Hamilelik Günlüğüm

valla doktor cagırdı, zaten kontrol oluyor bır ucrette odemeyecegım.. 6. haftanın içinde olacagım zaten... Görülür herhalde diye düşünüyorum zaten kesemiz mevcut su an , rahımde olusan bır gebelık..
Hayırlısı inşallah ben geç döllenmeyim ya hep geriden geldim herkesi benim gibi sanıyorum 8+3 üm 9+3 olmam gerekirken :KK70:

Ohoo daha şimdiden merak sardı desene :) Valla bizimki de erkek olcak gibi sanki ama Rabbim bilir en önemlisi saģlıklı ve hayırlı evlat olması :)
tabı canım hayırlı olsun en onemlısı saglıklı olsun ama esımde kız bebek delısı o yuzden sımdıden merrak sardı benı :KK70:

benımkı su an normal ılerlıyor , normalde kese bıle goremeyebılırdık erken bır zamandı ama gorduk :KK70:
Hadi bakalım salıcakla kucaklarımıza da alırız inşallah benim eşimde oğlan deilsin bizim tarafın ilk torunu olcak eşimin tarafında Bizimkinden önce 5 torun daha var :) herkes merakla bekliyor :KK70:

Hadi bakalım salıcakla kucaklarımıza da alırız inşallah benim eşimde oğlan deilsin bizim tarafın ilk torunu olcak eşimin tarafında Bizimkinden önce 5 torun daha var :) herkes merakla bekliyor :KK70:
ben tek cocugum zaten bızımkılerın ılk, eşimin ailesinin 6. torunu olacak.

merhaba kızlar bende 17+2 gunluk hamileyim. hala ara ara bulantılarım çok oluyor tiksinmelerim geçmedi inşallah siz yaşamazsınız. benimde paşa bir oğlum olacak inşallah sizinle paylaşmak istedim :KK200:

merhaba kızlar bende 17+2 gunluk hamileyim. hala ara ara bulantılarım çok oluyor tiksinmelerim geçmedi inşallah siz yaşamazsınız. benimde paşa bir oğlum olacak inşallah sizinle paylaşmak istedim :KK200:
Valla ben yaşıyorum canım bulantı kusma var bende malesef :/ ne zaman öğrendin bebişin cinsiyetini :)

Selam canım senin mide bulantıları ne durumda ve ne zaman baslamıstı , ben 3 gündür ölüyorum resmen bulantıdan ne yaptıysam çare olmadı daha erken değil mi :KK43:
6 dan sora başlıyo diyolar ama benim 8. Haftada başladı ve hala devam canın ilk 3 ayın bitmesini beklicez yapcak bişey yok malesef bol bol dinlen canım :)

Selam canım senin mide bulantıları ne durumda ve ne zaman baslamıstı , ben 3 gündür ölüyorum resmen bulantıdan ne yaptıysam çare olmadı daha erken değil mi :KK43:
Nasıl oldun canım merak ettim seni tekrar dr gittinmi bulantıların ne durumda ?

Canım selam ben suan tatildeyim resmen burnumdan geliyo,inanılmaz bi bulantı ilaçlar hiçbi işe yaramadı boşuna bide kabız oldum dün öldüm 5 gündür yapamıyorum ilacın yan etkisiymiş:KK43: ne zaman biticek bu günler bilmiyorum hamileliğimden bişe anlamadım sen nasılsın ?

Canım selam ben suan tatildeyim resmen burnumdan geliyo,inanılmaz bi bulantı ilaçlar hiçbi işe yaramadı boşuna bide kabız oldum dün öldüm 5 gündür yapamıyorum ilacın yan etkisiymiş:KK43: ne zaman biticek bu günler bilmiyorum hamileliğimden bişe anlamadım sen nasılsın ?
Sabret hayatım sonuca odaklan geçecek bu günler 2. 3 aylık dönemde rahat edersin inşallah :) benim baş dönmem bitti kusmam kesildi iştah normal ama geceleri acayip kabuslar başladı en son bu sabah ağlayarak uyandım yani neyseki kendimi nolur olsun sonuca bağlıyorm :))

X