• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Işte eşime pekmez kereviz vs yedirtirek sayı ve hızı arttırmaya çalışacağım

Tatlım ne kadardır deniyorsunuz?? Doktora gittiniz mı?

Tatlım bn hiç gitmedim yumurta takibine ama bir ay içinde 3-5gün beyaz akıntı gelir yumurta beyazı gibi o günler yumurtlama günleri oluyor :)

Tatlım bn hiç gitmedim yumurta takibine ama bir ay içinde 3-5gün beyaz akıntı gelir yumurta beyazı gibi o günler yumurtlama günleri oluyor :)[/QUOTE]

Bende akinti sürekli oldugu icin hicbisey anlamiyorum. Yumurtanin döllenmesi icin 2.2 cm olmasi gerekir gibi biseyler okudum nette ama 23 eylulden bu yana 2.2 cm boyuta kac günde ulasti onu bilemiyorum

Kızlar...aslında imkansız gibi geliyor fakat sormak istedim benim çok hafif midem bulanıyr böyle ekliyor gibi bşr de idrarım çok koyu hiç böyle olmamıştı günde 1lt kadarda su içiyorum...ya hamile değilimde değil mi :KK43:
Idrarına karbonat koysam şimdide hamileysem sonucu verir mi? Adetime 10gün var
Kiz bismillah on gn var diosun:KK48: Acik sabirli ol insallah hayirlsyla gelr bebisn :KK50:

24 saat gittim canim gittim hic bi sıkinti olmadigini soylediben evlenmeden once 7 8 ay kadar hic adet goremedim stresten.simdi ilaclarida birakali 3 ay oldu heycanla bekliyorum allahim bana saglikli bi evlat versin insallah ve tum isteyelere.sevgili 24saatcanim bak bide idrar koyuysa eczanede su yeni cikan 1 hafatada sonuc veren sanirim 10 liraya yakindi testler cikmis bi onlara baksana belki isine yarar.cunku 1 haftada adeti beklemeden onlar sonuc veriyormus
Aman boşver canım ya değilimde hamile dalan... Boşu Boşyna kendimi kandırıyorum

Tatlım bn hiç gitmedim yumurta takibine ama bir ay içinde 3-5gün beyaz akıntı gelir yumurta beyazı gibi o günler yumurtlama günleri oluyor :)
Tatlım ben yardımcı olamayacağın uzanan ben hiç yumurta vs baktırmadım

Bende akinti sürekli oldugu icin hicbisey anlamiyorum. Yumurtanin döllenmesi icin 2.2 cm olmasi gerekir gibi biseyler okudum nette ama 23 eylulden bu yana 2.2 cm boyuta kac günde ulasti onu bilemiyorum[/QUOTE]

Kiz bismillah on gn var diosun:KK48: Acik sabirli ol insallah hayirlsyla gelr bebisn :KK50:
İnşaallah canım :) ama yoktur yani ben önce kocayı tedavi edeceğim :) olursa cidden mucize olur :) 1milyon spermle gebe kaldım diye başlık açarım artık :):)

Aman boşver canım ya değilimde hamile dalan... Boşu Boşyna kendimi kandırıyorum

Tatlım ben yardımcı olamayacağın uzanan ben hiç yumurta vs baktırmadım

Bende akinti sürekli oldugu icin hicbisey anlamiyorum. Yumurtanin döllenmesi icin 2.2 cm olmasi gerekir gibi biseyler okudum nette ama 23 eylulden bu yana 2.2 cm boyuta kac günde ulasti onu bilemiyorum

İnşaallah canım :) ama yoktur yani ben önce kocayı tedavi edeceğim :) olursa cidden mucize olur :) 1milyon spermle gebe kaldım diye başlık açarım artık :):)[/QUOTE]
Canm neler nelr var ya cocugunz olmaz inkansiz diolar ikiz doguruyo hatunlar. Nasipte olsn yeter ki

:))))) az once bayram ziyaretinden donerken aniden kendimi zi şu buyuk marketlerde bulduk eve ceviz badem bal kaymak ise yarar ne varsa aldik geldik..:))))) biraz oncede ev yapimi ypgurt yogurt hazirladim yulaf ezmeleri ile kafaya koydum bebisim olsun artik

• Beğen
Reactions: BBD
iyi bayramlar arkadaşlar şehirdışındayım kayınvalidemlerdeyiz. Gebe olduğumunda kesin sonucunu burda öğrendik. Allah aratmadan eksiksiz noksansız isteyen herkese nasip etsin

kizlar 3 gubdur ayaklarim donuyo, midem agzimda geziyorum hep bulanti halindeyim.kendi kendimemi heyecan yaptim bilmiyorum ama simdi doktora tahlile godioruz.rabbim insallah bu sefer teyzelerine guzel haber vermem saaglar insallah yuzum guler.

kizlar 3 gubdur ayaklarim donuyo, midem agzimda geziyorum hep bulanti halindeyim.kendi kendimemi heyecan yaptim bilmiyorum ama simdi doktora tahlile godioruz.rabbim insallah bu sefer teyzelerine guzel haber vermem saaglar insallah yuzum guler.

Geçmiş olsun canım
Bulantı bi belirtidir ama üşütmüşde olabilirsin,havalar şu sıralar nanemolla

Geçmiş olsun canım
Bulantı bi belirtidir ama üşütmüşde olabilirsin,havalar şu sıralar nanemolla

Canm bnm gunm gecti test yaptrdim pozitif. Hamileyim yani allah tamamina erdirmeyi nasip eder insallah:) bayramdan snrayi bekliyorum doktor kontrolu icn. Sende durumlar nasil
Senin bebiş yeni sana sorayım istedim,bat tarihinden kaç gün sonra idrar testin pozıtıf çıktı canım?

ne yazikki usutme ve gobek kaymasi denilen bisey olmus:(bosa heycanlanmisim ama pes etmek yok etmicemde yine denemelerime devam etcem.uzuldum ama eminimki guzel haber gelcek bi gun.

ne yazikki usutme ve gobek kaymasi denilen bisey olmus:KK43:bosa heycanlanmisim ama pes etmek yok etmicemde yine denemelerime devam etcem.uzuldum ama eminimki guzel haber gelcek bi gun.
Gecms olsn cnm da gobek kaymasi ne demek anlamadm?

sagol canim.gobrk kaymasi ya agir bisey tasirsan yada mutfakta hani dolapta yukari izandigimiz erisemedigimiz biseyler oluyo ya o uzanip caba sarfederken kayarmis.muhtemelen benim mutfakta oldu o yuzden mutfak diye ornek verdim, mesela kapinin ustunde tablo var almaya calisirken uzaniyoruz ya o an gobek kaymasi oluyomus:(

sagol canim.gobrk kaymasi ya agir bisey tasirsan yada mutfakta hani dolapta yukari izandigimiz erisemedigimiz biseyler oluyo ya o uzanip caba sarfederken kayarmis.muhtemelen benim mutfakta oldu o yuzden mutfak diye ornek verdim, mesela kapinin ustunde tablo var almaya calisirken uzaniyoruz ya o an gobek kaymasi oluyomus:KK43:
Ay bnu bn de cok yaparm yalnz usenirim tabure almaya:) peki ee kayinca noluyo canm?

usume ve hic bitmeyen mide bulantisi.dr a gidincede verdigi ilac suya atilan bi kas gevseticisi ve mide bulanti hapi.fakat o mide bulantisi cok berbat bisey bende heveslenmistim acickasi birseyler var diye.aynenn o tabureyi ordan almaya usenirim:)

Back