• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Merhabahaklısın canımda onada kızamıyrmhaklısn hakhaklısın canım ama onada kızamyrm nağsın babalık heycanı işte :)
TE="24saat, post: 37115609, member: 493069"]Sıkmak olur mu estağfirullah canım :)
İnşaallah hamilesindir canım :) kan testi yaptır madem 3er gün arayla kan değerlerin yükselme gösterirse hamilesindir :) bekleme adetini :)[/QUOTE]
sağol canım benm allah ben dahil herkesw bu duyguyu tattırsın inş ne bilim ilk kez bu ay eşimde ben de hissettik bundan önceleri ne ben nede eşim hiç hissetmezdik ilk kez bu ay hissedincr umut dünyası işte allahım isteyen herkese versin :)

Bugun 9 gun gecti. Fakat hic belirti yokki bende , sadece goguslrm hassasllsti o kadar ,testin negatif cikmasindan korkuuorum ,eskilerin uyguladigi testi uyguladim idrarn icine karbonat atinca kopurdugu zaman hamile olunuyormus attim kopurdu ,ne kadar dogru bilemedim

Bugun 9 gun gecti. Fakat hic belirti yokki bende , sadece goguslrm hassasllsti o kadar ,testin negatif cikmasindan korkuuorum ,eskilerin uyguladigi testi uyguladim idrarn icine karbonat atinca kopurdugu zaman hamile olunuyormus attim kopurdu ,ne kadar dogru bilemedim
Aaaaaaa teste bak :) ilk kez duydun kız :)

Evet evet bi deneyin :) hamile olmayanlar da demesin de ne kadr doğru bakalım :)

Eşim de yine aynı sorun çıktı kızlar... İnşaallah düzelir :(

Ben idrarıma az çamaşır suyu dökmüştüm köpürmüştü köpürürse hamilesiniz diyorlardı gerçekten de hamileyim

Belirtilerin naay, post: 37126922, member: 37745"]Ben idrarıma az çamaşır suyu dökmüştüm köpürmüştü köpürürse hamilesiniz diyorlardı gerçekten de hamileyim[/QUOTE]
Belirtiletin neydi benimde adetin 2 gün geçti ama test yapmadım daha

geçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir inş
Bilsem... İnşaallah değildir canım ya

Belirtilerin naay, post: 37126922, member: 37745"]Ben idrarıma az çamaşır suyu dökmüştüm köpürmüştü köpürürse hamilesiniz diyorlardı gerçekten de hamileyim
Belirtiletin neydi benimde adetin 2 gün geçti ama test yapmadım daha[/QUOTE]
Sen de denesene canım :):) karbona dök bakalım :)

Test yaptım ve kan vermeye gidiyorum galiba hamileyim

Eklentiler

• IMG_20140929_205714.jpg
    IMG_20140929_205714.jpg
    2 MB · Görüntüleme: 75
Back