Onu hatırlamıyorum sabah kalktim baktim tekrarSilik bile ciksa poztifi kabul ediliyir. Ilk10 dakika icinde ciktiysa gebesin demek. En kisa surede kan testiyle teyit et canim hayirli olsun
Ama cok net ckmis bence kan testi verin.Onu hatırlamıyorum sabah kalktim baktim tekrar
11 gün az değil. Belki erken döllenmedir,olma ihtimali var. Haftaya erken gebelikle tekrarla ya da yarın kan ver ..Adetime 11 gün var sabah ki idrarımla yaptım ve ufak belirtiler yaşıyorum hamile olabilir miyim lütfen yardım edin
Ince bir cizgi görünüyor eger hamile isen suan cok erken idrara hemen karışmazMerhaba arkadaşlar silik çizgiyi gören var mı?Eki Görüntüle 2544819
Doktora gittinizmiAdetime 11 gün var sabah ki idrarımla yaptım ve ufak belirtiler yaşıyorum hamile olabilir miyim lütfen yardım edin
Bu AL Bİ marka testler hakkında hiç iyi yorum okumadım hatta ben de aldım yaptım saçma sapan oldu sonradan 2. Çizgi silik şekilde çıktı. 11 gün baya erken ama n’aptınız merak ettim . Bu arada benim testim aşağıda paylaşıyorumAdetime 11 gün var sabah ki idrarımla yaptım ve ufak belirtiler yaşıyorum hamile olabilir miyim lütfen yardım edin
Bence hamilesiniz benim ikinci çizgi silik çıkmıştıTeste sabah baktım böyle olmuş
Bence değilim canım çünkü yumurtlama dönemini değerlendiremedik bide test sabaha böyle olmuştu ilk 5 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz yazıyor üzerindeBence hamilesiniz benim ikinci çizgi silik çıkmıştı
Bence hamılesın koyu cıkmıs resmen canım yarın sabah tekrar etsene. Yada kn testi verBence değilim canım çünkü yumurtlama dönemini değerlendiremedik bide test sabaha böyle olmuştu ilk 5 dk sonra çıkan sonuçlar geçersiz yazıyor üzerindetekrar test yapmaya da korkuyorum çünkü 1 yılda ilk defa ikinci çizgi gördüm
çok dikkatli bakılınca bi kaç yerde sanki hafif çizgi var gibi ümidini kırmak istemem ama ben göremedim resimde gözükmüyor olabilir idrar tahlilinde silik görüyorsan kan tahlilinde kesin çıkar bi kan ver kesin olsun inşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar silik çizgiyi gören var mı?Eki Görüntüle 2544819
Yaaa inşallah canım çok istiyorum ama korkuyorum tekrar test yapmaya bugün kaç defa almak istedim hep vazgeçtim ve reglime 5 gün var adetimin geçmesini beklerim diye düşündüm kendi kendimeBence hamılesın koyu cıkmıs resmen canım yarın sabah tekrar etsene. Yada kn testi ver
bende idrar testiyle ugraşma hiç firek kan testi yaptır bu tesletde yanlış çıkıyor bende bi kere ilk 5 dk da ikinci siligi gördüm ama kan testinde hamile degldim öyle ümitlenmiştim ki moralini bozmakta istemem ama direk kan testi yaptır bence benim günümde 1 hafta olacak geçti test alıp yapmadım bu testlere güvenmedigim için yarın kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı bakalımYaaa inşallah canım çok istiyorum ama korkuyorum tekrar test yapmaya bugün kaç defa almak istedim hep vazgeçtim ve reglime 5 gün var adetimin geçmesini beklerim diye düşündüm kendi kendimeRabbim isteyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda
Doğru diyorsun canım aslında böyle testleri alıp pozitif görüp umutlanıyoruz sonra üzülüyoruz en iyisi kan testi verip kafamız rahat olsun hem varsa seviniriz yoksa boşuna umutlanmış olmayızbende idrar testiyle ugraşma hiç firek kan testi yaptır bu tesletde yanlış çıkıyor bende bi kere ilk 5 dk da ikinci siligi gördüm ama kan testinde hamile degldim öyle ümitlenmiştim ki moralini bozmakta istemem ama direk kan testi yaptır bence benim günümde 1 hafta olacak geçti test alıp yapmadım bu testlere güvenmedigim için yarın kan testi vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?