- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
Amin canm alah isteyen herkese bekletmwdn nasip eder insallahKizlar hepinizi tebrik ediyorum. .Saglikli kucaginiza alin inslh .. Rabbim bizlerede yasatsin bu duyguyu Amin. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canm alah isteyen herkese bekletmwdn nasip eder insallahKizlar hepinizi tebrik ediyorum. .Saglikli kucaginiza alin inslh .. Rabbim bizlerede yasatsin bu duyguyu Amin. .
Gunaydn cnmm cok isler birkms evde ya anneme yardm edicem tam silcez falan senden naberNasılasınız kızlar....
Aynen :) ben de annemdeyim bir haftadır...:) yani temizliyorum 1saate yine batıyor...Gunaydn cnmm cok isler birkms evde ya anneme yardm edicem tam silcez falan senden naber
Yok kiz o bayram telasidir gelirler gene:)Aynen :) ben de annemdeyim bir haftadır...:) yani temizliyorum 1saate yine batıyor...
Yarın gideceğim artık işte :) kimselerde gelmiyor Topiğe hamile kalıp gittiler ya :) biz yalnız kaldık
Evet haklısın :):) senin baby çalışmaları nasıl:)Yok kiz o bayram telasidir gelirler gene:)
Canm bnm gunm gecti test yaptrdim pozitif. Hamileyim yani allah tamamina erdirmeyi nasip eder insallah:) bayramdan snrayi bekliyorum doktor kontrolu icn. Sende durumlar nasilEvet haklısın :):) senin baby çalışmaları nasıl:)
Iyi bayramlar tatlimmHerkese iyi bayramlar
Tebrik ederim canım :):)Canm bnm gunm gecti test yaptrdim pozitif. Hamileyim yani allah tamamina erdirmeyi nasip eder insallah:) bayramdan snrayi bekliyorum doktor kontrolu icn. Sende durumlar nasil
Forumu takip edemiyoem bu ara bayram telasndan cnm gecms olsn onemli bisey degildir umarim? Artik tipta her syn bi caresi var cok sukurTebrik ederim canım :):)
Ben de iş değil ya... Eşimde problem çıktı bakalım uğraşacağız işte
Iyi bayramlaaaarHayırlı bayramlar :)
Evet çok şükür...Aralık falan diyordum ben de seneleri bulacak gibi inşaallah olmaz ama bilmiyorum ki...Forumu takip edemiyoem bu ara bayram telasndan cnm gecms olsn onemli bisey degildir umarim? Artik tipta her syn bi caresi var cok sukur
Yok canm insallah uzamaz goznu korkutma durduk yere. Nasi bi tedavi olacak peki canm ozel degilse?Evet çok şükür...Aralık falan diyordum ben de seneleri bulacak gibi inşaallah olmaz ama bilmiyorum ki...
Işte eşime pekmez kereviz vs yedirtirek sayı ve hızı arttırmaya çalışacağımYok canm insallah uzamaz goznu korkutma durduk yere. Nasi bi tedavi olacak peki canm ozel degilse?
Tatlım ne kadardır deniyorsunuz?? Doktora gittiniz mı?herkese selamlar, bende son 3haftadir calismalardayim acikcasi ama suan icin sanirim olumsuz gibi gozukuyor.test yaptirdim negatif.kiz cocugum olmasini cok istiyorum kizlar ne yapsam bilemiyorum yogurt peynir elime geleni yiyorum belki faydasi olur diye.artik gobisim dolsun benimdeee
Tatlım bn hiç gitmedim yumurta takibine ama bir ay içinde 3-5gün beyaz akıntı gelir yumurta beyazı gibi o günler yumurtlama günleri oluyor :)Öncelikle herkese iyi bayramlar. Tecrübelerinize güvenerek bir sorum olacak. 23 eylülde doktora gittim yumurtam 1.2 cm di. Doktor 2 günde bir gel bakalim dedi ama işten izin alip gidemedim. Adetlerim cok düzenli olmadigindan da yumurtlama günümü bilemiyorum. Sizce hamile kalmak icin yumurtam kaç gün sonra uygun boyuta gelmistir ?