• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

selamlarr ben daha çok yeniyim :) biz bu ay başladık çalışmalara bakalım merakla neler olacağını bekliyorum. bat 29 eylül. ilk ayda tabi zor heralde ama insan gene de bir heyecanlanıyor :KK54:

ilk ayda hamile kalan çok ümitsizliğe kapılma hemen canım :) bilinçli ilerlemeye çalış:D

3 ay önce doktora gittim muayenemi oldum sigarayı bırakıp folik asite de başladım, regl bittikten sonra da günaşırı çalışıyoruz. Ama ovulasyon testi vs o işe henüz girmedik tabi :KK17:

3 ay önce doktora gittim muayenemi oldum sigarayı bırakıp folik asite de başladım, regl bittikten sonra da günaşırı çalışıyoruz. Ama ovulasyon testi vs o işe henüz girmedik tabi :KK17:

hemen bi test al ve takibe başla derim benim nacizane tavsiyem :KK50: vucudunun hareketlerini takip etmek mutluluk verici:KK71:

merhaba bu ovulasyon testi internetten de yapılıyor işe yaramaz mı acaba

Kızlar kaynatmışsınız hemen :):) hoşgeldiniz :)
selamlarr ben daha çok yeniyim :) biz bu ay başladık çalışmalara bakalım merakla neler olacağını bekliyorum. bat 29 eylül. ilk ayda tabi zor heralde ama insan gene de bir heyecanlanıyor :KK54:
İnşaallah olur canım :) ama önce bi kan tahlili vs yaptırmanı tavsiye ederim kan değerlerin nasıl iyiy mi vs... Bi kontrol güzel olur :)
git git canım mutlaka ben gittim doktora pazartesi. olmasa da içim rahat artık en azından. esim de haftaya gidecek. Rabbim bizlere de dolu dolu göbişler versin inş...
Âmin canım inşaallah :) bilinçli olarak bu yola baş koymak daha güzel bence :)
canım ben de hatime basladım insallah.
Rabbim kabul etsin inşaallah :) 9ay gebelikte 9hatim indirmek çok faziletliymiş :) inşaallah Rabbim nasip eder :) sesli çocuğun duyacağı şekilde senin veya babanın okuması önemliymiş :)

inşallah tatlım, genellikle okuyucu taraftaydım şimdi böyle heyecanlı bir bekleyiş olunca ben de aranıza katılayım dedim :KK46:
2 yıllık evliyim, iş güç vs derken anca çocuğa fırsat bulabildik aslında daha yapacak çok şey var ama yaş gidiyor tabi oyüzden yeter artık dedik :oops:
Aynen canım :) bende hep okuyucuydum :) dedim ki artık hadi benimde olsun :) 2sene olmadı bi tedavi ol bakalım neler oluyor diye :) başladık hayırlısı ile :)
Meyvesi kızlar bende varım 6 aydır deniyoruz ama hala olmadı ama olcqk bugün mucizem gelecek :D:D allahim hwrkesin kalbindekini versin.AMİİİİİİİİNNNNNNN :KK9:
Âmin tatlım :) sanada tavsiyem kan tahlili olman kan değerlerine bi baktırman:)
aynen öyle canım.ben de bu ay basladım tatlım. aynı gebelik testi gibi idrardan belli oluyo. iki çizgi de aynı koyulukta cıkarsa yakın zamanda yumurtlıcan demek sonra günasırı ilişki ve 2.czgi geri siliklesince yumurtan catlamıs demek oluyo.
Nereden alıyorsun canım bunu:) resim koyabilirmisin nasıl bir şey :)

benim 2 yılı aştı evleneli ilk günden beri çalışma var sorunumuz yok çok şükür ama bebişimizde yok:KK12: ama ben ovulasyon testine başladım bu ay çok umutluyum en azından ilerlememi görüyorum acaip moral oldu tavsiye ederim...duanı eksik etme bizim içinde:KK5:
Eşinde sende kontrole gittiniz mi hayatım? 2.nizde de hiç sorun yok mu?

Çocuk istiyoruz ama...bakabilirmiyiz??
Sadece yemek yedir uyut giydirle bitmezki...çocuk psikolojisi var değil mi??
Ne demek !!! Koşma yoksa seni köpeğe veririm!!!! Kendi kulaklarımla duydum!!
Ver hadi...!ver!!
Neden doğurdun sen onu ya ne hakkın var ona o şekilde bağırmaya!!!
Çocuk o! Tabii ki de koşturacak... Yolda koşsun .. Evet araba var!
Otur güzelde anlat...birtanem şimdi arabalar geçiyor kaldırıma çıkınca koştura bilir misin desen??? Onun yanına çömelerek gözlerine bakarak...!

Anlamıyorum arkadaşlar.... Her şey yasak çocuklara onu elleme cıs ona uzanma yakar bu şu....
Ya bi anlat! Çocuğum bu ateşte bizi ısıtır ama çok yaklaşırsakta yakabilir... Güzelde anlat... Neden üşeniyorsun be kadın!!!!
Ooof ofof

Çocuk istiyoruz ama...bakabilirmiyiz??
Sadece yemek yedir uyut giydirle bitmezki...çocuk psikolojisi var değil mi??
Ne demek !!! Koşma yoksa seni köpeğe veririm!!!! Kendi kulaklarımla duydum!!
Ver hadi...!ver!!
Neden doğurdun sen onu ya ne hakkın var ona o şekilde bağırmaya!!!
Çocuk o! Tabii ki de koşturacak... Yolda koşsun .. Evet araba var!
Otur güzelde anlat...birtanem şimdi arabalar geçiyor kaldırıma çıkınca koştura bilir misin desen??? Onun yanına çömelerek gözlerine bakarak...!

Anlamıyorum arkadaşlar.... Her şey yasak çocuklara onu elleme cıs ona uzanma yakar bu şu....
Ya bi anlat! Çocuğum bu ateşte bizi ısıtır ama çok yaklaşırsakta yakabilir... Güzelde anlat... Neden üşeniyorsun be kadın!!!!
Ooof ofof

canım biz tüm kontrollerimiz yaptırdık eşimle...şükürler olsun ondada bendede hiç bir problem çıkmadı :D

[QUOtatlım yyali, post: 36853501, member: 599786"]ovulasyon testi yaptın mı hç canm[/QUOTE]
Yok tatlim yapmadım zaten gün aşırı birliktelik oluyor devamlı yumurta tarihini kacirdigimi sanmıyorum ama niye olmuyor anlamadım.nasip artik ne diyelim allah ne zaman ol derse artik hayırlısı :KK16:

canım biz tüm kontrollerimiz yaptırdık eşimle...şükürler olsun ondada bendede hiç bir problem çıkmadı :D
Çok güzel canım :) maşaallah :)
Şimdi ovulasyon testi falan mı yapıyorsun peki :) kaçıncı ayınızdı canım?

[QUOtatlım yyali, post: 36853501, member: 599786"]ovulasyon testi yaptın mı hç canm
Yok tatlim yapmadım zaten gün aşırı birliktelik oluyor devamlı yumurta tarihini kacirdigimi sanmıyorum ama niye olmuyor anlamadım.nasip artik ne diyelim allah ne zaman ol derse artik hayırlısı :KK16:[/QUOTE]
Aynen bu mantık üzere bende hiç yumurtlama günü falan hesaplamadım...

H
Geçmiş olsun canım :KK43: peki nasıl tedavi görüyorsun bununla ilgili Pko hastalığı nasıl bir şey?
Yerlesmis kucuk kucuk birden fazla kistler adet duzensizligimn sebebi .henuz tedavi gormuyorm 1 yillik evliym 4 5 aydir bebek dusunuyorz fakat daha tutturamadk.bu ay adetim henuz gelmedi gecikti yine gelse doktora gidicm tedavi icin

pkolu oldugum icin her ay adetim gecikmeli gelio oyuzdn ovulasyon gunumu hesaplayamiyorm

işte böyle hesaplama sorunun varsa buna güzel çözüm ovulasyon testi :) çift çigiyi gördün mü tamam yumurtluyon demektir :) değerlendir en azından bilinçli birliktelik olur tutar yada tutmaz orası allahın taktiri canım.sana tavsiyem dene derim:KK19:

işte böyle hesaplama sorunun varsa buna güzel çözüm ovulasyon testi :) çift çigiyi gördün mü tamam yumurtluyon demektir :) değerlendir en azından bilinçli birliktelik olur tutar yada tutmaz orası allahın taktiri canım.sana tavsiyem dene derim:KK19:
Saol cnm tavsiyen icin denicem kesinlikle

Back