Hamilelik çubugunda silik çizgi ne anlama gelir

rabbim yardımcın olsun cnm valla bol bol dua et

Neden düşük olsun ki konu sahibi hamileymiş. Bende hep silik çizgiyle öğrendim hamileliklerimi.
Ta Bi ki değişebiliyor silik çizgiye pek güvenmiyorum. Ben de de silik çıkmıştı ve çok heyecanlanmıştım adetimin üstünden 10 gün geçmişti üstelik.. kadın doğuma gittim gebelik testinde bu tür yanıltmalar olabiliyor dedi. Pozitif bile çıksa yalancı pozitif olabiliyormuş yada negatif çıksa bile bilmeden hamile olunabiyormuş en iyisi kan tahlili yaptırmak dedi. Her teste güvenmek doğru değil o yüzden düşük olabilme ihtimalini söyledim Konu sahibinin hamile olduğunu bilmiyordum Allah analı babalı büyütsün inşallah..

Çok teşekkür ederim canım çok ilgilendin Benimle valla ne diyim Allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
ALLAH senden de razı olsun canım amin rabbim isteyen herkese versin kimseyi evlatsızlıkla sınamasın senin için keşke elimden fazlası gelse de yapabilsem ama gelmiyor işte her dua edişimdi herkese ediyorum rabbim isteyen herkese ver içinde de bana da ver diyorum

Çok teşekkür ederim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Çok teşekkür ederim canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
saol canım seninde hepimizinde inşallah doldursun kucaklarımızı versin ikizler versin üçüzler versin dördüzler versin birtaneye de razıyız rabbim kaç tane verirsen ver onlara gözümüz gibi bakarız korur kollar sana layık bi kul olmaları için elimizden geleni yaparız yeterki versin rabbim hepimize versin isteyen herkese versin her regl de aglamaktan usandım sesimizi duysun rabbim

Amin canım ne güzel dua etmişsin Rabbim en güzel şekilde kabul etsin inşallah Ben de her defasında ağlıyorum dün çok kötüydüm bide çarşıda gezerken bebek kıyafetleri baktım içim iyice doldu Ama eşimle bi karar aldık 3 ay hiç bebek konusu açılmayacak 3 ayda da takviye alacaz sadece bakalım artık kısmet

inşallah olur canım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…