• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileliğini bilmeden sigara içenler

Merhaba kızlar acil bişey sormak istiyorum kafama çok takıldı az önce hamile olduğumu öğrendim bat 8 kasım beta hcg 2.184 çıktı öğrendiğim an sigara içmeyi bıraktım bir şey olmuşmudur bebeğime uygulama indirdim şuan bebeğim 4+4 gözüküyor aynı şeyleri yaşayan bilmeden içen birileri varsa yardımcı olurmusunuz
Bilmeden içtiniz bişey olmaz ama bir daha içmeyin doğurana kadar

Bencede git🙏🏻 öğrendiğin an sigarayı bırakman takdir edilesi ve olması gereken bebeğim hepimiz öğrendiğimiz an bıraktık
Evet canım benim 6 ay önce sağlıksız bir gebeliğim vardı bana doktor aspirşn yazdo belki kan pıhtılaşması vardır diye genetiğe gönderememiştik

Galiba yok canım onu şuan anlayamayız dedi kese boşmu dolumu diye 10 gün sonra gel dedi inşallah her şey çok çok güzeldir 😍
Tamam zaten değerin 2000 civarıydı ben sana zaten demiştim iki gün sonra görünür diye hiçbir sıkıntı yok bir hafta sonra da altıncı haftaya girmiş olacaksın yaklaşık 7.08 gün sonra kalp atışları da duyulacak bazen tabi değişkenlik gösterebilir yedinci haftada olur sekizinci hafta olur böyle tam altı hafta dört gün beş gün iken falan böyle küçük bir şey görecekler için rahat olsun o da görülecek benim için çok rahat çünkü ben çok güzel ilerleyecek annesi ❤️

Canımm inşallah güzel teyzesi çok saol 🩷🥹🙏 9 gün sonra yani haftaya cuma gitsem görebilirmiyim sence
Tamam zaten değerin 2000 civarıydı ben sana zaten demiştim iki gün sonra görünür diye hiçbir sıkıntı yok bir hafta sonra da altıncı haftaya girmiş olacaksın yaklaşık 7.08 gün sonra kalp atışları da duyulacak bazen tabi değişkenlik gösterebilir yedinci haftada olur sekizinci hafta olur böyle tam altı hafta dört gün beş gün iken falan böyle küçük bir şey görecekler için rahat olsun o da görülecek benim için çok rahat çünkü ben çok güzel ilerleyecek annesi ❤️

Canımm inşallah güzel teyzesi çok saol 🩷🥹🙏 9 gün sonra yani haftaya cuma gitsem görebilirmiyim sence
Tam gününü doldur kuzu öyle git çünkü bu sefer kalp atışını erken derler duyamazsın garanti olsun altı hafta dört gün olunca ben görmüştüm bence sen de o şekilde yap çok net bir şekilde hem küçük kalp atışı gelir hemde ufacık fasulyemiz görunur şimdi erken gidersen o bir gün bile fark edebiliyor bence öyle yapalım daha iyi olur hem bir daha gitmek zorunda kalmazsın çünkü artık kan tahlillerim başlayacak tekrar gitme durumu olcak da böylelikle ❤️🙏

3+4te öğrendim ben de ve öğrendiğim an sigarayı bıraktım. onun öncesinde günde bir paket kadar tüketiyordum. ekstra olarak gebeliği öğrenmeden bir gece önce yarım şişe sarap içmiştim. ilk kontrolde (5+3) doktoruma sormustum böyle böyle oldu bir zararı olur mu diye. doktorum da eğer kalp atısı oluşursa sağlıklı ilerler ama kalp atısı oluşmazsa demek ki tükettiklerinden etkilenmiştir ama su an haftasıyla uyumlu ve bir sorun görünmüyor demişti. ki öyle de oldu. 31.haftadayız 🥰🥰 kan değerlerim de sigarayı bıraktıktan yaklaşık 3 hafta sonra tamamen normale dönmüstü
Canımmm benimde normale döndü çok şükür 7 haftalık olduk

Eklentiler

• IMG_7275.jpeg
    IMG_7275.jpeg
    127 KB · Görüntüleme: 8
Back