• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

anladım canım. doktor gördüğüne göre sende bir sorun yok tebrikler canım tekrardan darısı başıma inş

Kuzlar bnm bat 21 eylul fakat hala olmadim sadece goguslrim hassaslasti ve cok hafif adet agrisi var baskada biseyim yok , biraz daha bekleyeyim mi test icin

canım senin günün geçmiş. daha önceden adet düzensizliğin yoksa kan testi yaptırabilirsin

Tebrik ederim kızlar :):) aşkımesim :) tebrikler canım :)
İnşaallah olcaaay sen de hamilesinde :) ki bemce öylesin yani çok dikkatli ol canım geç döllenme olmuş galiba senin ki hiç ağır kaldırma :)

Kızlar bir şey soracağım
Ben folic plus kullanıyordum 3hafta falan oldu ama çenem de sivilceler çıkmaya başladı ben de hiiiiiiç sivilce çıkmazdı belki çekirdek yedikten 1gün sonra 1tane çıkardı ama çenemde 5tane falan var ve hiç yağlı şeyler yemedim.... Bu haktan olabilir mi günde 3tane iç demişti doktor... Kan değerlerinde iyi çıktığı halde neden verdi ki bu folic plusı ya bu bitincede balık yağı içecektim ama bu sivilceler kafamı karıştırdı

O
Kuzlar bnm bat 21 eylul fakat hala olmadim sadece goguslrim hassaslasti ve cok hafif adet agrisi var baskada biseyim yok , biraz daha bekleyeyim mi test icin
oooooo bir hafta geçmiş neredeyseeee.... Önceden de gecikmelerin oluyorduysa bekle biraz daha bence sonuç negatifde de üzülürsün sonra canım

İnşaallah olcaaay sen de hamilesinde :) ki bemce öylesin yani çok dikkatli ol canım geç döllenme olmuş galiba senin ki hiç ağır kaldırma :)

Kızlar bir şey soracağım
Ben folic plus kullanıyordum 3hafta falan oldu ama çenem de sivilceler çıkmaya başladı ben de hiiiiiiç sivilce çıkmazdı belki çekirdek yedikten 1gün sonra 1tane çıkardı ama çenemde 5tane falan var ve hiç yağlı şeyler yemedim.... Bu haktan olabilir mi günde 3tane iç demişti doktor... Kan değerlerinde iyi çıktığı halde neden verdi ki bu folic plusı ya bu bitincede balık yağı içecektim ama bu sivilceler kafamı karıştırdı
Cok tesekkür ederim darısı sizlerin basına inş.

20140927_204530.jpg
Kızlar bende böyle cıktı kan degerleri yok

Kızlar bir şey soracağım
Inş darısı başınıza ben folik asitt kullanmadım sebep o yüzden mi bilemicem ama bende de sivilce çıktı bende de çıkmaz normalde belki adet zamanı bir tane. Senin adet zamanın ne zaman?

Evet... Ben de bilemedim .. Ama sonuçta elbet olacak ya içime öyle doğuyor kızlar :) o yüzden kendimizi hazırlamamız lazım :):)
Bakın ben bi test buldum :) ya batıl olabilir kimincüde çıkıyor kiminde çıkmıyor... Ben üçmez yaptım hepside aynı :)

Altın alyansınızı saç telinize geçiriyorsunuz sol avucunuz da sıkıp 1fatiha 3ihlas ı şerif okuyorsunuz(olduğunuzu peygamber efendimizin ruhu mübarekelerine hediye edin) sonra yüzüğü avuç içinize 3kez değdirip sabitliyorsunuz bu sabitlemeye işinde yüzük avuca değmiyor.. Dairesel hareket kız ileri geri oğlan oluyor :):) ben de kız erkek kız-oğlan ikiz çıktı :):) tam istediğim gibi :)
Biz bunun farklisini bekarken yapardik kac yasinda ewlencez diye :))

Inş darısı başınıza ben folik asitt kullanmadım sebep o yüzden mi bilemicem ama bende de sivilce çıktı bende de çıkmaz normalde belki adet zamanı bir tane. Senin adet zamanın ne zaman?
Daha çok var canım adet zamanı da sivilce çıkmaz ki benim

Kızlar gögüslerim artk agırmıyor..
bu kötüye işaret mi?sizin gögüsleriniz agrıyor mu?

Kızlar gögüslerim artk agırmıyor..
bu kötüye işaret mi?sizin gögüsleriniz agrıyor mu?

Back