- Konu Sahibi aycaozdemr
-
merhaba hocam,
bende buna benzer bir konu araştırodumda bi kaç gün önce izin yönetmeliğini okudum. yanlış anlamadıysam 10 yılını dolduran öğretmenler hiç bir mazaret sebep göstermeksiizn her daim ücretsiz izin alınabilio. ancak 10 yıl dolmadıysa doğum vs. gibi bir sebep lazım.
ancak dr.nuza danışın dr.dan ücretsiz izin almanızı destekklyecek bir yazı rapor vs alırsanız ücretsiz izin alabilrsinz gibi gelio bana.
bu arada benmde derdim büyük. yeni atandım hazirandaki ek atamada. 5 eylülde göreve başladım. eşimden ayrıyım burdaadaylığım kalkınca eş durumu tayini sitycektim herkes gibi. ama şans bu ya sayın milli eğitim bakanımız şubat eş dururmu tayinlerini kaldrmak istio.
öle olursa 2 sene burdayım demektir.
napacağım bende bilmiorum.
burdaki öğretmen arkadaşlar eğer öle bişi olursa boşuna 2 sene burda eşinden ayrı durma. şubatta hamile kal bu şubatta seneye kasımda doğurrsun ilk dönem doğum izinleriyle geçer ikinci dönemde ücretsdiz izin alırsın diolar. sonra ğustos da da tayin istersin diolar ama ben napacağım bilmiorum.
hergün ağlıorum dua ediorum.
sen nedüşünüosun hocam bu konuda mantıklımı?
birde sence kalkarmı şubat eş durumu?
eşinizin tayinini ilçe milli eğitim müdürü çıkarttı öyle mi? Derdi ne sizinle peki?Eşim polis memuru ve il içi tayini çıktı görevlendirme için dilekçe verdim ama cevabını bile vermediler yasal sürenin geçmesini bekliyolar bu arada eşim tayin olduğu yere gitmesine 15 günü kaldı.Bir oğlum var eşime çok düşkün onsuz nasıl bakacağım bilmiyorum.Ücretsiz izin almaktan başka carem yok çünkü asla görevlendirmemi yapmazlar eşimin tayinini çıkaran kişiler zaten benim yalnız kalmamı isteyen bir türlü anlaşamadığımız ilçe milli eğitim müdürü.ücretsiz izin alabilirmiyim eşimin tayini çıktı diye il içine çıktı bi sorun olur mu . Hamile kalsam o zaman ücretsiz alabilirmiyim.Eşimden ayrılmak istemiyorum çok zor durumdayım ailemi parçalamaya çalışıyolar.Eşim durdurma için idari mahkemeye başvuracak görevlindirmeme ceavap gelmeden başvurabilir mi.Çok karışık oldu umarım igilenen beni anlayan çıkar.
merhaba hocam,
bende buna benzer bir konu araştırodumda bi kaç gün önce izin yönetmeliğini okudum. yanlış anlamadıysam 10 yılını dolduran öğretmenler hiç bir mazaret sebep göstermeksiizn her daim ücretsiz izin alınabilio. ancak 10 yıl dolmadıysa doğum vs. gibi bir sebep lazım.
ancak dr.nuza danışın dr.dan ücretsiz izin almanızı destekklyecek bir yazı rapor vs alırsanız ücretsiz izin alabilrsinz gibi gelio bana.
bu arada benmde derdim büyük. yeni atandım hazirandaki ek atamada. 5 eylülde göreve başladım. eşimden ayrıyım burdaadaylığım kalkınca eş durumu tayini sitycektim herkes gibi. ama şans bu ya sayın milli eğitim bakanımız şubat eş dururmu tayinlerini kaldrmak istio.
öle olursa 2 sene burdayım demektir.
napacağım bende bilmiorum.
burdaki öğretmen arkadaşlar eğer öle bişi olursa boşuna 2 sene burda eşinden ayrı durma. şubatta hamile kal bu şubatta seneye kasımda doğurrsun ilk dönem doğum izinleriyle geçer ikinci dönemde ücretsdiz izin alırsın diolar. sonra ğustos da da tayin istersin diolar ama ben napacağım bilmiorum.
hergün ağlıorum dua ediorum.
sen nedüşünüosun hocam bu konuda mantıklımı?
birde sence kalkarmı şubat eş durumu?
canimmm bende memurum ogretmen degilim ama 10 yillik sure besyila indi
5 yillik olunca maeret gostermeksizin ucfretsiz izin alabilirisn....
birde ayri kalicaniz yer90 km asiyorsa bu anayasay aykiri cunku ailenin bolunmez butunlugu diye bir madde var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?