- 25 Haziran 2007
- 1.357
- 1.498
- 658
Iki gün var adetime bakalım hayırlısı inşadetin gectimi canım ? genelde silik olunca hamile olunuyo fakat yanılma payıda var bikac gün daha bekle tekrar yap cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki gün var adetime bakalım hayırlısı inşadetin gectimi canım ? genelde silik olunca hamile olunuyo fakat yanılma payıda var bikac gün daha bekle tekrar yap cnm
insallah canım kan testide yaptırmıssın hadii güzel haberlerini alırız insallah :)Iki gün var adetime bakalım hayırlısı inş
Evet ailem vs hepsi başka yerdeler :) ben ilerde de bana yarayacak şeyler yapmak isterim film izlemek bile bana boş vakit harcıyorum gibi geliyor zamanımı değerlendirmem lazım Üni okuyorum bu sene dgs sınavım falan var zaten az biraz yoğunum şimdi de staja başlayacağım vs.. Ama bu sertifikalar da ilerde bana lazım olacak kreş açarken :) kendime artı puan eklemeye çalışıyorum işte :)
Spor salonu şu sebeple bence gitmemelisin şuam çocuk istiyorsun ve ağır hareketler tutunmaya çalışan çocuğunu düşünebilir ben ip bile atlamıyorum artık evde yürüyüp geliyorum sadece :) ama yüzme güzel olurdu :)
Canım sizin sorununuz nedir peki??
Ben konulardan çok geri kaldım kusura bakmayın
İnşaallah canım :):) olur olur :) benim de umutlarım büyük :)doktor bana bişey vermedi bende bişey demedim aslında kullanmak istiyorum bakalım canım sorunsuz ilk ayım benimde önceden kistim adet düzensizliği yapıyodu ondan olmuyodu bebiş galiba kist kayboldu ama olcakmı bakalım insallah olur da tedaviye gerek kalmaz
Evet... Ben de bilemedim .. Ama sonuçta elbet olacak ya içime öyle doğuyor kızlar :) o yüzden kendimizi hazırlamamız lazım :):)Guzel olur mantikli dusunuyosun tabi ama bu kadar bebek hasretiyle yanarken bebeklerle ilgili bise yapmak ne kadar dogu onu bilemedm
yazarım canım saat kaç oldu uyuyamıyorum heyecandanİnşaallah canım :):) olur olur :) benim de umutlarım büyük :)
Olcay :) yarın kesinlikle yaz merak ederiz :) inşaallah bebiş vardır ya Topiğimiz şenlenir ne güzel :):)
Ordamısın bişi srcmyazarım canım saat kaç oldu uyuyamıyorum heyecandan
Bence baya beliegn bi silik cizgi bu canm. Tebrik ederim insallah kan degerlern de guzel cikar. Bu aada bnm de adetime iki
İnşallah canımBence baya beliegn bi silik cizgi bu canm. Tebrik ederim insallah kan degerlern de guzel cikar. Bu aada bnm de adetime iki
Gn var ve bn de merk edip test yaptm ama test bozuk cikti Insallah bizler de goruruz o cizgilerden cifter cifter
dalmışım buyur sorCanım o
Ordamısın bişi srcm
Teşekkür ederim inşallah öyledir kardeşimde altı haftalık hamile bende hamileysem çifte bayram allah isteyen herkese nasip eder inşBence baya beliegn bi silik cizgi bu canm. Tebrik ederim insallah kan degerlern de guzel cikar. Bu aada bnm de adetime iki
Gn var ve bn de merk edip test yaptm ama test bozuk cikti Insallah bizler de goruruz o cizgilerden cifter cifter
dalmışım buyur sor
canım kahverengi lekelenmen olduysa hamile olabilirsin bence kan verebilirsin. Bende lekelenme olmadı adet zamanımda yarın normalde bel ağrın var mıKızlar bugun bat gunum aslında ama 2 gundur rahmimde igne saplantıları var ve 2 gun once kahverengi lekelenmm oldu szce biraz daha beklıyıp öyle gideyimmi? Yoksa acilen gitmem mi?lazım ..boyle olup hamile kalan var mı?acil cvblarınızı bklyrm .. sence ne yapayım fikir verirmisiniz.
Var canım rahmim yerinden cıkacak gibi oluyor sizin...canım kahverengi lekelenmen olduysa hamile olabilirsin bence kan verebilirsin. Bende lekelenme olmadı adet zamanımda yarın normalde bel ağrın var mı
Benimde dün başladı adetten iki gün önce ama çok şiddetli değil tabi erken gebelik testi yapsan bile çıkabilir eğer gebelik varsaVar canım rahmim yerinden cıkacak gibi oluyor sizin...
Canım bnde hamileyim ama pozitif yazıyor kan degerlerimi yazmıyor..sonuç 10.52 düşük bir rakam iki gün sonra trkrar yaptırın dediler pazartesi günü kesin sonuç
çok tebrik ederim hayırlı olsun. Pozitifse hamilesin bende pozitif negatif yazmıyor sadece değerim var pazartesi kesin belli olacakCanım bnde hamileyim ama pozitif yazıyor kan degerlerimi yazmıyor..
Beki bnde sorun olurmu degerlerimi yazmaması..çok tebrik ederim hayırlı olsun. Pozitifse hamilesin bende pozitif negatif yazmıyor sadece değerim var pazartesi kesin belli olacak
Doktora mecbur görüneceksin o zaman bir test daha ister değerin olması gerek mi değil mi anlarBeki bnde sorun olurmu degerlerimi yazmaması..