Hamilelik Hakkinda.

BayanBilinmeyen

Kızım, Abla Oluyor. 👨‍👩‍👧‍👦
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
2.163
1.843
248
Arkadaslar esim bebek istiyor. Ne yapacagimi sasirdim. Kilom desen 92. Kimisi hamilelikte verirsin, kimisi once dogur sonra verirsin diyorlar. Sizce mantiklisi nedir. 30 kg fazlam var. SiZce bir diyetisyene gidip zayiflayip oyle mi gebe kalayim. Ya da once hamilelik sonra mi zayiflama cabalari ? Deneyimli annelerin yorumlarini bekliyorum.

önce kilo ver sonra hamile kal hamilelikte kilo alırsın vermezsin kilo vermezsen şekerin de çıkar çocuğada sanada zarar hem o kilo ile nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun hayret ediyorum

önce kilo verip de hamile kalman daha mantıklı... zaten hamilelikte kilo alacaksın iştahın daha da çok açılacak... zorlanırsın böyle bi durumda...

Yaşınız kaç? Hamilelik için vaktiniz varsa kilonuzu hemen verin, yaş ilerlemişse vermeden direk çalışmalara başlamak lazım tabi.

Ben hamile kaldığımda sizin kilodaydın. Hiç düşünmemiştim kilo konusunu. Hamile kalınca birden kafama dank etti, eyvah bi de bunun üstüne kilo alırsam ne olurum diye?

Hamilelik ilerlemedi, kürtaj vb. işlemler. Şimdi doktor yaşım 36 olduğu için hemen çocuk çalışmalarına devam et dedi, ama ben biraz kilo vermeye kararlıyım. En azından 10 - 15 kg versem beden rahatlar.

İnanın bu kiloyla hamile kalırsanız sonradan üzülürsünüz, ben bunca zaman neden vermedim kilolarımı diye. Biraz gayret sonrası mutlu edecektir sizi. Kolay gelsin.

önce kilo ver sonra hamile kal hamilelikte kilo alırsın vermezsin kilo vermezsen şekerin de çıkar çocuğada sanada zarar hem o kilo ile nasıl hamile kalmayı düşünüyorsun hayret ediyorum

Eşim hep istiyodu.. ben kilo yuzunden erteledim.. 10 aydirda veremedim. Ama sıki diyet yapmadim.
24 yasindayim..

Teskkurler cevaplar için..

Hatta ben erken diye dusunuyorum. Hazir degilim ama eşim dunden hazir

ah bitanem senin sağlığın herşeyden önemli ne olur kilo vermeden bu işe koyulma etrafımda o kadar çok varki kilo alınca hanımlar eşleri fil gibi oldun her yerin bütün hiç kıvrımın bile kalmadı insanlıktan çıktın hayvan gibisin deyip aşağılayan üstüne gidip bir de güzel aldatanlar var sen ben herşeyi göze alırım dersen ben daha bir tek şey diyebilirim o zaman sadece kendi düşen ağlamaz derim

bence önce zayıfla kilo şu an için daha büyük bi dert

Bence de önce kilo vermelisin şekerin çıkarsa hamilelikte sana da bebeğe de çok zararlı ayrıca sürekli tansiyon problemi yaşarsın etrafımdaki lerden biliyorum kilolu hamile kalanlar çok zorlanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…