- 19 Temmuz 2013
- 5.283
- 5.270
- 398
Saol tatlı. :):) sen neler planlıyorsun peki?evet ovulasyon testi tatlım...geçmiş olsun eşinede. hadi bakalım sanada kolay gelsin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol tatlı. :):) sen neler planlıyorsun peki?evet ovulasyon testi tatlım...geçmiş olsun eşinede. hadi bakalım sanada kolay gelsin![]()
olabilir canım ya :) hadi hayırlısısilik çıktı canım
Hoşgeldin camım :)Oo ye i topik acilms kaynasilmis muhabbet alms basini gitmiss:)
kaç kilo fazlan var canımkızlaaarbende 1 bucuk yıldır cocuk ıstyrm ama olmuyo olmyo olmuyo
aslnda bendede kilo sorunu var ama bebiş istedgmden baska bişeyle ugrasasım gelmiyo
![]()
![]()
Dakka bir gol birTopiğimiz de 2 hamiş olabilir :):)
Dakka bir gol bir![]()
14tl ilk daha net sonuç veren test te varmış...ama kan testine yarın gideceksen gerek yok :):) inşaallah hamilesinde canım :)Yarin yaptiricm cnm.silik cikan test markasiyla ilgili forumda yanlis sonuc verdigi yaziyor..bakalm artik hamile oldugumu sanmiyorum ama bi umutt iste
biliyorum ama benm zaten normal yolla gebe sansım cok azAma zayflaynca gebe kalma sansin artabilir tatlim
Saol tatlı. :):) sen neler planlıyorsun peki?
Hosnulduk tatlimHoşgeldin camım :)
Ndn normal yolla sansin az canim?biliyorum ama benm zaten normal yolla gebe sansım cok azdoktorlar 6 ay dedi ve 2 ayı gitti bile
bi bebişim olsa halbuki baslycam inş diyete ama olmuyo gelmiyo
diyetisyene gitsem yarım kalıcak ondan grmek istemyrm ..
Evet ya yazdktan snra fark ettm ama duzeltmeye usendimIki :):)
:):) olur olur çok düşünme ama :) yumurtlama günün geldi mi?yumurtlama gününü bulupsıkı çalışıp
bide çatlamayı sağlayıp hayırlısıyla bebiş sahibi olmaktan başka bi planım yok şuaralar
kafayı fena taktım bu işe
Canım 6ay ne ki...?? Diyete başla bence hızla kilo vereceğine inanıyorum ben :) ben dün bıraktım diyeti.. 1buçuk ayda 6kilo verdim... Çok fazlam da yok bıraktım ama tatlı hamur vs sarmadım yani... Sen başla diyete sıkı çalış bak çok güzel olacakbiliyorum ama benm zaten normal yolla gebe sansım cok azdoktorlar 6 ay dedi ve 2 ayı gitti bile
bi bebişim olsa halbuki baslycam inş diyete ama olmuyo gelmiyo
diyetisyene gitsem yarım kalıcak ondan grmek istemyrm ..
Eeee. Senin bebek maceran nasıl bakalım :):)Evet
Evet ya yazdktan snra fark ettm ama duzeltmeye usendim![]()
benm tüplerm tıkalıydı ameliyat oldum biri acıldı ama oda işlevini görüyo mu blmyrzNdn normal yolla sansin az canim?
sende haklısn dur bakalm esimle konusaymda gdeym en iyisi :) hem hamile kalırsam bile cok kilo almam bari :) bu halde kalırsam vay halime :)Canım 6ay ne ki...?? Diyete başla bence hızla kilo vereceğine inanıyorum ben :) ben dün bıraktım diyeti.. 1buçuk ayda 6kilo verdim... Çok fazlam da yok bıraktım ama tatlı hamur vs sarmadım yani... Sen başla diyete sıkı çalış bak çok güzel olacak
Bn haziranin sonuna dogru evlendm canim, hic kornmadik hala tik yokEeee. Senin bebek maceran nasıl bakalım :):)