- 21 Ağustos 2014
- 2.097
- 2.128
- 178
Çok güzel canım :) maşaallah :)
Şimdi ovulasyon testi falan mı yapıyorsun peki :) kaçıncı ayınızdı canım?
evet teste başladım tatlım ilk takip ayım daha
![KK71 :KK71: :KK71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel canım :) maşaallah :)
Şimdi ovulasyon testi falan mı yapıyorsun peki :) kaçıncı ayınızdı canım?
Canım ihmal etme inşaallah... Benimde bi akrabamızın adet düzensizliği varmış düzenlediği ay hamile kaldı :) şimdi bir oğlan bekliyor :)H
Yerlesmis kucuk kucuk birden fazla kistler adet duzensizligimn sebebi .henuz tedavi gormuyorm 1 yillik evliym 4 5 aydir bebek dusunuyorz fakat daha tutturamadk.bu ay adetim henuz gelmedi gecikti yine gelse doktora gidicm tedavi icin
Evet canım :):) inşaallah olur :) bat ne zaman?evet teste başladım tatlım ilk takip ayım dahamuhtemel yumurtlama günlerimde yumurtlamadığımı farkettim halbuki adetim çok düzenlidir yıllardır
... ovulasyon testini duydum tamda aradığım şeydi başladım.garanti iyidir :)
Katılıyorum :):) kaç aylıksın canım :)rabbim isteyen herkesse nasip etsin sadece yumurtlama gününde yapıp bırakmayın benim gibi gec döllenmeniz olabilir belirtiler önemli benim en büyük belirtim mide yanmam cunku kolay kolay olmaz bide gögüslerimin arasında leke cıkar
Ayy ne guzel..bu ay coj gecikti bugun 7.gunu gecikmenin her ay gecikiyor ama bu kadar olmuodu..hic belirtide yokCanım ihmal etme inşaallah... Benimde bi akrabamızın adet düzyokizliği varmış düzenlediği ay hamile kaldı :) şimdi bir oğlan bekliyor :)
Evet canım :):) inşaallah olur :) bat ne zaman?
İdrarda nezaman ogrendn yani adet gecikmesinden ne kadar bi sure sonrabenim ikibebegim düşük oldu simdi muhtemelen 3. ye hamileyim idrarda cıktı kan verdim yarın sonuç alcam
İnşaallh canım :):) ikinci çizgi siltik miydi?benim ikibebegim düşük oldu simdi muhtemelen 3. ye hamileyim idrarda cıktı kan verdim yarın sonuç alcam
Eeeeee test yapmadın mı?Ayy ne guzel..bu ay coj gecikti bugun 7.gunu gecikmenin her ay gecikiyor ama bu kadar olmuodu..hic belirtide yok
Ne testi canım? Ovu mu? Hayır ben daha yeni başladım çalışmalara :):) eşimde iltihap var bi o hapını kullanıp şu iltihabını atsın da :):) hayırlısı ile o zaman olmassa bende dua mua kür Mür :) başlarım :)bat 6 ekim tatlım.sen test kullanıyomusun?
m Cnm ilk yaptigim cookk silik cikti zor gorunuodu yani ertesi gun tekrar yaptm tek cizgi ciktiİnşaallh canım :):) ikinci çizgi siltik miydi?
Eeeeee test yapmadın mı?
Ne testi canım? Ovu mu? Hayır ben daha yeni başladım çalışmalara :):) eşimde iltihap var bi o hapını kullanıp şu iltihabını atsın da :):) hayırlısı ile o zaman olmassa bende dua mua kür Mür :) başlarım :)
İnşaallh canım :):) ikinci çizgi siltik miydi?
Eeeeee test yapmadın mı?
Ne testi canım? Ovu mu? Hayır ben daha yeni başladım çalışmalara :):) eşimde iltihap var bi o hapını kullanıp şu iltihabını atsın da :):) hayırlısı ile o zaman olmassa bende dua mua kür Mür :) başlarım :)
silik çıktı canımİnşaallh canım :):) ikinci çizgi siltik miydi?
Eeeeee test yapmadın mı?
kızlaaarbende 1 bucuk yıldır cocuk ıstyrm ama olmuyo olmyo olmuyo
aslnda bendede kilo sorunu var ama bebiş istedgmden baska bişeyle ugrasasım gelmiyo
![]()
![]()
Ama zayflaynca gebe kalma sansin artabilir tatlimkızlaaarbende 1 bucuk yıldır cocuk ıstyrm ama olmuyo olmyo olmuyo
aslnda bendede kilo sorunu var ama bebiş istedgmden baska bişeyle ugrasasım gelmiyo
![]()
![]()
Bir daha yapsana /) bu seferde 2çizgş çıkarsa gebelik olabilir... Kan testine ne zaman gideceksinYapt
m Cnm ilk yaptigim cookk silik cikti zor gorunuodu yani ertesi gun tekrar yaptm tek cizgi cikti