Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Yarin yaptiricm cnm.silik cikan test markasiyla ilgili forumda yanlis sonuc verdigi yaziyor..bakalm artik hamile oldugumu sanmiyorum ama bi umutt iste

Yarin yaptiricm cnm.silik cikan test markasiyla ilgili forumda yanlis sonuc verdigi yaziyor..bakalm artik hamile oldugumu sanmiyorum ama bi umutt iste
14tl ilk daha net sonuç veren test te varmış...ama kan testine yarın gideceksen gerek yok :):) inşaallah hamilesinde canım :)

Ama zayflaynca gebe kalma sansin artabilir tatlim
biliyorum ama benm zaten normal yolla gebe sansım cok az doktorlar 6 ay dedi ve 2 ayı gitti bile bi bebişim olsa halbuki baslycam inş diyete ama olmuyo gelmiyo diyetisyene gitsem yarım kalıcak ondan grmek istemyrm ..

Saol tatlı. :):) sen neler planlıyorsun peki?

yumurtlama gününü bulupsıkı çalışıpbide çatlamayı sağlayıp hayırlısıyla bebiş sahibi olmaktan başka bi planım yok şuaralar kafayı fena taktım bu işe

biliyorum ama benm zaten normal yolla gebe sansım cok az doktorlar 6 ay dedi ve 2 ayı gitti bile bi bebişim olsa halbuki baslycam inş diyete ama olmuyo gelmiyo diyetisyene gitsem yarım kalıcak ondan grmek istemyrm ..
Ndn normal yolla sansin az canim?

yumurtlama gününü bulupsıkı çalışıpbide çatlamayı sağlayıp hayırlısıyla bebiş sahibi olmaktan başka bi planım yok şuaralar kafayı fena taktım bu işe
:):) olur olur çok düşünme ama :) yumurtlama günün geldi mi?

Canım 6ay ne ki...?? Diyete başla bence hızla kilo vereceğine inanıyorum ben :) ben dün bıraktım diyeti.. 1buçuk ayda 6kilo verdim... Çok fazlam da yok bıraktım ama tatlı hamur vs sarmadım yani... Sen başla diyete sıkı çalış bak çok güzel olacak

Ndn normal yolla sansin az canim?
benm tüplerm tıkalıydı ameliyat oldum biri acıldı ama oda işlevini görüyo mu blmyrz esmnde hızlı hareketli sayısı az asılama dedi doktor ama biz beklycez bi kac ay daha ..

sende haklısn dur bakalm esimle konusaymda gdeym en iyisi :) hem hamile kalırsam bile cok kilo almam bari :) bu halde kalırsam vay halime :)

Eeee. Senin bebek maceran nasıl bakalım :):)
Bn haziranin sonuna dogru evlendm canim, hic kornmadik hala tik yok Hormon tahlillerm yumrttlama falan normal cikti kontrollerde. Ama nerde kaldi bu Bilemedim Ya sen tatlim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…