• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

amin canım benim inşallah hepimiz o güzel günleri tek tek göreceğiz:KK71:ben çok umutluyum arkadaşlarımda aynı ... burası güzel bekleyişlerin olduğu bi topik:KK19:mutsuzluğa üzüntüye sterse yer yokkk:KK54:

sende durum ne ???

Ben bekarım daha çok var gibi böyle tatlı bekleyişlere. 21 yaşındayım destek olmak istedim ablalarıma:)

• Beğen
Reactions: BBD
QUOTE="aync, post: 36860232, member: 408598"]Yazılarınızı okudum da ne tatlısınız öyle ya:KK28: Allah bir an önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım sizinle destek olmak istedim. Doğacak çocuklarınız çok şanslılar bence böyle umutla yollarını gözleyen tatlı anneleri olduğu için. Rabbim yardımcınız olsun:KK28:[/QUOTE]

Ay canım iltifat ediyosun yaa Ne yapalım şekerim stres yapınca bebişler gelmiyo bizde taktik değiştiriyoruz çaktırma bu ay böyle pozitif olmaya karar verdim tabi diğer arkadaşlarda öyle olsun inşallah anne oluruz bu ay rabbim herkese nasip etsin valla ahdım var bu ay hamile olduğumU öğrenirsem şeker dağtacam çocuklara

QUOTE="aync, post: 36860232, member: 408598"]Yazılarınızı okudum da ne tatlısınız öyle ya:KK28: Allah bir an önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım sizinle destek olmak istedim. Doğacak çocuklarınız çok şanslılar bence böyle umutla yollarını gözleyen tatlı anneleri olduğu için. Rabbim yardımcınız olsun:KK28:

Ay canım iltifat ediyosun yaa Ne yapalım şekerim stres yapınca bebişler gelmiyo bizde taktik değiştiriyoruz çaktırma bu ay böyle pozitif olmaya karar verdim tabi diğer arkadaşlarda öyle olsun inşallah anne oluruz bu ay rabbim herkese nasip etsin valla ahdım var bu ay hamile olduğumU öğrenirsem şeker dağtacam çocuklara[/QUOTE]

bitek çocuklara mı??? hani bizeeeeeee

Ay canım iltifat ediyosun yaa Ne yapalım şekerim stres yapınca bebişler gelmiyo bizde taktik değiştiriyoruz çaktırma bu ay böyle pozitif olmaya karar verdim tabi diğer arkadaşlarda öyle olsun inşallah anne oluruz bu ay rabbim herkese nasip etsin valla ahdım var bu ay hamile olduğumU öğrenirsem şeker dağtacam çocuklara

bitek çocuklara mı??? hani bizeeeeeee[/QUOTE]
canın sağolsun size tepsi tepsi baklava ay canım çekti aşeriyorum galiba bu da bi belirti olabilir:):):) dedim ya yavaş yavaş sıyırıyorum kafayı herşey hamilelik belirtisi bana göre artık:)

• Beğen
Reactions: BBD
Yazılarınızı okudum da ne tatlısınız öyle ya:KK28: Allah bir an önce yüzünüzü güldürür inşallah dualarım sizinle destek olmak istedim. Doğacak çocuklarınız çok şanslılar bence böyle umutla yollarını gözleyen tatlı anneleri olduğu için. Rabbim yardımcınız olsun:KK28:
Sagol canim, sen de cok tatlisin:) allah once sevdigin kisiyle evlenmeni mutlu bi yuva kurmani nasip etsin, sonra da bekletmeden bi bebis:KK55:

Ya benim adetim bitti hemen çalışmalara başlara başladık geçen ay yumurtlama günümü kaçırdık bu ay tabakaneye bişe yetiştirir gibi çalıştık sırf tutsun diye artık yanaşmıyorum pek yüz vermiyorum :):) adamcaaz da ne yapsın vurup kafayı yatıyo bende kk da sörf yapıyorum:):)
Canm
Bu arada yumurtlama gununu kacirdiginizi nasil anladin?

günaydın kızlar, bana da bi el atsanız diyorum, acaba çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ki. Normalde bugün benim adet günüm, ancak hiçbir belirti yok, dünde afedersiniz 1 damla kana benzer akıntı gibi birşey geldi, çok bilgili değilim bu konuda ama yerleşme kanaması denilen kanama hangi dönemde oluyor ki ne yapacağımı şaşırdım, test mi alsam acaba?

günaydın kızlar, bana da bi el atsanız diyorum, acaba çok mu kafaya takıyorum bilmiyorum ki. Normalde bugün benim adet günüm, ancak hiçbir belirti yok, dünde afedersiniz 1 damla kana benzer akıntı gibi birşey geldi, çok bilgili değilim bu konuda ama yerleşme kanaması denilen kanama hangi dönemde oluyor ki ne yapacağımı şaşırdım, test mi alsam acaba?

günaydın kızlaarrr, ay ben de çok anlamam tatlım ama inşallah bebiş geliyordur :KK76:

benim izin günüm bugün :) dün yaptım ben çalışmayı :KK71:
kocişte nefes alsın biraz :KK57: adamcık yakında atıcak beni odadan:KK4:

hahahaha ay canım inan bizim evde de roller değişti, eskiden ben kaçardım şimdi adam kaçıyor ben kovalıyorum. Ay ilk aydan bu durumdaysak eyvahlar olsun :confused:

Hayırlısı tabi ama çok erken sanırım daha 1,5 aylık evliyiz. psikolojik olarak çok etkilendim sürekli kendimi dinler oldum, acaba mı falan diye, eğer bugün adet olmazsam test yapıcam artık

hahahaha ay canım inan bizim evde de roller değişti, eskiden ben kaçardım şimdi adam kaçıyor ben kovalıyorum. Ay ilk aydan bu durumdaysak eyvahlar olsun :confused:

ben gibi 2 yılı devirince nelere şahit olcaksın daha :KK48::KK19: bununda bi sonu olcak tatlım
bebişlerimize kucağımıza alalım sonra gene onlar dolanır paçamızda:KK71::KK71::KK71:

ben gibi 2 yılı devirince nelere şahit olcaksın daha :KK48::KK19: bununda bi sonu olcak tatlım
bebişlerimize kucağımıza alalım sonra gene onlar dolanır paçamızda:KK71::KK71::KK71:

2 yıl geçti canım bizim evlilik , çalışmalara yeni başladık daha ama :KK48: gez toz eğlen dönemi bitti yaş da 30 a dayanınca bir panik havası esti:rolleyes:

yerleşme kanamasıda olabilir canım ama adetin geleceğinin belirtiside olabilir. sen en iyisi hemen test yap derim.bizide bilgilendirmeyi unutma tatlım:D

tamam bugün bekliyeceğim, yarın yapayım en iyisi :) bu baş ağrısı çok fena :(

Back