• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik çalışmaları başlasın! :) sizde buyurun lütfen :) bebeklerimiz göbişlerimizi doldursun :)

Evet ailem vs hepsi başka yerdeler :) ben ilerde de bana yarayacak şeyler yapmak isterim film izlemek bile bana boş vakit harcıyorum gibi geliyor zamanımı değerlendirmem lazım Üni okuyorum bu sene dgs sınavım falan var zaten az biraz yoğunum şimdi de staja başlayacağım vs.. Ama bu sertifikalar da ilerde bana lazım olacak kreş açarken :) kendime artı puan eklemeye çalışıyorum işte :)
Spor salonu şu sebeple bence gitmemelisin şuam çocuk istiyorsun ve ağır hareketler tutunmaya çalışan çocuğunu düşünebilir ben ip bile atlamıyorum artık evde yürüyüp geliyorum sadece :) ama yüzme güzel olurdu :)

Canım sizin sorununuz nedir peki??
Ben konulardan çok geri kaldım kusura bakmayın :KK43:

Guzel olur mantikli dusunuyosun tabi ama bu kadar bebek hasretiyle yanarken bebeklerle ilgili bise yapmak ne kadar dogu onu bilemedm

doktor bana bişey vermedi bende bişey demedim aslında kullanmak istiyorum bakalım canım sorunsuz ilk ayım benimde önceden kistim adet düzensizliği yapıyodu ondan olmuyodu bebiş galiba kist kayboldu ama olcakmı bakalım insallah olur da tedaviye gerek kalmaz
İnşaallah canım :):) olur olur :) benim de umutlarım büyük :)

Olcay :) yarın kesinlikle yaz merak ederiz :) inşaallah bebiş vardır ya Topiğimiz şenlenir ne güzel :):)

Guzel olur mantikli dusunuyosun tabi ama bu kadar bebek hasretiyle yanarken bebeklerle ilgili bise yapmak ne kadar dogu onu bilemedm
Evet... Ben de bilemedim .. Ama sonuçta elbet olacak ya içime öyle doğuyor kızlar :) o yüzden kendimizi hazırlamamız lazım :):)
Bakın ben bi test buldum :) ya batıl olabilir kimincüde çıkıyor kiminde çıkmıyor... Ben üçmez yaptım hepside aynı :)

Altın alyansınızı saç telinize geçiriyorsunuz sol avucunuz da sıkıp 1fatiha 3ihlas ı şerif okuyorsunuz(olduğunuzu peygamber efendimizin ruhu mübarekelerine hediye edin) sonra yüzüğü avuç içinize 3kez değdirip sabitliyorsunuz bu sabitlemeye işinde yüzük avuca değmiyor.. Dairesel hareket kız ileri geri oğlan oluyor :):) ben de kız erkek kız-oğlan ikiz çıktı :):) tam istediğim gibi :)

İnşaallah canım :):) olur olur :) benim de umutlarım büyük :)

Olcay :) yarın kesinlikle yaz merak ederiz :) inşaallah bebiş vardır ya Topiğimiz şenlenir ne güzel :):)
yazarım canım saat kaç oldu uyuyamıyorum heyecandan :rolleyes:

Bence baya beliegn bi silik cizgi bu canm. Tebrik ederim insallah kan degerlern de guzel cikar. Bu aada bnm de adetime iki
Gn var ve bn de merk edip test yaptm ama test bozuk cikti:KK11: Insallah bizler de goruruz o cizgilerden cifter cifter:KK51:
İnşallah canım

Bence baya beliegn bi silik cizgi bu canm. Tebrik ederim insallah kan degerlern de guzel cikar. Bu aada bnm de adetime iki
Gn var ve bn de merk edip test yaptm ama test bozuk cikti:KK11: Insallah bizler de goruruz o cizgilerden cifter cifter:KK51:
Teşekkür ederim inşallah öyledir kardeşimde altı haftalık hamile bende hamileysem çifte bayram allah isteyen herkese nasip eder inş

Kızlar bugun bat gunum aslında ama 2 gundur rahmimde igne saplantıları var ve 2 gun once kahverengi lekelenmm oldu szce biraz daha beklıyıp öyle gideyimmi? Yoksa acilen gitmem mi?lazım ..boyle olup hamile kalan var mı?acil cvblarınızı bklyrm .. sence ne yapayım fikir verirmisiniz.
dalmışım buyur sor

Kızlar bugun bat gunum aslında ama 2 gundur rahmimde igne saplantıları var ve 2 gun once kahverengi lekelenmm oldu szce biraz daha beklıyıp öyle gideyimmi? Yoksa acilen gitmem mi?lazım ..boyle olup hamile kalan var mı?acil cvblarınızı bklyrm .. sence ne yapayım fikir verirmisiniz.
canım kahverengi lekelenmen olduysa hamile olabilirsin bence kan verebilirsin. Bende lekelenme olmadı adet zamanımda yarın normalde bel ağrın var mı

sonuç 10.52 düşük bir rakam iki gün sonra trkrar yaptırın dediler pazartesi günü kesin sonuç

Back