Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Gunaydn cnmm cok isler birkms evde ya anneme yardm edicem tam silcez falan senden naber
Aynen :) ben de annemdeyim bir haftadır...:) yani temizliyorum 1saate yine batıyor...
Yarın gideceğim artık işte :) kimselerde gelmiyor Topiğe hamile kalıp gittiler ya :) biz yalnız kaldık

Aynen :) ben de annemdeyim bir haftadır...:) yani temizliyorum 1saate yine batıyor...
Yarın gideceğim artık işte :) kimselerde gelmiyor Topiğe hamile kalıp gittiler ya :) biz yalnız kaldık
Yok kiz o bayram telasidir gelirler gene:)

Evet haklısın :):) senin baby çalışmaları nasıl:)
Canm bnm gunm gecti test yaptrdim pozitif. Hamileyim yani allah tamamina erdirmeyi nasip eder insallah:) bayramdan snrayi bekliyorum doktor kontrolu icn. Sende durumlar nasil

Canm bnm gunm gecti test yaptrdim pozitif. Hamileyim yani allah tamamina erdirmeyi nasip eder insallah:) bayramdan snrayi bekliyorum doktor kontrolu icn. Sende durumlar nasil
Tebrik ederim canım :):)
Ben de iş değil ya... Eşimde problem çıktı bakalım uğraşacağız işte

Tebrik ederim canım :):)
Ben de iş değil ya... Eşimde problem çıktı bakalım uğraşacağız işte
Forumu takip edemiyoem bu ara bayram telasndan cnm gecms olsn onemli bisey degildir umarim? Artik tipta her syn bi caresi var cok sukur

Forumu takip edemiyoem bu ara bayram telasndan cnm gecms olsn onemli bisey degildir umarim? Artik tipta her syn bi caresi var cok sukur
Evet çok şükür...Aralık falan diyordum ben de seneleri bulacak gibi inşaallah olmaz ama bilmiyorum ki...

Evet çok şükür...Aralık falan diyordum ben de seneleri bulacak gibi inşaallah olmaz ama bilmiyorum ki...
Yok canm insallah uzamaz goznu korkutma durduk yere. Nasi bi tedavi olacak peki canm ozel degilse?

herkese selamlar, bende son 3haftadir calismalardayim acikcasi ama suan icin sanirim olumsuz gibi gozukuyor.test yaptirdim negatif.kiz cocugum olmasini cok istiyorum kizlar ne yapsam bilemiyorum yogurt peynir elime geleni yiyorum belki faydasi olur diye.artik gobisim dolsun benimdeee

Öncelikle herkese iyi bayramlar. Tecrübelerinize güvenerek bir sorum olacak. 23 eylülde doktora gittim yumurtam 1.2 cm di. Doktor 2 günde bir gel bakalim dedi ama işten izin alip gidemedim. Adetlerim cok düzenli olmadigindan da yumurtlama günümü bilemiyorum. Sizce hamile kalmak icin yumurtam kaç gün sonra uygun boyuta gelmistir ?

Yok canm insallah uzamaz goznu korkutma durduk yere. Nasi bi tedavi olacak peki canm ozel degilse?
Işte eşime pekmez kereviz vs yedirtirek sayı ve hızı arttırmaya çalışacağım
Tatlım ne kadardır deniyorsunuz?? Doktora gittiniz mı?
Tatlım bn hiç gitmedim yumurta takibine ama bir ay içinde 3-5gün beyaz akıntı gelir yumurta beyazı gibi o günler yumurtlama günleri oluyor :)

Kızlar...aslında imkansız gibi geliyor fakat sormak istedim benim çok hafif midem bulanıyr böyle ekliyor gibi bşr de idrarım çok koyu hiç böyle olmamıştı günde 1lt kadarda su içiyorum...ya hamile değilimde değil mi
Idrarına karbonat koysam şimdide hamileysem sonucu verir mi? Adetime 10gün var

24 saat gittim canim gittim hic bi sıkinti olmadigini soylediben evlenmeden once 7 8 ay kadar hic adet goremedim stresten.simdi ilaclarida birakali 3 ay oldu heycanla bekliyorum allahim bana saglikli bi evlat versin insallah ve tum isteyelere.sevgili 24saatcanim bak bide idrar koyuysa eczanede su yeni cikan 1 hafatada sonuc veren sanirim 10 liraya yakindi testler cikmis bi onlara baksana belki isine yarar.cunku 1 haftada adeti beklemeden onlar sonuc veriyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…