- 2 Eylül 2015
- 2.139
- 1.245
- 133
aynen öyle canım valla ben evde 2 kez test yaptım ikiside silik çizgi çıktı hamileyim dedim sevinçle eşime dedim aileme söyedim ertesi ün hastaneye kaç günlük oldugunu ögrenmeye gittim hamile degilim rezil oldum onamı yanayım hamile degilim onamı yanayım tuaf oldum aglaya aglaya bi hal oldum bu ay da reglin geçti 1 hafta olacak bekliyorum yarın kan tahlili vermeye gitsemmi gitmesemmi düşünüyorum vallaDoğru diyorsun canım aslında böyle testleri alıp pozitif görüp umutlanıyoruz sonra üzülüyoruz en iyisi kan testi verip kafamız rahat olsun hem varsa seviniriz yoksa boşuna umutlanmış olmayız
Yaaaaa çok üzüldüm canımaynen öyle canım valla ben evde 2 kez test yaptım ikiside silik çizgi çıktı hamileyim dedim sevinçle eşime dedim aileme söyedim ertesi ün hastaneye kaç günlük oldugunu ögrenmeye gittim hamile degilim rezil oldum onamı yanayım hamile degilim onamı yanayım tuaf oldum aglaya aglaya bi hal oldum bu ay da reglin geçti 1 hafta olacak bekliyorum yarın kan tahlili vermeye gitsemmi gitmesemmi düşünüyorum valla
İnşallah canım inşallahyok cnm gecikmezdi inşallah sendede bendede hamilelik vardır gittigimde haber veririm cnm sende hbr ver gidecekmisin kan vermeye
Idrara gec yayildigi icin silik cizgi çıkar kan testinde kesin cikar bi kac gun sonra daha koyulasir ben geceden yaptim gece bakamadim heyecandan sabah kalktim baktim biri silik hamilelik belirtilerini hepsuni yasiyordum sonra kan testi verdim doktor dedi evet bi hamilelik var ama cok erken daha dedi 3 gun sonra tekrar cagirdi tekrar kan testi yaptirdikYaaa inşallah canım çok istiyorum ama korkuyorum tekrar test yapmaya bugün kaç defa almak istedim hep vazgeçtim ve reglime 5 gün var adetimin geçmesini beklerim diye düşündüm kendi kendimeRabbim isteyen herkese nasip eder inşallah en kısa zamanda
Ya ne güzel ya bende de böyle olsa keşkeIdrara gec yayildigi icin silik cizgi çıkar kan testinde kesin cikar bi kac gun sonra daha koyulasir ben geceden yaptim gece bakamadim heyecandan sabah kalktim baktim biri silik hamilelik belirtilerini hepsuni yasiyordum sonra kan testi verdim doktor dedi evet bi hamilelik var ama cok erken daha dedi 3 gun sonra tekrar cagirdi tekrar kan testi yaptirdik
Ben adetim 5 gun gectikten sonra yaptimYa ne güzel ya bende de böyle olsa keşkeBu arada canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı da nasip etsin inşallah bana da dua et böyle şeyler okuyunca da işte tekrar test yapmak istiyorum ama korkuyorum neyse ya bekleyeyim biraz daha adetime 4 gün kalmış gecikirse tekrar yaparım
Ben de gecikmesini bekleyecem test yapmak için inşallah vardırBen adetim 5 gun gectikten sonra yaptimAllah sana da nasip etsin Insallah Rabbime güven gerisi gelir zaten
Tekrar test yaptım hamile değilimyok cnm gecikmezdi inşallah sendede bendede hamilelik vardır gittigimde haber veririm cnm sende hbr ver gidecekmisin kan vermeye
Yaaa ne güzelbende reglime 2 gün kala silik çizgiyle hamile olduğumu öğrenmiştim :)) hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
üzülme en hayılı bi zamnda verecek rabbim sogan kürüne başla birde bunu dene sogan kürü ardından incir kürü ne devam et benim 3 yıl çocugu olmayan yigenim böyle hamile kaldı bende deneyecegim bu ay beraber deneyelim destek oluruz birbirimize bende bu sabah regl oldum ne yazıkkıTekrar test yaptım hamile değilim ☹ Ya isyan etmek istemiyorum ama gerçekten yoruldum ben Rabbim hayırlısını versin isteyen herkese
Yaaaa sen de mi oldunüzülme en hayılı bi zamnda verecek rabbim sogan kürüne başla birde bunu dene sogan kürü ardından incir kürü ne devam et benim 3 yıl çocugu olmayan yigenim böyle hamile kaldı bende deneyecegim bu ay beraber deneyelim destek oluruz birbirimize bende bu sabah regl oldum ne yazıkkı
bende çikolata kisti var ona iyi geliyormuş dogum kontrol hapıda iyi geliyor ama sogan kürü kolayıma geldi denemek istiyorum hiç denemedim izledigim videoda adet bittikten 2 gün sonra içilmeye başlıyor 10 gün devam edilmeli diyor toplam 12 gün oluyor yumurtlamaya 2 gün kala bırakılıyor mantıklı hem sogan kürünü enfeksiyon olan bayanlarda kullanıyor rahim içi temizligi için ben kullanıcam bakalım işe yaracakmıYaaaa sen de mi oldun ☹ Rabbim hayırlısını versinBen soğan Kürünü içtim 3 gün sonra bıraktım zaten bi aktara gitmiştim gerek yok dedi bana bi karışım hazırlamıştı ama 3ay kullan demişti ben 1 ay kullandım şimdi tekrar başlayacam☹
Haa evet canım kist falan varsa iyi gelir ben de hep okumuştum onu ama ben de kist miyom falan yok ki o yüzden aktarcı kullanmana gerek yok demişti sen kullan bakiim inşallah işe yarar da hamile kalırsın ama kullanıp da ikinci ay hamile kalan çok okudum inşallah sen de kalırsınbende çikolata kisti var ona iyi geliyormuş dogum kontrol hapıda iyi geliyor ama sogan kürü kolayıma geldi denemek istiyorum hiç denemedim izledigim videoda adet bittikten 2 gün sonra içilmeye başlıyor 10 gün devam edilmeli diyor toplam 12 gün oluyor yumurtlamaya 2 gün kala bırakılıyor mantıklı hem sogan kürünü enfeksiyon olan bayanlarda kullanıyor rahim içi temizligi için ben kullanıcam bakalım işe yaracakmı
inşallah canım incir kürünüde en deneyebilirsin aslındaHaa evet canım kist falan varsa iyi gelir ben de hep okumuştum onu ama ben de kist miyom falan yok ki o yüzden aktarcı kullanmana gerek yok demişti sen kullan bakiim inşallah işe yarar da hamile kalırsın ama kullanıp da ikinci ay hamile kalan çok okudum inşallah sen de kalırsın
Aaay aaay neler denemedim ki canım ben onu da denedim prolaktinimi yükseltti o da bıraktım ben deinşallah canım incir kürünüde en deneyebilirsin aslında
özel hastnede bi doktorla görüştünmü onlar daha çok ilgileniyorlar fazla tahlil yapıyorlar ama gerçekten güzel bakıyorlar bide bire bir iyi oluyor klomen denedinmi ben sogan kürü işe yaramassa özel doktora gözetiminde klomen deneyecegim devlet hastanesi direk aşılama yada tüp bebege yönlendiriyorAaay aaay neler denemedim ki canım ben onu da denedim prolaktinimi yükseltti o da bıraktım ben de ☹ Prolaktin yükseldiği zaman yumurta gelişmiyor ☹ Daha neler deneyecem acaba şimdi de kayınvalide bi ocağa falan gidin diyo
Aaah aaah canım zaten devlete hiç gitmedik biz 3 tane farklı özele gittim ve 4 defa klomen kullandım sadece 4. Ayda çatlatma iğnesi yapıldı yine olmadı sonra işte başka özele gittik bi sıkıntı yok dedi testler yapılı ultrasonlar alttan muayene falan hepsinden geçtim ama yok işte olmuyor Allah a kaldı işimiz Rabbim ol derse olacak inşallah dünya dua üzerine dedikleri doğru bol bol dua edecem artık başka yapacak bişeyim kalmadı bu arada eşim de 2 defa özelde 1 defa devlet hastanesinde kontrolden geçtiözel hastnede bi doktorla görüştünmü onlar daha çok ilgileniyorlar fazla tahlil yapıyorlar ama gerçekten güzel bakıyorlar bide bire bir iyi oluyor klomen denedinmi ben sogan kürü işe yaramassa özel doktora gözetiminde klomen deneyecegim devlet hastanesi direk aşılama yada tüp bebege yönlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?