ama eşim tarafı çok çocuk sevmiyorlar eşimi anca ikna ettim maalesef :KK43: inşallah Rabbim nasip ederse bakalım... benim kızım hemen oldu ama şimdi üstüne düşmemekle beraber 1 yıldır deniyoruz doktora da gittim e2 tsh yüksek ve ne dedi biliyomusun rahmim tersmiş :KK43: doğum yaptığımda dönmüş gebeliğe engel değilmiş ama bazı yerlerde zor olur yazıyo bakalım görücez...

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kavursun mucizene. Benim de rahimimde şekil bozukluğu vardı yani yapışıktı. Bu yüzden düşük tehlikem olduğu için progestan kullandım ve normal doğum yapamadım. muhtemelen bu seferde aynı sıkıntılarım olacak henüz doktoruma gidemedim 8'inde Cumartesi günü kontrole gideceğim. Gerçi henüz çok erken bakalım zaman gerekiyor..

Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda kavursun mucizene. Benim de rahimimde şekil bozukluğu vardı yani yapışıktı. Bu yüzden düşük tehlikem olduğu için progestan kullandım ve normal doğum yapamadım. muhtemelen bu seferde aynı sıkıntılarım olacak henüz doktoruma gidemedim 8'inde Cumartesi günü kontrole gideceğim. Gerçi henüz çok erken bakalım zaman gerekiyor..
İnşallah sorunsuz olur :)

Ben geçen yıl Aralık ayında hamile kalmıştım ama bebeğim hastaydı kromozomal bozukluğu vardı o yüzden karnımda öldü 5 buçuk aylıkken malesef. Ölü doğum yapmak zorunda kaldım. Sonrasında hiç korunmadım ama 5 ay olmadı 6. ayda da kimyasal gebelik geçirdim. Bu 7. ayım. Bat 9 aralık bekliyorum bakalım sabırsızlıkla. Dualarınızı bekliyorum.

Kızlar adetin 16. Günü bugün kasik ve karin agrilari sebebi hala yum doneminde olabilir miyim gcen ayda dogru duzgun yum akintisi olmadi bu ay da oyle cok az az islaklik hissediyorum bugun sabah sadece beyaz yapiskan akıntı vardi azicik acaba gec mi yumurtlycam ki
Tahmini bat 18 Aralık
Gebelik dışında bj kkonu ben ne yersem yiyim yedikten sonra midem bulanıyor neden olabilir acaba ya ?

Kim ne derse desin bence çok iyi yapmışsın hem arayı açmamışsın hemde kardeş dünyanın en güzel şeyi.. bende 4 kardeşim ama eşim tarafı çok çocuk sevmiyorlar eşimi anca ikna ettim maalesef :KK43: inşallah Rabbim nasip ederse bakalım... benim kızım hemen oldu ama şimdi üstüne düşmemekle beraber 1 yıldır deniyoruz doktora da gittim e2 tsh yüksek ve ne dedi biliyomusun rahmim tersmiş :KK43: doğum yaptığımda dönmüş gebeliğe engel değilmiş ama bazı yerlerde zor olur yazıyo bakalım görücez...
Of bu esleri 2nciye ikna etmeye calismak cok zor dimi.

Back