Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

benm tüplerm tıkalıydı ameliyat oldum biri acıldı ama oda işlevini görüyo mu blmyrz esmnde hızlı hareketli sayısı az asılama dedi doktor ama biz beklycez bi kac ay daha ..
Anladm cnm ama bu isler hc belli olmuo bilio msn insallah sans senn tarafnda olr

sende haklısn dur bakalm esimle konusaymda gdeym en iyisi :) hem hamile kalırsam bile cok kilo almam bari :) bu halde kalırsam vay halime :)
Tabiikide :) benim kilom normal olduğu halde ben bile verdim :):) hamilelik bitince çok fazlam olmasın diye :):)

Bn haziranin sonuna dogru evlendm canim, hic kornmadik hala tik yok Hormon tahlillerm yumrttlama falan normal cikti kontrollerde. Ama nerde kaldi bu Bilemedim Ya sen tatlim?
Kız daha dur :):) 2bile olmamış :) daha vücudun alışacak :) adetlerin gecikmeye başlayacak :) yavaş yavaş :)

evet ya buna benzer cok olaylar duyyrz kesnlkle olmaz deypte olanlar var .. ama biz braz sabırsızız galiba
Biz kafaya takıyoruz da ondan :) hadi hadi :) diye :) halbuki akışına borakacaksın doktor kontrolünde tedavini olarak duaları eksik etmeden :) bak olur o zaman :) stres yapıyoruz biz

Ben de 2senedir deniyordum :) olmayınca eşim kontrole gitti iltihap çıktı bakalım şimdi bir daha muayene olmak istedi gene iltihaplı çıkarsa hap falan kullanacak

Adet sak diye zamaninda geliyo deli oluorum:) ya wvleneli daha uc ay olck ama sanki cok zmn gecti

Biz kafaya takıyoruz da ondan :) hadi hadi :) diye :) halbuki akışına borakacaksın doktor kontrolünde tedavini olarak duaları eksik etmeden :) bak olur o zaman :) stres yapıyoruz biz
malesef kac ay hamilelik belrtleri yasadm ama sonuc negatif hepsi kafaya cok taktgmzdan halbuki bi bıraksak akısına belki hamile kalcazda cıkmıyo ki aklımzdan

Adet sak diye zamaninda geliyo deli oluorum:) ya wvleneli daha uc ay olck ama sanki cok zmn gecti

ah be güzelim ben kaçtane 3 ay devirdim sabırlı ol biraz tedbiri elden bırakma takipte ol hep ama bi yandanda olumlu düşün :) pozitif düşünün tüm kızlar lafım size lütfen

ah be güzelim ben kaçtane 3 ay devirdim sabırlı ol biraz tedbiri elden bırakma takipte ol hep ama bi yandanda olumlu düşün :) pozitif düşünün tüm kızlar lafım size lütfen
Evet haklsn canm biz somurtursak gelmez bebis. Hep olumlu hep pozitif. Her seye ragmen

Kizlarrr topic almis basini gitmis. Bu gece kimse calismiyor heralde sirf cenemiz calisiyor valla Sonra da bebis olmuyor diyoruz

Saolsun kocam beni uyutacaktı kendi uyuyakaldı ay kıyamıyorum ya işten yorgun geliyo napalım çalışmaların olduğu günlerde olmuştur inşallah bebişim

Saolsun kocam beni uyutacaktı kendi uyuyakaldı ay kıyamıyorum ya işten yorgun geliyo napalım çalışmaların olduğu günlerde olmuştur inşallah bebişim

inşallah :) bizim topiğimizde'' başım ağrıyo bugün olmaz'' diyen hatunlar yok tam aksine biz kocişlerin başını ağrıtıyoz

Ya benim adetim bitti hemen çalışmalara başlara başladık geçen ay yumurtlama günümü kaçırdık bu ay tabakaneye bişe yetiştirir gibi çalıştık sırf tutsun diye artık yanaşmıyorum pek yüz vermiyorum :):) adamcaaz da ne yapsın vurup kafayı yatıyo bende kk da sörf yapıyorum:):)

biz kocişlerinde dengesini bozduk bi full çalışıyoz bi ara verip bakmıyoz bile onlar napsınlar yaaa hiç kıyamıyom ama bizim işimizde zor kk banada iyi geldi sohbet muhabbet on numara

Yazılarınızı okudum da ne tatlısınız öyle ya Allah bir an önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım sizinle destek olmak istedim. Doğacak çocuklarınız çok şanslılar bence böyle umutla yollarını gözleyen tatlı anneleri olduğu için. Rabbim yardımcınız olsun

amin canım benim inşallah hepimiz o güzel günleri tek tek göreceğizben çok umutluyum arkadaşlarımda aynı ... burası güzel bekleyişlerin olduğu bi topikmutsuzluğa üzüntüye sterse yer yokkk

sende durum ne ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…