Hamilelik denemeleri esnasında denize girmek

Nspksmt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
25
5
86
Merhabalar ben şuan doğurgan dönemimdeyim ve ilişkiye girdiğimiz gün denize girmem sıkıntılo olurmu acaba birde merak ettiğim şey şu gün aşırı ilişki daha iyi diyenlerde var 2 gün ard arda girmek iyi diyenler de var hangisine göre hareket etmeliyim bu konu hakkında bilgisi olan varmı

Merhabalar ben şuan doğurgan dönemimdeyim ve ilişkiye girdiğimiz gün denize girmem sıkıntılo olurmu acaba birde merak ettiğim şey şu gün aşırı ilişki daha iyi diyenlerde var 2 gün ard arda girmek iyi diyenler de var hangisine göre hareket etmeliyim bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Bizde denemelerdeyiz su sıralar 2 gunde bir iliskiye giriyoruz geçen gun denize girdim bi sakıncası yoktur heralde

Deniz sanmiyorm cinim ya denizden et yiyen bakteri kapmassan sikinti yok :KK51: . Digeri icin de bise diemicem hc belli olmaz bz iki turlu de tutturamadik

İlk denemelerinizmi. Ben ilk denememde kimyasal gebelik yaşadım 4 aydır da olmuyo bakalım hayırlısı rabbim bi vakit tain etmiştir elbet hepimize

Kimyasal gebelik nasıl oluyo bende yaşadım önceden. 5 haftalikken erken dusuk
Kanda ve idrar testinde pozitif çıkıyo ama sağlıksız bir döllenme olduğu için rahim onu kabul etmiyo gecikmeli olarak adetle atıyosun onu değerlerin hiç yükselmeden düşüşe geçiyo zaten.doktorlar gebelikten bile saymıyolar. İlk gebeliklerde oluyomuş zaten böyle düşükler demekki hamile kalabiliyosun 😊

Back
X