• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik erken belirtilerinde göğüs ucunda aralanma farkedenler....

milaarslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
14
4
1
38
Selam kızlar bu ay 2.asilamami oldum aşılama sonrasında erkenden hafif göğüs hassaslasmisti yaşadım ve farkettigim bir şey de göğüs ucumda açılma, arlanma farkettim böyle belirti yaşayan ya d farkeden oldu mu hiç?

Selam kızlar bu ay 2.asilamami oldum aşılama sonrasında erkenden hafif göğüs hassaslasmisti yaşadım ve farkettigim bir şey de göğüs ucumda açılma, arlanma farkettim böyle belirti yaşayan ya d farkeden oldu mu hiç?
Yarık gibi mi canım ? Bende de var ve damarlanma oldu hem yeşil damar hemde kılcal mor gibi damarlar ama bilmiyorum ben adet gördüğüm icin😏Göğüslerim umutlandırıyo inatla test yapmıcam diger ayı beklicem

Yarık gibi mi canım ? Bende de var ve damarlanma oldu hem yeşil damar hemde kılcal mor gibi damarlar ama bilmiyorum ben adet gördüğüm icin😏Göğüslerim umutlandırıyo inatla test yapmıcam diger ayı beklicem
Olmadı canım 3.asilamaya geçiyoruz. Sonra tüp bebek. Ben yine uydurdum belirti aradım sanirim😊

Kızlar 3.asilamayla hamile kaldım şuan 5 haftalık hamileyim. Belirtilerine gelince reglim gecikince test yaptırdım hiç bi belirti yoktu. Sadece regl olcam zaman 10 gün öncesi göğüslerim acrdi bu defa o olmadı. Onun dışında kasıkta hafif sızlar vardı regl olcakms gibi. Yani ayırıcı tek özellik göğüslerimin acimamasiydi. Yoksa belirti falan yok kısa dönemde. Ama şimdi halsizlik mide tuhaf falan bakalm daha neler gorcez ama çok sukur🙏🙏🙏

Back