Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim kucağına almayıda nasip etsin dua et canım bizleredeHamileyim değerin 1574 çıktırabbim isteyen herkese nasip etsin
Allahim isteyen herkese nasip etsin duamdasiniz[/QUOTE]Allahım isteye"pink_diamond74, post: 37130694, member: 461103"]rabbim kucağına almayıda nasip etsin dua et canım bizlerede
![]()
alykm slm canım neden moralin bozukSlm kızlar banada azcık moral verin![]()
ahhhhh onu bi becersek zaten olmuyoooo işteArkadaşlar hic kafaniza rakmayin ben çok takiyodum ne zmn kafam rahat oldu o zmn nasip oldu elişi başladım kendimi onunla oyaladim ve 8 ayin sonunda nasip oldu rahat bırakın kendinixi
Canım bizde mayıs ayında cocuk yapmaya karar verdik ama bitürlü kısmet olmadı önce yumurtalıkda kist vardı o geçti rahimde yara onuda yaktırdık kontrole gittim tiroidler çalışmıyo hamileliği zorlaştırır dedi ilaca başladm çalışmalarada başladk ama hiç umudm yok biraz uzun oldu ama idare edinalykm slm canım neden moralin bozuk
Canm hayirli olsnnn baya da yuksekms deger:) bn de merak ediyorum cok.Hamileyim değerin 1574 çıktırabbim isteyen herkese nasip etsin
Ne oldu canım?Slm kızlar banada azcık moral verin![]()
Sen de mi hamilesin kız yolsa :)Canm hayirli olsnnn baya da yuksekms deger:) bn de merak ediyorum cok.
Canm henuz kan testi yaptiramadm ama kuvvetle muhtemel sanirmNe oldu canım?
Sen de mi hamilesin kız yolsa :)
yaptıgın testin aynısı ben de cıktı, silik ikinci çizgi.. dün kan verdim, sonucum 89,9 yani pozitif.. muhtemelen sen de öylesindir. buarada benim adet günüm yarın.. senin geçti miCanm henuz kan testi yaptiramadm ama kuvvetle muhtemel sanirmEki Görüntüle 1258153
Testi adet gnmde yapmstm cnm o da dundu. Bgn ilk gecikme gunu yani. Insallah kan tahlili olsa brz daha rahatlicam:) ayrica bebisin saglikla kolaylikla gelir insallah bacimyaptıgın testin aynısı ben de cıktı, silik ikinci çizgi.. dün kan verdim, sonucum 89,9 yani pozitif.. muhtemelen sen de öylesindir. buarada benim adet günüm yarın.. senin geçti mi
tebrikler canım sağlıkla noksansız kucağına al inşallahHamileyim değerin 1574 çıktırabbim isteyen herkese nasip etsin