- 15 Nisan 2017
- 3.428
- 8.922
- 158
- Konu Sahibi strawberry_cake
Merhaba hanimlar biraz dertlesmeye ihtiyacim var. 11 haftalik hamileyim birde oglum var 20 aylik. Hamile kalmadan oncede uzerimde bir karamsarlik vardi zaten ama gebe oldugumdan beri ciddi anlamda bunalima girdim. Bunun birebir dogacak olan bebekle alakasi yok hani bebek dogunca iki cocugu nasil idare edecem filan bu tarz dusunceler yuzunden degil icinde bulundugum ruh hali. Hormonlardinmi yoksa bulantilarimdan dolayi herseyden tiksiniyor olmamdanmi bilmiyorum ama baya depresyonda gibi hissediyorum kendimi. Icimden hic birsey yapmak gelmiyor hic birsey azda olsa mutluluk katmiyor bana. Oglumun bakimina beslenmesine ve iftar icin yemeklere yetiyorum ancak geri kalan diger butun hususlarda saldim kendimi. Hamile oldugumdan beri evim kabir gibi geliyor bana ruhum daraliyor nefes alamiyorum icinde. Disari cikmaya kalksam temiz bir muhitteyim ama icimi acacak bir yesillik bir park yok heryer yol bina. Soyle rahat rahat nefes alabilecegim hic bir yer yok sanki. Herseyden koku aliyorum aldigim her kokudan midem allak bullak oluyor. Ogluma bile yaklasamiyorum fazla. Altini degisterene kadar canim tirnaklarima geliyor sanki cok kotu oluyorum. Bunu yazarken icim aciyor ogluma ama elimde degil. Ne yapapacagim nasil kurtulacagim bu ruh halinden
Bulantilarim gectiginde gecermi aceba uzerimdeki bu karamsarlik. Boyle devam edersem dogumdan sonra lohusa depresyonuna girmekten korkuyorum. Bir sekilde kendimi toparlamam lazim ama bu gucu kendimde bulamiyorum
Boyle bir durum yasayan oldumu nasil atlattiniz. Varmi tavsiyeleriniz?