- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
Yok daha gitmedim korkmaya basladım degerlerde cıkmadı dusmesinden korkuyorum dunde test yaptım cift cizgi cıktı ..Kötü düşünme ya... Doktora gittin mi canım
Bende büyük ihtimal hamileyim bende göğüs ağrısı doğru düzgün olmadı bile illa göğsün ağrıyacak diye bir kural yok kiYok daha gitmedim korkmaya basladım degerlerde cıkmadı dusmesinden korkuyorum dunde test yaptım cift cizgi cıktı ..
Yaaa offf ne zormus..
İnsallah canım hazıran anneleri oluruz yaz annesi ne guzel bnde bir agrıyor bi duruyor belirtilerin neler cnm ...Bende büyük ihtimal hamileyim bende göğüs ağrısı doğru düzgün olmadı bile illa göğsün ağrıyacak diye bir kural yok ki
Tebrik ederim canım :) heyecenlısındır şimdi :) kötü şeyler düşünüp üzmez kendini bol bol yat ilk 3ay sıkıntılı diyorlar... Üzmez kendini göğsün ağrımıyor diye bir şey olmaz kimisi kaç ay belirti görmüyor...kaç yaşındayım canım?Evet cnm evet öyleymişim...
zordur tabii ki anne oluyorsun :) sorumlulukların başladı artık :) ilk bebek değil mi :)Yok daha gitmedim korkmaya basladım degerlerde cıkmadı dusmesinden korkuyorum dunde test yaptım cift cizgi cıktı ..
Yaaa offf ne zormus..
İnşaallah sen de hamilesinde tatlım :) adetim geçti mi şimdi?? Bi daha idrar testi yap bence belki bu sefer koyu çıkar çizgi :)Bende büyük ihtimal hamileyim bende göğüs ağrısı doğru düzgün olmadı bile illa göğsün ağrıyacak diye bir kural yok ki
Ne tatlısın ferahlatıcı konusman super...Tebrik ederim canım :) heyecenlısındır şimdi :) kötü şeyler düşünüp üzmez kendini bol bol yat ilk 3ay sıkıntılı diyorlar... Üzmez kendini göğsün ağrımıyor diye bir şey olmaz kimisi kaç ay belirti görmüyor...kaç yaşındayım canım?
zordur tabii ki anne oluyorsun :) sorumlulukların başladı artık :) ilk bebek değil mi :)
İnşaallah sen de hamilesinde tatlım :) adetim geçti mi şimdi?? Bi daha idrar testi yap bence belki bu sefer koyu çıkar çizgi :)
Dogru diyorsun canm bayrama kadar beklicem bakalim normalde 40 gune bir olurdum simdi 48.gun belki bir hafta daha gecikecektir bekleyeyim eniyisiO
oooooo bir hafta geçmiş neredeyseeee.... Önceden de gecikmelerin oluyorduysa bekle biraz daha bence sonuç negatifde de üzülürsün sonra canım
Ne guzel yrn mı kan tahlili yapcn tkrr..bugün hasta olmam lazım ama olmadım testte silikte olsa çift çizgi çıkmıştı. Iki gün önce başladı sayılır belirtiler bir tek uyku ve bel ağrısı var
Yapmayı dusunmuyormusun cnm..Mrhb kızlar benimde adetin 1 gün geçti ama korkudan testcyapamadimadet belirtim yok auan sadece goguslerinde adiru hassasitet ve agri var
Aynı yaşatayız :):)Ne tatlısın ferahlatıcı konusman super...
21 yasndym 3 yıldr istyrdm olmuyordu ilk gebeligim sorumluluklarım artı canım ewet ...kndmi hamile gibi hissetmiyorum daha onu grnce rahatlıycm allahım inşallah sizlerede bu duyguyu tattırr kımseyi bu duygudan mahrum etmesin rabbim ...
dualarınıza ihtıyacım var bebişi göreyim diye..
Önceden adetlerinde göğüs ağrın hiç olmadıysa :) bu hamilelik belirtisi olabilir bence :) yap bi tesk kurtul ya :)Mrhb kızlar benimde adetin 1 gün geçti ama korkudan testcyapamadimadet belirtim yok auan sadece goguslerinde adiru hassasitet ve agri var
Tatlım ilk defa 8gün aksatmış... Sen kendi bedenini daha iyi bilirsin ama yap bence test inşaallah senden de bir bayram hediyesi gelir :)Dogru diyorsun canm bayrama kadar beklicem bakalim normalde 40 gune bir olurdum simdi 48.gun belki bir hafta daha gecikecektir bekleyeyim eniyisi
Sıkmak olur mu estağfirullah canım :)Slm kızlar :) klomrn kullandım ilk kez bu ay ve 18. Gnndeym çok heycanlıyım sanki hamileymişim gibi hissedyrm şimdiden ve eşimde aynı şekilde bi hareket yapsam dikkat et yavruma zarar verme diyo bende öyle hissedyrm şimdiden konuşmaya başladık annesi babası diye :) eşim ilk kez bu ay karnında çocugum var bilyrm hissedyrm diyo bu aydan çok umutlym birde olmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrarım neyse kızlar çok sıktım sizi kendnize iyi bakın iyi gecelrr :)
Cok saol canım cok ferahlatıcı bir konusman super.... insan ister istemez korkuyor...Aynı yaşatayız :):)
Bak şimdi bu şekilde düşünerek bebeğine haksızlık ediyorsun ama... Bu düşünceler psikolojik olarak seni çok yorar ...lütfen... Sen hamilesin artık :) şimdi sıradaki aşamalara geçmen lazım bir doktor bulup güzel bi muayene olman lazım kontrollerinin başlaması lazım :) bebeğin sana tutundu tatlım :) artık senin ona çok dikkat etmelisin :) genç anne oldun :)
Önceden adetlerinde göğüs ağrın hiç olmadıysa :) bu hamilelik belirtisi olabilir bence :) yap bi tesk kurtul ya :)
Tatlım ilk defa 8gün aksatmış... Sen kendi bedenini daha iyi bilirsin ama yap bence test inşaallah senden de bir bayram hediyesi gelir :)
Ne sıkması kızzz bu topik niye var ...Slm kızlar :) klomrn kullandım ilk kez bu ay ve 18. Gnndeym çok heycanlıyım sanki hamileymişim gibi hissedyrm şimdiden ve eşimde aynı şekilde bi hareket yapsam dikkat et yavruma zarar verme diyo bende öyle hissedyrm şimdiden konuşmaya başladık annesi babası diye :) eşim ilk kez bu ay karnında çocugum var bilyrm hissedyrm diyo bu aydan çok umutlym birde olmazsa çok büyük hayal kırıklığına uğrarım neyse kızlar çok sıktım sizi kendnize iyi bakın iyi gecelrr :)
Evet evet oda var :):) ay doğrumudur ki ya
Teşekkür ederim canım :)Cok saol canım cok ferahlatıcı bir konusman super.... insan ister istemez korkuyor...
Yaptım :):)4tane çıktı :)Illa icimde kalir dyisan yap ama ben inanmiyorum. Hele bi olsunda kizi erkegi sora:) :)
O kadar hikayeler okudum ki ..düsükle sonuclann degerleri düsen bnde degerler yazmıyordu sadece pozitif yazıyordu .Teşekkür ederim canım :)
Tabii ki de korku olacak sizi anlamaya çalışıyorum açıkcası kalp atışını duymadan rahat edemez insan ama artık ömür boyu böyle... Ay ya bir şey olursa korkusuyla rahat edemezsiniz... Akışına bırakın çok düşünmeyin bebeğinize de kendşnize de inanın güvenin :) en başta sana onu veren Hz Allah a tabii ki :) ama ne bileyim ...
Ben sabah düşünüyorum acaba nasıl olur falan diyorum ki sonra bbeğim beni üzmez ki :) tamamen kendimi bırakırım herhalde....
Hamile kalmadan bunları bu şekilde düşünüyorum... Tabii hamile kalınca değişir mı bilmiyorum
Yaptım :):)4tane çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?