Ne sıkması kızzz bu topik niye var ...
Canım bnm kndne iyi bak kafaya takma ...esine kız umutlanmasın diye hayal kırıklıgı oluyor sonra ...
neyse inşallah hamilesindir... dualarım sizinle bütün isteyenlere...
Aaaas çok sevindim canımmmmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşşşş :)hamileyimmmmm
Hadi hayırlısı :):) çok sevindim canım :)hamileyimmmmm
Eeee tekrar git doktora canımO kadar hikayeler okudum ki ..düsükle sonuclann degerleri düsen bnde degerler yazmıyordu sadece pozitif yazıyordu .
Korkum o yuzden cnm ..
Aaaaaaa teste bak :) ilk kez duydun kız :)Bugun 9 gun gecti. Fakat hic belirti yokki bende , sadece goguslrm hassasllsti o kadar ,testin negatif cikmasindan korkuuorum ,eskilerin uyguladigi testi uyguladim idrarn icine karbonat atinca kopurdugu zaman hamile olunuyormus attim kopurdu ,ne kadar dogru bilemedim
Bende kadinlar klubunden ogrendim bu testi dogrumudur bilemedim hamileler bi denese:)Aaaaaaa teste bak :) ilk kez duydun kız :)
geçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir inşEşim de yine aynı sorun çıktı kızlar... İnşaallah düzelir
Bilsem... İnşaallah değildir canım yageçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir inş
Belirtiletin neydi benimde adetin 2 gün geçti ama test yapmadım daha[/QUOTE]Belirtilerin naay, post: 37126922, member: 37745"]Ben idrarıma az çamaşır suyu dökmüştüm köpürmüştü köpürürse hamilesiniz diyorlardı gerçekten de hamileyim
Canm bu arada acilde mi vercksn kan?Test yaptım ve kan vermeye gidiyorum galiba hamileyim
Evet cnm esimi bekliyorumBeşini ost: 37128727 .!.:Canm bu arada acilde mi vercksn kan?
Peki acile boyle bisey icn gdnce acelen neydi demiolar mi bn de gtcem de cekiniyirum ole derler diyeEvet cnm esimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?