- 16 Ağustos 2023
- 30
- -5
- 6
- 32
- Konu Sahibi aysenurays
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramzi teorisi denilen şeyde 6ile 9 hafta arası usg istiyorlar amaTövbe estagfurullah kız bezelye kadar embriyo ne cinsiyeti 17. Haftada anca ögrendik![]()
İlk defa duydum hayırlısı olsunRamzi teorisi denilen şeyde 6ile 9 hafta arası usg istiyorlar ama![]()
Onun tutma ihtimali çok düşük bence. Nitekim ben de tutmadı. 12. Haftada nub teorisi var o daha doğru çıkıyorRamzi teorisi denilen şeyde 6ile 9 hafta arası usg istiyorlar ama![]()
Sizin cinsiyet ne ? 12. Haftayı bekliycez öyleyseOnun tutma ihtimali çok düşük bence. Nitekim ben de tutmadı. 12. Haftada nub teorisi var o daha doğru çıkıyor
Erkek benceBenim cinsiyetimdede tahminde bulunurmusunuz çok merak ediyorum
Çok erken ama erkek sanırımMerhaba kızlar 7 hafta karından ultrasonum ,Ramzi vs teorilerden anlayanlardan cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Yuvarlak kese arkadaşımın erkek olduMerhaba kızlar 7 hafta karından ultrasonum ,Ramzi vs teorilerden anlayanlardan cinsiyet tahmini alabilir miyim?
Benimde böyle oval muz gibiydi kesem ve kızBenim cinsiyetimdede tahminde bulunurmusunuz çok merak ediyorum
Ramzi teorisine göre mi yorumladınız acaba?Çok erken ama erkek sanırım
Bunada bakar mısınErkek bence
Bunada bakar mısınızÇok erken ama erkek sanırım
Erkek bu benceBunada bakar mısın
Bana kız dediler kesedeki yerine göre. Ama erkekmişSizin cinsiyet ne ? 12. Haftayı bekliycez öyleyse![]()
Bana kız dediler kesedeki yerine göre. Ama erkekmiş
19 haftalık doktor kıza benzetti ama bir cikinti var penise benzetmedim dediErkek bu bencedoktor söylemedi mi? Kaç haftalık burda