Hamilelik Günlüğüm

valla doktor cagırdı, zaten kontrol oluyor bır ucrette odemeyecegım.. 6. haftanın içinde olacagım zaten... Görülür herhalde diye düşünüyorum zaten kesemiz mevcut su an , rahımde olusan bır gebelık..
Hayırlısı inşallah ben geç döllenmeyim ya hep geriden geldim herkesi benim gibi sanıyorum 8+3 üm 9+3 olmam gerekirken

Ohoo daha şimdiden merak sardı desene :) Valla bizimki de erkek olcak gibi sanki ama Rabbim bilir en önemlisi saģlıklı ve hayırlı evlat olması :)
tabı canım hayırlı olsun en onemlısı saglıklı olsun ama esımde kız bebek delısı o yuzden sımdıden merrak sardı benı

benımkı su an normal ılerlıyor , normalde kese bıle goremeyebılırdık erken bır zamandı ama gorduk
Hadi bakalım salıcakla kucaklarımıza da alırız inşallah benim eşimde oğlan deilsin bizim tarafın ilk torunu olcak eşimin tarafında Bizimkinden önce 5 torun daha var :) herkes merakla bekliyor

Hadi bakalım salıcakla kucaklarımıza da alırız inşallah benim eşimde oğlan deilsin bizim tarafın ilk torunu olcak eşimin tarafında Bizimkinden önce 5 torun daha var :) herkes merakla bekliyor
ben tek cocugum zaten bızımkılerın ılk, eşimin ailesinin 6. torunu olacak.

merhaba kızlar bende 17+2 gunluk hamileyim. hala ara ara bulantılarım çok oluyor tiksinmelerim geçmedi inşallah siz yaşamazsınız. benimde paşa bir oğlum olacak inşallah sizinle paylaşmak istedim

merhaba kızlar bende 17+2 gunluk hamileyim. hala ara ara bulantılarım çok oluyor tiksinmelerim geçmedi inşallah siz yaşamazsınız. benimde paşa bir oğlum olacak inşallah sizinle paylaşmak istedim
Valla ben yaşıyorum canım bulantı kusma var bende malesef :/ ne zaman öğrendin bebişin cinsiyetini :)

Selam canım senin mide bulantıları ne durumda ve ne zaman baslamıstı , ben 3 gündür ölüyorum resmen bulantıdan ne yaptıysam çare olmadı daha erken değil mi
6 dan sora başlıyo diyolar ama benim 8. Haftada başladı ve hala devam canın ilk 3 ayın bitmesini beklicez yapcak bişey yok malesef bol bol dinlen canım :)

Selam canım senin mide bulantıları ne durumda ve ne zaman baslamıstı , ben 3 gündür ölüyorum resmen bulantıdan ne yaptıysam çare olmadı daha erken değil mi
Nasıl oldun canım merak ettim seni tekrar dr gittinmi bulantıların ne durumda ?

Canım selam ben suan tatildeyim resmen burnumdan geliyo,inanılmaz bi bulantı ilaçlar hiçbi işe yaramadı boşuna bide kabız oldum dün öldüm 5 gündür yapamıyorum ilacın yan etkisiymiş ne zaman biticek bu günler bilmiyorum hamileliğimden bişe anlamadım sen nasılsın ?

Sabret hayatım sonuca odaklan geçecek bu günler 2. 3 aylık dönemde rahat edersin inşallah :) benim baş dönmem bitti kusmam kesildi iştah normal ama geceleri acayip kabuslar başladı en son bu sabah ağlayarak uyandım yani neyseki kendimi nolur olsun sonuca bağlıyorm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…