• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Allahım isteye"pink_diamond74, post: 37130694, member: 461103"]rabbim kucağına almayıda nasip etsin dua et canım bizlerede
:D:D:D:D:D:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::KK24::confused::confused::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK5::KK5::KK5::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:[/QUOTE]
Allahim isteyen herkese nasip etsin duamdasiniz

Arkadaşlar hic kafaniza rakmayin ben çok takiyodum ne zmn kafam rahat oldu o zmn nasip oldu elişi başladım kendimi onunla oyaladim ve 8 ayin sonunda nasip oldu rahat bırakın kendinixi

Arkadaşlar hic kafaniza rakmayin ben çok takiyodum ne zmn kafam rahat oldu o zmn nasip oldu elişi başladım kendimi onunla oyaladim ve 8 ayin sonunda nasip oldu rahat bırakın kendinixi
ahhhhh onu bi becersek zaten olmuyoooo işte :KK33::KK33::KK33: rüyamda bile bebiş konusu ahhhhhhh:KK37::KK37::KK37:

alykm slm canım neden moralin bozuk
Canım bizde mayıs ayında cocuk yapmaya karar verdik ama bitürlü kısmet olmadı önce yumurtalıkda kist vardı o geçti rahimde yara onuda yaktırdık kontrole gittim tiroidler çalışmıyo hamileliği zorlaştırır dedi ilaca başladm çalışmalarada başladk ama hiç umudm yok biraz uzun oldu ama idare edin

Ne oldu canım?

Sen de mi hamilesin kız yolsa :)
Canm henuz kan testi yaptiramadm ama kuvvetle muhtemel sanirm
image.jpg

yaptıgın testin aynısı ben de cıktı, silik ikinci çizgi.. dün kan verdim, sonucum 89,9 yani pozitif.. muhtemelen sen de öylesindir. buarada benim adet günüm yarın.. senin geçti mi
Testi adet gnmde yapmstm cnm o da dundu. Bgn ilk gecikme gunu yani. Insallah kan tahlili olsa brz daha rahatlicam:) ayrica bebisin saglikla kolaylikla gelir insallah bacim

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum. .Saglikli kucaginiza alin inslh .. Rabbim bizlerede yasatsin bu duyguyu Amin. .

Back