Amiiiiin canım Rabbim Seninkini de hayırlı etsin :)Ben de bebisimin kalp atışlarını duydum. Çok güzel bir duygu. Allah isteyen herkese versin. Ve sağlıkla kucagimiza almamızı nasip etsin.
Valla 6 da başladı 9 da bitti çabuk olduAllah allah kabuslar niyeki acaba ,aman kusma ve bulantı geçsinde başka bişe istemem ,senin mide bulantın ve kusman geçti mi vay be erken geçmiş o zaman şanslısın kaçıncı hafta basladı kacta kesildi inşallah bnmde kısa sürer
Yaa koku kabusu devam yani tühValla 6 da başladı 9 da bitti çabuk olduhamile kadınlarda bu kabus olayları oluyormuş araştırdım biraz hiç evde durmuyorum annemde yiyorum hep yoksa mutfakta eşek ölümü var sanki öyle kokuyor ve mide yanmam var :)) gebelik bu sorun bitmiyor şükür ki mucizesi var
Değmez mi annemle bebek mağazalarını gezdik bu gün 0-3 ay tulumlara falan baktık 3 tane zıbın aldım dayanamadımYaa koku kabusu devam yani tühevet canım tek kalma o zaman dikkat et aynen bende sonunu düşünüyoum inşallah iyi olur bu yaşadıklarımıza değer
Bende hep geziyorumm ama hevesim kursagımda kalıyo almıyorum daha nolur nolmaz diye ama alıcam galiba artık kendimi tutamayıp hele o minicik yeni doğan şeyleri yokmu insan bakmaya doyamıyo :)Değmez mi annemle bebek mağazalarını gezdik bu gün 0-3 ay tulumlara falan baktık 3 tane zıbın aldım dayanamadımvakit çok zor geçiyor ama :))
Valla ben Tutamıyorum kendimi içimden geldimi ufak tefek olmasına dikkat ederek alıyorum 3. Ayda ikili test zamanı bazı drlar az çok tahmin yapiomuş 9+3 teyiz 3 hafta falan var nasıl geçecek bilmiyorum :)Bende hep geziyorumm ama hevesim kursagımda kalıyo almıyorum daha nolur nolmaz diye ama alıcam galiba artık kendimi tutamayıp hele o minicik yeni doğan şeyleri yokmu insan bakmaya doyamıyo :)
Şimdi tahlil yaptrcm bu hafta kan değerleri tiroitler karaciğer enzimleri kan şekeri yani herşeye bakılacak 2 hafta sora falanda ikili test var ultrasonda bebeğin ölçümleri yapılıyor ense kafa ölçümleri falan bide kan veriyorsun iki değer karşılaştrılıyor :)Canım onlar tam olarak nedir testler ne için yapılıyo bide nasıl yapılıyo bilgi verir misin
İnşallah saglıklıdır bi sorun yoktur canım bakalım bende yeni yeni öğreniyorum tabi yapılması gerekenleri sonucunu bildir mutlakaŞimdi tahlil yaptrcm bu hafta kan değerleri tiroitler karaciğer enzimleri kan şekeri yani herşeye bakılacak 2 hafta sora falanda ikili test var ultrasonda bebeğin ölçümleri yapılıyor ense kafa ölçümleri falan bide kan veriyorsun iki değer karşılaştrılıyor :)
İnşallah canım bütün tahliller temiz çıkar :) pazartesi kan verip perşembe gidicem :)İnşallah saglıklıdır bi sorun yoktur canım bakalım bende yeni yeni öğreniyorum tabi yapılması gerekenleri sonucunu bildir mutlaka
Hayırlı olsun canım 6 haftayı geçiyosun keseyi görürsün inşallah :)merhaba hanımlar benim de son adet tarihim 22.07.2015
kan testimde çıktı iki gün arayla 3 kere yaptırdım ve değerler arttı. 12.01/40.71/110
doktorum tatilde 5 eylül cumartesi randevu aldım bakalım muayene için çok heyecanlıyım. son adet tarihine göre 6+1 oluyorum
Sağolasın cnm inşallah görürüm yarınHayırlı olsun canım 6 haftayı geçiyosun keseyi görürsün inşallah :)
Kan uyuşmazlığı bizde de var. Test yaptirmissiniz. Ne testi acaba? İsmi ne nerde yaptirdiniz?Merhaba bende 6 haftalık hamileyim. Bizde dekan uuyuşmazlığı var 5. Haftada uyuşmazlık testi yaptırdım negatif çıktı. Siz iğne olduğumuzdan bahsetmisdiniz? Kanamanın olduktan sonra mi iğne oldunuz? Ben de yaptıracak miyim acaba ama bnm kanamanın olmadı. 5+3 ken kesemi de gordum. :)
İndirect coombs testi. Tum hastaneler yapiyorKan uyuşmazlığı bizde de var. Test yaptirmissiniz. Ne testi acaba? İsmi ne nerde yaptirdiniz?
Teşekkürler Perşembe randevuya gittiğimde sorayım ben deİndirect coombs testi. Tum hastaneler yapiyor
Aynen canım ya ne günlerdi sayende bende okudum geçmişi o günlere gittim bi an benim oğlumda 7 buçuk aylık oldu 28 nisan doğumluyuz. Maşallah hızlısınız canım hee Allah gönlünüze göre versin inşallah ♥Ay kızlar eskiye bir döneyim yazılanlara bakayım dedim de :) ne heycanlıymışım bu arada kızım oldu 37. Haftada suyumun gelmesi ama sancı gelmemesi kanda enfeksiyon başlaması sebebiyle sezeryen oldum şimdi 9 ay 6 günlük ve 2.yi istiyoruz