İns cnm.Allah isteyen herkese versin14tl ilk daha net sonuç veren test te varmış...ama kan testine yarın gideceksen gerek yok :):) inşaallah hamilesinde canım :)
Anladm cnm ama bu isler hc belli olmuo bilio msn insallah sans senn tarafnda olrbenm tüplerm tıkalıydı ameliyat oldum biri acıldı ama oda işlevini görüyo mu blmyrzesmnde hızlı hareketli sayısı az asılama dedi doktor ama biz beklycez bi kac ay daha ..
evet ya buna benzer cok olaylar duyyrz kesnlkle olmaz deypte olanlar var .. ama biz braz sabırsızız galibaAnladm cnm ama bu isler hc belli olmuo bilio msn insallah sans senn tarafnda olr
Tabiikide :) benim kilom normal olduğu halde ben bile verdim :):) hamilelik bitince çok fazlam olmasın diye :):)sende haklısn dur bakalm esimle konusaymda gdeym en iyisi :) hem hamile kalırsam bile cok kilo almam bari :) bu halde kalırsam vay halime :)
Kız daha dur :):) 2bile olmamış :) daha vücudun alışacak :) adetlerin gecikmeye başlayacak :) yavaş yavaş :)Bn haziranin sonuna dogru evlendm canim, hic kornmadik hala tik yokHormon tahlillerm yumrttlama falan normal cikti kontrollerde. Ama nerde kaldi bu Bilemedim Ya sen tatlim?
Biz kafaya takıyoruz da ondan :) hadi hadi :) diye :) halbuki akışına borakacaksın doktor kontrolünde tedavini olarak duaları eksik etmeden :) bak olur o zaman :) stres yapıyoruz bizevet ya buna benzer cok olaylar duyyrz kesnlkle olmaz deypte olanlar var .. ama biz braz sabırsızız galiba
Adet sak diye zamaninda geliyo deli oluorum:) ya wvleneli daha uc ay olck ama sanki cok zmn gectiTabiikide :) benim kilom normal olduğu halde ben bile verdim :):) hamilelik bitince çok fazlam olmasın diye :):)
Kız daha dur :):) 2bile olmamış :) daha vücudun alışacak :) adetlerin gecikmeye başlayacak :) yavaş yavaş :)
malesefBiz kafaya takıyoruz da ondan :) hadi hadi :) diye :) halbuki akışına borakacaksın doktor kontrolünde tedavini olarak duaları eksik etmeden :) bak olur o zaman :) stres yapıyoruz biz
Adet sak diye zamaninda geliyo deli oluorum:) ya wvleneli daha uc ay olck ama sanki cok zmn gecti
Evet haklsn canm biz somurtursak gelmez bebis. Hep olumlu hep pozitif. Her seye ragmenah be güzelim ben kaçtane 3 ay devirdim sabırlı ol biraz tedbiri elden bırakma takipte ol hep ama bi yandanda olumlu düşün :) pozitif düşünün tüm kızlar lafım size lütfen
Ay cok guldm haaKizlarrr topic almis basini gitmis. Bu gece kimse calismiyor heraldesirf cenemiz calisiyor valla Sonra da bebis olmuyor diyoruz
İns cnmm14tl ilk daha net sonuç veren test te varmış...ama kan testine yarın gideceksen gerek yok :):) inşaallah hamilesinde canım :)
Kizlarrr topic almis basini gitmis. Bu gece kimse calismiyor heraldesirf cenemiz calisiyor valla Sonra da bebis olmuyor diyoruz
Kizlarrr topic almis basini gitmis. Bu gece kimse calismiyor heraldesirf cenemiz calisiyor valla Sonra da bebis olmuyor diyoruz
Saolsun kocam beni uyutacaktı kendi uyuyakaldı ay kıyamıyorum ya işten yorgun geliyo napalım çalışmaların olduğu günlerde olmuştur inşallah bebişim
Ya benim adetim bitti hemen çalışmalara başlara başladık geçen ay yumurtlama günümü kaçırdık bu ay tabakaneye bişe yetiştirir gibi çalıştık sırf tutsun diye artık yanaşmıyorum pek yüz vermiyorum :):) adamcaaz da ne yapsın vurup kafayı yatıyo bende kk da sörf yapıyorum:):)
Yazılarınızı okudum da ne tatlısınız öyle yaAllah bir an önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım sizinle destek olmak istedim. Doğacak çocuklarınız çok şanslılar bence böyle umutla yollarını gözleyen tatlı anneleri olduğu için. Rabbim yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?